Opnieuw Stadionverboden uitgedeeld

Sparta speelt vanmiddag een van de velen besloten oefenpotjes. Er is een excuus, dat de fans er niet bij mogen zijn, dat wel, maar het is schering en inslag tegenwoordig. Alles moet besloten zijn.

Niet welkom

Bij de oefenwedstrijd tegen FC Twente mochten we er niet bij zijn omdat FC Twente supporters niet aardig waren geweest bij Sparta – FC Twente. Bij het potje dat onlangs tegen ADO in Den Haag gehouden werd mochten we niet bij zijn vanwege (?) eigenlijk geen enkele reden. En nu zijn we niet welkom in het eigen stadion omdat Sparta aan het verbouwen is.
Maar is dat niet wat te makkelijk allemaal. Uiteraard hebben we de beelden gezien waarbij Manfred Laros ons trots de megaverbouwing van de publieksvoorzieningen die gaande zijn allemaal liet zien. En ja, op sommigen plaatsen kan je even niet naar het toilet, is de catering niet wat het is en is een trap nog niet af….

Paar honderd supporters

Maar waar hebben we het over als Sparta op een dondermiddag om 13:00 uur aftrapt. Daar komen hooguit 300 supporters op af. Zou er dan geen enkel hoekje in het stadion zijn waar die paar honderd fans die een oefenpotje willen zien niet zouden kunnen zitten?
Of zoeken we het excuus in de overspannen veiligheidsdriehoek die een kolkende massa Arnhemse supporters op een donderdagmiddag richting Spangen ziet komen. Dan zitten ze er flink naast hoor. Zelfs doorgesnoven hooligans uit de Gelderse hoofdstad zitten rond die tijd liever aan de kerstborrel met hun collega’s op de Korenmarkt dan in een regenachitg Rotterdam hun ploeterende elftal te moeten aanschouwen.

Livestream

Gelukkig is er een livestream. RTV Rijnmond zal samen met Sparta alles in het werk stellen om je vanaf de bank een heerlijk tv middagje te bezorgen dat er uit zal zien als een Coronafeestje! Gelukkig dat je opgetuigde kerstboom in de huiskamer de feeststemming nog meer tot uiting zal laten komen. Om het nog amusanter te maken zou Sparta er goed aan doen om de selectie vandaag te laten spelen in die fantastische kersttrui die je in de fanshop kunt kopen!

Abonneer
Abonneren op
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties