Rotterdam-West gaat het tijdens de Open Dag Familiedag niet volledig droog houden. Dat is natuurlijk jammer. Gelukkig is de oefenpot tegen NAC voor iedereen droog te aanschouwen, dus komt allen naar Het Kasteel!

Voor veel supporters is de wedstrijd tegen NAC het meest interessant van de Familiedag. Die pot begint om 13:00 uur. Toegang is gratis. Aansluitend zal om 15.15 uur tussen supporters van de beide ploegen om de Andro Knel Bokaal gespeeld worden. Mooi dat dit initiatief weer doorgaat!

Verder kan je natuurlijk gezellig een pils drinken met supporters in en rondom (bijvoorbeeld) het supportershome. Even terugblikken op die schitterende uren in Doetinchem, bespreken wat je tijdens de zomervakantie gaat doen en vooruit blikken op de kansen van Sparta in de eredivisie. Een boek over de promotie is te koop in de Fanshop kraam, maar is ook
online te verkrijgen.

De Familie Dag is natuurlijk ook vooral interessant voor kinderen. Er staan tientallen activiteiten klaar, kinderen kunnen stempels verzamelen (en met 6 stempels naar de KidsClub-kraam). Misschien wel het leukste (of in ieder geval toch meest unieke) voor kinderen is de Kidspersconferentie. Hier kunnen vragen gesteld worden aan Bart Vriends, Dante Rigo en Jurgen Mattheij. Dit begint om 15:30 uur. Als je hieraan deel wil nemen, meld je dan om 15:20 uur bij de liften op de begane grond van het hoofdgebouw. Leuk voor kinderen (en hun ouders).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties