Onze clubtopscorer staat in de belangstelling van clubs uit Japan en Zuid-Korea. De transfermarkt is die landen tot eind maart open is, dus Veldwijk kan in februari of maart nog vertrekken. Veldwijk houdt dit optie nadrukkelijk open.

Tegenover Fox Sports is Veldwijk eerlijk. “De interesse is er, het speelt op de achtergrond. Deze week heb ik gezegd dat ik me vol wil focussen op Twente, dus ik laat mijn management daarmee bezig zijn”.

Veldwijk beschikt over een contract dat in komende zomer afloopt. Hij zal dan vermoedelijk bij onze club vertrekken; zeker als Sparta niet gepromoveerd is. Maar Veldwijk sluit niet uit al eerder te vertrekken. “Als Sparta met mij de play-offs in wil gaan, dan doe ik dat met veel plezier. Daarvoor heb ik aan het begin van het seizoen getekend. Maar als er een bod komt waarmee Sparta akkoord gaat en is het voor mij ook een lucratieve deal, dan sluit ik zeker niks uit.”


Henk van Stee en Manfred Laros

De goede lezer merkt dat Veldwijk het al over de play-offs heeft en niet meer over een kampioenschap….., maar goed, er zal ongetwijfeld een bod komen. Veldwijk sluit niets uit. Dan komt er op een gegeven moment een belangrijke stem voor Henk van Stee en Manfred Laros. Gaan zij akkoord met een lucratief bod? Zo ja, dan zal Sparta het seizoen afmaken met Dervisoglu als eerste spits en Ache -die weer fit is- vlak daarachter; Sparta zal omdat de transfermarkt al gesloten is, immers geen fitte vervanger met wedstrijdritme kunnen halen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties