In een ver mooi verleden had Sparta een (enter)trainer onder contract als coach. Barry Hughes was zijn naam. Nu is hebben we een rapper in de selectie in de vorm van Royston Drenthe (Koning Toto) die heeft aangegeven om een Sparta-rap te gaan maken als de club van Rotterdam komend seizoen kampioen mocht worden. Vanavond voegen we Thomas Verhaar toe aan dit rijtje die mee gaat doen aan het TV programma “De Slimste Mens”.

Thomas gaat het opnemen tegen actrice Jaike Belfor en radiopresentator Roelof de Vries. Dat zijn behoorlijk geduchte tegenstanders gezien hun deelname in eerdere uitzendingen.

Thomas Verhaar staat bekend als een voetballer met een goed stel hersens en zal ongetwijfeld daarom geselecteerd zijn voor dit televisie spel. Wij zijn benieuwd of hij het volhoudt in het spelletje waarbij men veel (parate) kennis over allerlei uiteenlopende zaken moet hebben en waarbij je ook nog eens goed met taal moet zijn om verbanden te leggen. Voordeel voor Thomas is dat het hoofd van de jury, Maarten van Rossem, net zoals heel veel Rotterdammers dat zijn, overal tegen is. Een gespreid bedje zouden we zeggen!

Vanavond even na negenen weten we of Thomas een begin kan maken om in de voetsporen te treden van Klaas Dijkhof, Angela de Jong, Sander Schimmelpennink en Arjan Lubach.

Vanavond NPO2, 20:25 uur

Update: Verhaar deed het prima, maar was niet opgewassen tegen zijn eveneens uitstekend spelende opponenten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties