De doorgaans goed geïnformeerde Frank Stout meldt op Twitter dat
Verhaar niet aanwezig is op de training. Volgens officiële lezing om
zich “te oriënteren op een nieuwe club”. Waar rook is, is vuur, Verhaar zal dus wel vertrekken bij Sparta.

bron: https://twitter.com/FrankStout/status/10858645440…

17-1: Inmiddels is bekend geworden dat Verhaar zijn carrière voor zal zetten bij Ajax Kaapstad. Hij heeft een contract tot het einde van dit seizoen bij de de club die op het tweede niveau in Zuid-Afrika speelt. Daarnaast is er nog een optie voor een extra jaar. Verhaar vertrekt volgende week zonder vriendin om nog wat keuringen te ondergaan voordat hij aan de slag kan. Hij is inmiddels gepresenteerd als #BigSexy en moet er mede voor zorgen dat de #UrbanWarriors weer een rol van betekenis zullen gaan spelen.

De redactie van ITWM is Thomas Verhaar zeer erkentelijk voor zijn belangrijke rol waarbij Sparta in 2016 mede kampioen werd. We zullen hem herrineren als de man van de steekpass, de schitterende vrije trappen, de stifballetjes, de ultieme kromming in zijn schot en bovenal zijn (h)eerlijke persoonlijkheid. We zien Thomas Verhaar graag weer terug op Het Kasteel waar voor hem in de toekomst vast nog wel een mooie job in het verschiet legt.

Wij vinden dan ook dat Thomas Verhaar, die bij de wedstrijd tegen Roda JC afscheid zal nemen, een staande ovatie verdient.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties