De lucht boven ons Kasteel was vandaag
hetzelfde blauw als van de warme coltrui die mijn vriendin voor mij
kocht omdat de winter toch langer lijkt te duren dan voorzien.

Thomas Verhaar was vandaag opnieuw afwezig. Geen idee waar die uithangt. Afgelopen maandag ontbrak hij ook al door
onbekende reden.Toen dacht ik nog dat hij naar de tandarts was. Maar nee. Voor de mensen die morgenavond de barre tocht ondernemen naar het Afas-stadion om onze favorieten te aanschouwen.

We gaan aanvallen! We spelen met drie spitsen. Een ouderwetse 4-3-3! Hoe ik daarbij kom? Ja luister es, je bent verslaggever van de training of niet. Vandaag ontbraken een hele serie vaste watchers maar de echte diehards waren wel aanwezig. De partijvorm was wedstrijdgericht. Er werd dan ook volop gescoord.

Fred Friday die zich ook vandaag weer de poten uit het lijf liep scoorde 2x op aangeven van Soufian Ahannach. Michel Breuer liep er vandaag een beetje verloren bij, zijn dagen lijken geteld en kan speeltijd wel vergeten. Onze Duitse vriend Julian Chabot staat in de basis samen met Bart Vriends omdat Sander Fischer is geschorst. Voor de rest blijft alles bij het oude met
dien verstande dat Lerin Duarte de plek lijkt te gaan innemen van de
eveneens geschorste Kenny Dougall.

Ongelofelijk die presteerde het om zijn haar nat te maken met behulp van vocht uit zijn drinkbeker. IJdeltuit! Als je haar maar goed zit. Ook al ben je geschorst.

De vaste watchers hadden gisteren gekeken naar de wedstrijd Atalanta Bergamo tegen Borussia. De Duitsers wonnen, hoewel de ploeg van oudspeler Marten de Roon meer aanspraak mocht maken op het doorgaan naar de volgende ronde. “Hij maakte wel twee foutjes die de Roon en hij speelde niet zo sterk als hij gewoon is te doen.” Eerlijkheid bestaat niet in het voetbal. Soms krijgt men waar men recht op heeft maar vaker niet.

Daar had je Leo Beenhakker en Dolf Roks die
ik nog steeds wil aanspreken over de waanzinnige opstelling tegen
FC Groningen. Ik liep op hem af. Maar of hij het voorvoelde. Roks ging meteen weer naar binnnen. Wacht maar, die komt nog wel.

Zo mooie goal van Fred Friday. Scorend uit een mooie voorzet van Loris Brogno die vandaag gewoon vanaf links mocht starten. Dick houdt niet van verrassingen. Links is bij hem links en rechts blijft rechts.

Wel Spartanen ik was ondertussen een beetje
bevroren geraakt, maar het aanvalsspel met de drie spitsen lijkt het hem
toch te gaan worden. En waarom ook niet? Wat hebben we te verliezen? Men kan de bus parkeren, maar dan verlies je ook.

Ben blij met de aanvallende intenties en heb goede hoop op resultaat. Morgen ga ik even een helft kijken bij Jong Sparta. Mogelijk dat Thomas Verhaar daar speelt. Voor de mensen die naar Alkmaar gaan veel succes en hopelijk naar huis met een driepunter op zak.

Opstelling: Huth, Holst, Vriends, Chabot en Nelom

Midden: van Moorsel, Duarte, Sanusi

Voor: Brogno, Friday, Ahannach

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties