Meerdere bronnen meldden al dat Sparta interesse zou hebben in Rens van Eiden van AZ. Voetbal International weet nu te melden dat onze club daarnaast ook nog interesse heeft in Dario Dumic van FC Utrecht.

Dumic en Van Eijden zijn beide centrale verdedigers. De 25-jarige Dumic maakte afgelopen zomer de overstap van NEC naar Utrecht, maar voor de FC uit de Domstad hield hij met name de bank warm. Erg warm van Sparta lijkt hij vooralsnog dan weer niet te worden. VI meldt namelijk dat hij voorlopig niet ingaat op de Spartaanse interesse uit Rotterdam. De rechtspoot wil ‘eerst eens kijken of er nog andere opties voorbij komen.’

En dat laatste geldt ook voor Van Eijden. AZ wil graag meewerken aan een vertrek van Van Eijden; John van den Brom heeft aangegeven hem niet meer te zullen gebruiken, maar Van Eijden wil ook nog even ‘zijn opties open houden’.

Sparta heeft het geld om deze spelers het door hen gewenste salaris te betalen tot aan het einde van het seizoen. We hebben de juiste ‘grote naam’ als trainer. En deze jongens zijn bij Sparta vrijwel zeker van een basisplaats, waardoor ze zich in de kijker kunnen spelen. Maar de plek op de ranglijst helpt niet mee en ook het kunstgras zal geen voordeel zijn. Geduld is een schone zaak. Maar het is wel te hopen dat we tijdens het geduld betrachten aanstaande zondag 3 keiharde punten halen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties