Sparta wilde Dervisoglu graag huren van Brentford. Het lukte niet. Volgens Henk van Stee is de reden hiervoor dat de zaakwaarnemer van Dervisoglu de boel bedonderd heeft. Dit valt te lezen op Voetbal International.

Van Stee walgt zelfs van het spel dat is gespeeld rondom Dervisoglu, zo schrijft VI. Volgens Van Stee maakte de zaakwaarnemer van Dervisoglu, Yalcin Sarica, een terugkeer naar Sparta onmogelijk.

Toen duidelijk werd dat Brentford bereid was om mee te werken aan een verhuurperiode, wilde Van Stee toeslaan. Zaakwaarnemer Sarica liet echter maar weinig van zich horen. Van Stee belde Dervisoglu zelf op en kreeg te horen dat hij nog geen duidelijkheid had gekregen van Brentford.

De tijd begon te dringen voor Sparta en dus werden de onderhandelingen Mario Engels geopend. Zaterdagavond kreeg Van Stee vervolgens een bericht van Dervisoglu, waarin de aanvaller meldde dat Brentford hem alleen naar FC Twente wilde laten gaan. Van Stee sloot een akkoord met Engels.

Van stee: ‘Ik vind het echt een schande dat een zaakwaarnemer de boel zo besodemieterd heeft’

De hele zaak zat Van Stee toch niet lekker, zo schrijft VI. Hij nam opnieuw contact op met Brentford en kreeg te horen dat het onzin was dat de Engelsen Dervisoglu alleen aan Twente wilden verhuren. ‘Ik was pissed off. Hoe kan dat nou?’, blikt Van Stee terug. ‘Ik heb een hele goede relatie met zijn familie en stuurde een sms naar zijn broer, die heel close is met Halil. Hij zei dat dit de informatie was die ze van Halils zaakwaarnemer hadden gekregen. Ik heb het berichtje van Halil en het berichtje van Brentford doorgestuurd en de familieleden waren des duivels. De zaakwaarnemer heeft Halil op een verkeerd spoor gezet, door te zeggen dat hij alleen naar Twente mocht en naar geen enkele andere club. Maar dat was dus helemaal niet zo.’

Ondertussen was Sparta rond met Engels en had Dervisoglu zijn jawoord gegeven aan Twente. ‘Ik vind het echt een schande dat een zaakwaarnemer de boel zo besodemieterd heeft’, bromt Van Stee. ‘Hij heeft de familie verkeerd ingelicht en mij steeds alleen heel kort geantwoord. En dat hij vervolgens ook niet meer het fatsoen heeft kunnen opbrengen om mij even te bellen over de keuze: dat is heel raar, zo werkt dat niet. Ik heb het helemaal gehad met deze man.’

VI PRO (daar moet je een abonnement op hebben om de stukken te lezen) heeft later meerrrrrrr over de slotfase van de transferwindow bij onze club. Naast Dervisoglu kommen dan ook het vertrek van Rayhi en de pogingen van FC Groningen om Abdou Harroui voor een prikkie binnen te halen aan bod.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
117 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
D
Dr. Clavan
Gladiator
3 maanden geleden

Halil Dervisoglu heeft zich op huurbasis aangesloten bij FC Twente. De aanvallende middenvelder annex spits wordt gehuurd van Brentford, dat de jongeling ook aan ex-werkgever Sparta Rotterdam had kunnen uitlenen. Henk van Stee van Sparta haalde vorige week uit naar de zaakwaarnemer van Dervisoglu over de gang van zaken, maar de hoofdrolspeler zelf wil weinig kwijt over de kwestie.
De technisch directeur vond dat Yalcin Sarica een vuil spelletje speelde door aan Van Stee door te geven dat Brentford alleen zaken wilde doen met FC Twente. Toen Van Stee echter contact opnam met de Engelsen, bleek dit verhaal niet te kloppen. “Ik vind het echt een schande dat een zaakwaarnemer de boel zo besodemieterd heeft. En dat hij vervolgens ook niet meer het fatsoen heeft kunnen opbrengen om mij even te bellen over de keuze: heel raar, zo werkt dat niet. Ik heb het helemaal gehad met deze man.”
Dervisoglu wordt donderdag in gesprek met FOX Sports geconfronteerd met de kwestie. “De club, de speler en de makelaar moeten tot een akkoord komen. Het is gegaan zoals het is gegaan. Ik kan niet zeggen dat ik mijn zaakwaarnemer de schuld geef. Mensen moeten ook gewoon weten dat ik graag naar FC Twente wilde. Mensen weet ook hoe ik Sparta heb zitten. Maar het is gegaan zoals het is gegaan en ik houd me daar ook niet veel mee bezig.”
“Ik ben hartstikke blij dat ik hier ben”, vervolgt de aanvaller, die wel even het gevoel had dat hij de Sparta-fans tekort had gedaan. “Maar ik weet vanuit mezelf dat het niet het geval was. Of FC Twente mijn keus of de keus van mijn zaakwaarnemer is? Beide. Ik heb alleen met FC Twente gesproken, dus Sparta kwam voor mij nooit in beeld. Ik wist wel dat Sparta interesse had. Ik had het ook het gevoel dat ik naar een mooie club wilde waar ik kan spelen en op dat moment was dat FC Twente.”
(Bron : Voetbalzone)

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Dr. Clavan
D
Hans E
Gladiator
3 maanden geleden

Okoye gisteren heel de wedstrijd gekeept tegen Algerije. 0-1 verloren.
Toch weer een goede ervaring.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Hans E
D
thevoicevanzelzate
Spangenaar
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

Samenvatting bekeken: https://youtu.be/5yzX4FMss_s
Op grond van de beelden geen drukke avond voor Okoye goal kon-ie niets aan doen, één goeie redding op hoge bal (wat ook weer niet zo raar is voor een keeper van 1.97)

Laatste wijziging 3 maanden geleden door thevoicevanzelzate
D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

Haha, heerlijk!
post ik gewoon een feit.
En ja hoor, de vaste watcher gelijk weer op het minnetje!
Zielig gewoon.
Ga een leven zoeken joh!

D
Afdeling Schiphol
Spartaantje
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

Duimpje omhoog van mij hoor Hans!

D
jappie92
Spartaantje
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

Blij dat die een 2-jarig contract heeft met optie tot nog 2 jaar. Ook al zit die bij Sparta op de bank wordt toch geld waard zo

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  jappie92
3 maanden geleden

Beter speelt hij ook bij ons.

D
Piere la Maire
Spartaantje
3 maanden geleden

Kunnen we niet elders kijken dan spelers die bij Sparta gespeeld hebben? Dervisoglu heeft haast niets gespeeld. Dat zal dan toch ook wel zijn redenen hebben gehad? Nu weer Bel Hassani op de markt.

Neem eens een voorbeeld aan Heracles, VVV, Willem II en ADO. Die halen overal spelers vandaan zonder terug te vallen op versleten sterren uit het verleden. Clubs met vergelijkbare begrotingen.

D
thevoicevanzelzate
Spangenaar
Je reactie op  Piere la Maire
3 maanden geleden

Je hebt gelijk.
Maar een gemotiveerde Bel Hassani die weer fit wil worden en spelen is in mijn ogen welkom. Wat meer creativiteit kunnen we heel goed gebruiken.

D
Afdeling Schiphol
Spartaantje
Je reactie op  Piere la Maire
3 maanden geleden

Heeft bijna de hele voetbalwereld niet voor enkele maanden niet gespeeld?? Denk dat 3 wedstrijden op de bank voor Dervi niet heel veel verschil maakt.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Piere la Maire
3 maanden geleden

We kijken nergens meer.
Hiermee gaan we het doen.

D
SpartaJordy
Spangenaar
3 maanden geleden

Bel Hassani zijn contract is ontbonden.

D
JohnK
Spartaantje
Je reactie op  SpartaJordy
3 maanden geleden

Laat maar komen!

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  SpartaJordy
3 maanden geleden

Ik heb er geen probleem mee wanneer Sparta hem alsnog ophaalt. Hij kan zich dan weer in de kijker spelen en van waarde zijn voor Sparta. Enig sentiment is onbelangrijk.

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Dan moet het sentiment van twee kanten komen.

D
Joos
Spartaantje
3 maanden geleden

Van Stee moet echt eens ophouden met die jankverhalen. Als die jongen liever naar Sparta was gekomen had hij dat echt wel gedaan. Ik ben trouwens best wel blij met Engels. Die gaat er nog heel veel inleggen voor ons.

D
JohnK
Spartaantje
Je reactie op  Joos
3 maanden geleden

Dat denk ik ook Engels heeft zich wel bewezen bij Roda.

Nico Pijpers
Je reactie op  Joos
3 maanden geleden

JuIst Joos zo zit het in elkaar wie zeg dat vStee de waarheid spreekt .
Over deze transfer wat heeft Sparta hem geboden , de wil toch geen ene speler voetballen bij een club met in zijn achter hoofd degradatie voetbal
vindt ik normaal .
En misschien vind hij Twente op dit moment een betere ploeg om in te spelen dan Sparta .
Het is zijn keus en niet van een makelaar , maar ja wie spreekt de waarheid .
Komen wij daar achter , nee.

D
Dikkiedik
Spartaantje
Je reactie op  Joos
3 maanden geleden

Precies, als hij dolgraag terug had gekomen was dat echt wel gebeurd. Dervisoglu heeft ook wel door dat bij Sparta voetballen lood om oud ijzer blijft, zeker met fraser als trainer welke laf voetbal speelt. Als je dan ook nog naar Twente kan en je met Ron Jans krijgt te maken welke wel leuk voetbal als uitgangspunt heeft en … je misschien ook nog eens wat extra eurootjes kan krijgen, dan is de keuze snel gemaakt. Ik vond Dervisoglu op zijn tijd zeer egoistisch, dus misschien is Engels wel een betere keus. Sparta moet gewoon weer eens leuk voetbal zoals in de 80er jaren willen spelen en progressie maken. Dat laatste is zeer belangrijk, echter is mijn beleving dat het een halen en brengen beleid is. Al het geld op het veld, dat moet het motto worden, wil je laten gebeuren dat Sparta weer meetelt.

D
Gues Who
Je reactie op  Dikkiedik
3 maanden geleden

De spelers waar de leiding een hoge pet van op heeft
moeten gewoon extra gekoesterd worden ….
Alsof het je eigen bloed is dat wordt dubbel uitbetaald ….
Het alleen maar halen en niets geven past niet meer in deze tijd ….

Noordereiland
Spartaantje
3 maanden geleden

https://youtu.be/qDe03saerDw

Gewoon even voor een fijn gevoel in barre tijden

VosB
Spartaantje
3 maanden geleden

Ik ben wel heel blij dat we nu het hele verhaal van van Stee kunnen lezen.

Ik vond het eerst ook een wat vreemd verhaal, maar zeker na het lezen van het PRO artikel van VI twijfel ik geen seconde meer of de versie van van Stee klopt.

Sowieso, als je als zaakwaarnemer zo door de stront getrokken wordt, je krijgt de kans om te reageren en je te verdedigen en dat doe je (nog) niet? Dan heb je weinig om je mee te verdedigen..

Jay
Spartaantje
3 maanden geleden

Merkwaardig verhaal! Maar FCFr zal ook wel een niet zo frisse rol hebben gespeeld. Hen niet zo vreemd!

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Jay
3 maanden geleden

Tekengeld voor Dervi en zaakwaarnemer.
allebei een halve ton extra, bovenop de huursom.
De gemeente betaalt.

mikevanz
Spartaantje
3 maanden geleden

Andere kant halil was huur en Mario is voor meerdere jaren.

D
Klaas84
Spartaantje
Je reactie op  mikevanz
3 maanden geleden

Nee daar zal je echt wat aan hebben als je degradeert… je snapt toch wel dat huurspelers vaak een klasse beter zijn dan de spelers die gehaald kunnen worden… uiteindelijk zijn het ieder jaar bij Sparta de jeugdspelers die het moeten doen… dat is niet omdat we zo uitblinken in het aantrekken van spelers. Als je ziet dat dit jaar met een transfersom van Leer, Fortes en beugelsdijk gehaald zijn zegt dat eigenlijk genoeg… dervi is in alles een klasse beter dan Engels en daarom gaat Engels ook naar Sparta…

D
De Titanic....
Spangenaar
Je reactie op  Klaas84
3 maanden geleden

Huurspelers zijn echt niet altijd beter dan wat je al in huis hebt of vast kan leggen. Recentelijk nog Rigo, Piroe en Karami. Daar zijn we dus helemaal niets mee opgeschoten. Joosten was de uitzondering…neemt niet weg dat ik Dervisoglu ook hoger inschat dan Engels…

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Klaas84
3 maanden geleden

Jij bent je voorspelling nu aan het verdedigen.

D
Klaas84
Spartaantje
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

Ik denk echt dat het een kansloos jaar word. Ik vind Sparta met afstand de slechtste ploeg die ik tot nu toe gezien heb.. 45 minuten waarin het meezit geeft mij geen hoop. Dit elftal lijkt op een typisch degradatie team… overigens zijn al onze probleem seizoenen altijd voor 50% aan de keepers te wijten geweest en nu hebben we daar weer een baggerspeler..

D
JohnK
Spartaantje
Je reactie op  Klaas84
3 maanden geleden

Fijn zo positieve inslag…..

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  mikevanz
3 maanden geleden

Inderdaad. Ik begrijp dat als Dervisoglu was gehuurd van Stee niet was overgeschakeld naar Mario Engels.
Als Engels zijn nivo en scherpte van zijn tijd bij Roda kan benaderen gaat Sparta een hoop plezier aan hem beleven.

D
Klaas84
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Toevallig op mijn werk een Roda dan gesproken… eerste half jaar heel goed, tweede half jaar al ver minder… type en niveau veldwijk! Zochten we dat?

D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  Klaas84
3 maanden geleden

Laten we er dan ook gelijk bij vertellen dat Veldwijk er vorig seizoen met ongeveer een tiende van de totale speeltijd van Dervisoglu er wel net zoveel in schoot in de Eredivisie….

D
Klaas84
Spartaantje
Je reactie op  Dr. Clavan
3 maanden geleden

Buiten goals gaat het er bij een club als Sparta om wat je toevoegd… diepte, koppen, een bal vasthouden, individuele acties… dat miste veldwijk allemaal en dervi niet…

D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  Klaas84
3 maanden geleden

Jij vond Dervisoglu dus een betere kopper en balvasthouder dan Veldwijk…? 😉 Volgens mij moet een spits toch vooral beoordeeld worden op het aantal goals en dan staat Dervisoglu er gewoon niet zo best op gezien zijn speeltijd t.o.v. Veldwijk. Waar het mij hier om gaat is dat Dervisoglu hier nu door sommigen als een soort van ‘Messi’ word afgeschilderd terwijl zijn resultaat/rendement in feite nog minder was dan een slechts als ‘matige spits’ omschreven staande Lars Veldwijk. Laten we vooral dus de realiteit niet uit het oog verliezen, bij zijn nieuwe club speelde Dervisoglu ook pas 59 minuten en dat is toch wel heel erg weinig voor een spits met alle kwaliteiten die jij weet op te sommen

VosB
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Dat SEG is een heel groot kantoor met meer dan 400 sporters en artiesten onder contract en meer dan 100 werknemers.
Ik gok inderdaad dat Halil en Wouter Burger een andere agent hadden

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  VosB
3 maanden geleden

Ik hoop het

D
De Titanic....
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Huur is niet fijn, maar met Dervisoglu had je wel gelijk geweten wat je in huis hebt. Met Engels is het inderdaad afwachten of hij zijn Roda niveau kan benaderen. Dat kan natuurlijk, maar we hebben er al eentje die zijn Roda niveau in de verste verte niet meer benadert 😉

Meester Ken
Spartaantje
Je reactie op  De Titanic....
3 maanden geleden

Ik vind Aussar het anders behoorlijk doen!

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Meester Ken
3 maanden geleden

Ik schat in dat hij op van Leer doelt.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  De Titanic....
3 maanden geleden

Dervisoglu heeft natuurlijk ook driekwart jaar geen wedstrijd meer op nivo gespeeld.

D
De Titanic....
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Ja, dat is ook zo…

D
Fan
Spangenaar
3 maanden geleden

Wat heeft deze zaakwaarnemer van Fc Fraude gekregen – alleen een complimentje?

D
RWGladiator
Gladiator
Je reactie op  Fan
3 maanden geleden

Misschien staat dat straks in de jaarrekening van Gemeente Enschede.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Fan
3 maanden geleden

Een klok?

D
JB
Spangenaar
3 maanden geleden

Als ik zo’n zaakwaarnemer zou hebben die verkeerde info verspreidt zou ik hem snel een doodschop geven. Halil vindt het schijnbaar wel acceptabel. Jammer, ik had hem slimmer ingeschat en door…

D
Ouderkerk
Spartaantje
3 maanden geleden

Helemaal mee eens. Sluiten dit boek!

h_zeeman
Spangenaar
3 maanden geleden

Er zal door die zaakwaarnemer best een vuil spelletje zijn gespeeld, omdat hij bij een deal met Twente meer op kon strijken.
Bij FC Fraude is er altijd wel wat geld extra beschikbaar, als er een zaakwaarnemer zijn persoonlijke eisen op tafel legt.
Toch vind ik dat als H&H echt Dervi hadden willen hebben, ze er bovenop hadden moeten zitten en ik proef uit heel dit verhaal dat dit niet is gebeurd.
Afgaan op wat een zaakwaarnemer zegt is wel erg naïef .
Ze konden ruiken dat er iets mis was, door dat onsympathieke en niet bepaald zakelijke gedrag van die zaakwaarnemer.
Ik zet ook grote vraagtekens bij de motivatie van Halil.
Zou hij zijn Sparta hart hebben laten spreken dan was hij bij ons komen ballen, ongeacht wat zijn zaakwaarnemer hem in smoesde.
Ik vermoed dat Halil zelf, vanwege zijn problematische relatie met Fraser, niet zo veel trek had.
Zijn we vergeten, dat wij als supporters lange tijd riepen om Halil, maar Fraser hem lekker liet banken en het liet bij wat invalbeurten?
Van een type als Halil, wordt een trainer als Fraser ( met zijn defensieve en angstige speelstijl ) bloednerveus en zal altijd voor zekerheid kiezen.
Pas als een wedstrijd eigenlijk al verloren is en er iets geforceerd moet worden, durft hij risico’s te nemen.
We moeten er ook voor waken om Halil op een voetstuk te plaatsen, want er ontbrak genoeg aan zijn spel.
Op sommige momenten kon ik de tirades van Fraser langs de lijn, daarom wel begrijpen.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  h_zeeman
3 maanden geleden

En dan hier de feiten.

Dervisoglu onder Fraser in de Eredivisie:

basis
basis
basis
basis
basis
basis
basis
basis
basis
basis
basis
basis
inval
bank
inval
basis
basis
basis

D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  ATX
3 maanden geleden

Maar liefst 3 minnetjes..? was het ooit niet de voormalige Amerikaanse president Ronald Reagan die in zo’n zelfde soort geval de legendarische uitspraak deed “Facts are just stupid things…”

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  ATX
3 maanden geleden

Het is inderdaad een lul verhaal dat Fräser Halil niet opstelde en erger nog dat Halil een hekel of wat dan ook had aan Vraser. Halil heeft meerdere keren aangegeven veel aan Fräser te danken te hebben gehad. Maar ja de anti Fräser brigade laat een hoax los en de papegaaien hier nemen dat over.

D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  Brandweer1
3 maanden geleden

Misschien dat het voor die mensen achteraf gezien leek alsof Dervisoglu niet was opgesteld door Fraser omdat hij feitelijk ook maar heel weinig liet zien in al die potjes? Laten we eerlijk wezen, wanneer hij echt zo goed was geweest in al die wedstrijden dan was hij toch ook niet bij een club als Brentford uitgekomen. Wat mij betreft heeft hij nog niet eens bij ons bewezen dat hij een geheel Eredivisie waardige speler is, had gewoon – sportief gezien – nog minimaal een heel seizoen op het Kasteel moeten blijven…. helaas bepaalde ‘klinkende munt’ in dit geval weer anders net als nu met het FC Fraude verhaal ongetwijfeld weer het geval is 🙁

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Brandweer1
3 maanden geleden

Precies. En enge mensen.
Ik weet nog steeds niet hoe ik iemand moet blokkeren.
Vroeger nooit gedaan.
Maak nu een uitzondering voor die 2 mannetjes op het balkon bij de muppetshow. Met als doel Henk beschadigen.
Dat gaf rust.
Dus hoe doe ik dat weer?

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

Kan niet meer…

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  ATX
3 maanden geleden

Ok, thanks. Jammer.

D
De Titanic....
Spangenaar
Je reactie op  h_zeeman
3 maanden geleden

Elk verhaal heeft 2 of meerdere kanten, maar ik denk dat je gelijk hebt en dat Dervisoglu er helemaal geen trek meer in had om weer onder Fraser te voetballen. Ongeacht de wens van zaakwaarnemers, ga ik er vanuit dat de mening (keuze) van de speler zelf nog altijd doorslaggevend is…

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  h_zeeman
3 maanden geleden

Goed dat je weer terug bent latina lover. Ik ben blij dat je niet door de Corona gegrepen bent. Weer lekker schrijven en vergeet de humor niet!

D
cgh den houter
Spartaantje
Je reactie op  h_zeeman
3 maanden geleden

Goed gezien Henk.
Ik mis ook in het hele verhaal 2 dingen , waarom heeft Dervi niet even gevraagd aan Brentford of hij idd alleen naar FC Twenthe mocht en waarom heeft Dervi niet even kontakt opgenomen met v.Stee voordat hij ging tekenen bij FC Twenthe. Ik heb toch het idee dat Dervi zelf ook liever naar FC Twenthe ging.

D
Ron Essen
Spangenaar
Je reactie op  h_zeeman
3 maanden geleden

Ben jij het echt? Zo ja welkom terug. Al ingeschreven op de grote HvS wandklok Henk? HvS zal in het vervolg bij iedere zaakwaarnemer een andere koers gaan volgen, denk ik.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Ron Essen
3 maanden geleden

Natuurlijk is hij het anders had h_zeeman wel ontkennend geantwoord of gevraagd wat er wordt bedoeld.

D
PKHVH
Spangenaar
Je reactie op  h_zeeman
3 maanden geleden

Eres tú, don Enrique?

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  h_zeeman
3 maanden geleden

Hihi!
welkom terug Henk!
Aan je schrijfstijl duidelijk te zien dat je t echt bent!
lekker lang van stof, lekker raken!
Maar heerlijk om je weer terug te lezen Captain!
Ik heb je gemist!
En ook fijn om te constateren dat dat klotevirus je daar niet te pakken heeft gehad, en zowel, je er niet onder gekregen heeft. ??

h_zeeman
Spangenaar
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

Beste Hans,

Bedankt voor je leuke reactie. Mijn broer Henk is herstellende van een zware operatie. Hij is inmiddels genezen verklaard en heeft verder geen nabehandelingen nodig, maar heeft nog weinig energie en het zal nog wel even duren voor hij weer de oude is. Hij groet zijn vrienden op deze site en bedankt iedereen die de afgelopen tijd naar hem heeft geïnformeerd en gesteund heeft.

D
SpartaJordy
Spangenaar
3 maanden geleden

Bizar dat zaakwaarnemers tegenwoordig de dienst uitmaken in de voetbalwereld.

D
Hans E
Gladiator
3 maanden geleden

Ik heb ook nog nooit gehoord van Yalcin Sarica.
Een ATX-je dan maar… ?
Oeps!
Gelijk een rechtszaak.

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/17095/1366

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

nog steeds agent bij SEG?

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  ATX
3 maanden geleden

Volgens LinkedIn tot op heden.

D
Brandweer1
Gladiator
3 maanden geleden

Al met al een schande om zo gepiepeld te worden. Gevolg is wel dat wij geen huurspeler (Halil) hebben maar een jongen bij ons onder contract (Mario) huren is een zwaktebod en korte termijn politiek. Dat is wat ze in Enschede doen. massaal spelers huren. Lopen volgend jaar allemaal weer weg en je kan opnieuw beginnen. Bij Sparta wordt gebouwd aan de toekomst. Dat is uiteindelijk beter.

D
Gompie - Gary Heale
Spangenaar
3 maanden geleden

Wie is die zaakwaarnemer eigenlijk?
El Khatabbi, Calabro???

SRSlide
Spartaantje
Je reactie op  Gompie - Gary Heale
3 maanden geleden

Yalcin Sarica. Niet dat ik dat wist. Dat staat in het artikel. Als het artikel het fout heeft, dan heb ik het ook. Het kan aan mij liggen maar ik heb nog nooit van Sarica gehoord. Dat zegt op zichzelf niets, maar het is toch wel apart dat in de wereld van de zaakwaarnemers altijd maar weer van die vage figuren opduiken en dat spelers daar nog in meegaan ook.

D
ATX
Spangenaar
3 maanden geleden

Wel jammer dat Van Stee na 2.5 jaar scouten niet verder komt dan Halil Dervisoglu en Mario Engels als spelers voor de flank & met diepgang.

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  ATX
3 maanden geleden

Van Stee is geen scout, dat zijn anderen bij Sparta. Overigens weten jij en ik niet wie en wanneer is benaderd door hem. Voor ons is Sparta de mooiste club van het land maar veel spelers spelen liever een treetje hoger als ze de kans krijgen. Dus het hoeft niet (alleen) aan Van Stee te liggen hè.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Brandweer1
3 maanden geleden

Neem maar van mij aan dat Engels al veel langer dan twee weken op het lijstje van henk stond.

D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Jan wanneer je het interview met Engels hebt gezien dan zegt hij daarin toch ook gewoon dat van Stee/Sparta vorig seizoen al contact met hem heeft gehad om hem eventueel naar Sparta te halen… maar dat het er toen ‘door omstandigheden’ niet van is gekomen?

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Tuurlijk wel. Engels stond vast niet bovenaan het lijstje maar zijn naam stond er wel. En nu heb ik zomaar het idee dat we aan Engels meer gaan hebben dat aan Pusic, Pogba en Volas bij elkaar.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Dus?

Het gaat er om dat na 2.5 jaar scouten (of uit het raam staren) Henk van Stee niet verder komt dan Halil of Mario als spelers met diepgang/voor de flank. Twee spelers die niet gescout zijn.

Maw er komt gewoon helemaal niets bruikbaars uit de scouting. Of ze scouten spelers die allemaal onhaalbaar zijn, of ze scouten spelers die Henk van Stee niet goed genoeg vindt.

En Van Stee is de eindverantwoordelijke.

Sparta komt geen steek verder met de categorie Beugel, Meijers, Pinto, Thy, Grav, etc.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door ATX
D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  ATX
3 maanden geleden

Weer erg suggestief. Hoe weet jij nou wat er wel of niet is gescout en op welk niveau er wordt gescout. En hoe weet jij nou hoe vaak Van Stee met spelers heeft gesproken -mvan de categorie war jij blij van zou worden – en dat die spelers aangaven Sparta sportief niet interessant te vinden cq het salaris dat Sparta kan bieden veel te laag vinden. En suggereren dat er niets anders wordt gedaan dan uit het raam staren is helemaal onder de gordel.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Brandweer1
3 maanden geleden

Hoe we weten dat de scouting van Sparta niet functioneert?

Door te kijken naar wie we aantrekken. Dat zijn bijna exclusief spelers die niet zijn gescout.

En door te kijken naar wie er slagen. Van de misschien gescoute spelers is alleen Rayhi geslaagd.

Als je na 2.5 jaar beweert dat onze scouts allemaal geweldige spelers hebben weten te identificeren, waar zijn die spelers dan?

Ja, in de categorie te duur/niet haalbaar voor Sparta kunnen we allemaal spelers vinden; daar hoef je geen scout voor te zijn. Een scout moet in staat zijn spelers te vinden die haalbaar zijn. De Sparta scouts & TD van Stee leveren ons op het vlak van scouting helemaal niets op.

14:3 Gecontracteerd:gescout

Gregor Breinburg /niet gescout, MISLUKT

Giliano Wijnaldum /niet gescout, MISLUKT

Royston Drenthe /niet gescout

Édouard Duplan /niet gescout, MISLUKT

Adil Auassar /niet gescout

Mohamed Rayhi /gescout??

Lars Veldwijk /niet gescout

Tim Coremans /niet gescout

Suently Alberto /gescout?!, MISLUKT

Fankaty Dabo /niet gescout

Laros Duarte /niet gescout, MISLUKT

Dries Wuytens /niet gescout, MISLUKT

Lassana Faye /niet gescout

Dirk Abels /gescout??, NOG NIET GESLAAGD

10:2 Gecontracteerd:gescout

Jurgen Mattheij /niet gescout

Abdallah Aberkane /niet gescout?, MISLUKT

Ariel Harush /niet gescout, MISLUKT

Mica Pinto /niet gescout

Patrick Joosten /niet gescout

Jeffry Fortes /niet gescout, NIET GESLAAGD

Bryan Smeets /niet gescout

Dante Rigo /gescout?, MISLUKT

Joël Piroe /gescout?, MISLUKT

Khalid Karami /niet gescout, MISLUKT

10:1 Gecontracteerd:gescout

Mario Engels /niet gescout

Tom Beugelsdijk /niet gescout

Maduka Okoye /niet gescout?

Lennart Thy /niet gescout

Michaël Heylen /niet gescout?

Danzell Gravenberch /gescout??

Wouter Burger /niet gescout

Aaron Meijers /niet gescout

Reda Kharchouch /niet gescout

Benjamin van Leer /niet gescout

Laatste wijziging 3 maanden geleden door ATX
D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  Brandweer1
3 maanden geleden

Brandweer, zie mijn antwoord aan Jan hierboven, er is vorig seizoen al een poging gedaan om Mario Engels naar het Kasteel te halen…. dus de contacten tussen hem en Sparta/van Stee bestaan al een tijdje!

Andre Pantekoek
Spartaantje
3 maanden geleden

Wat ik vreemd vondt is dat Haroui aan gaf naar Groningen te willen omdat hij daar op z,n eigen positie kan spelen op 10 . Tot mijn verbazing speeld hij bij jong oranje niet op ,z,n eigen positie…zou hij nu weg willen bij jong oranje ?

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Andre Pantekoek
3 maanden geleden

Harroui speelde gisteren bij jong oranje wel degelijk op 6 en deed het prima.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Klopt Jan.
Ik betrapte hem op twee foute passes en twee mislukte schoten op doel. Voor de rest foutloos met een paar prima steekballen.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Ik vind hem best goed hoor op die positie wel moest ik lachen na die mooie actie van hem dat hij zelf 30 meter naast schoot eigenlijk om V/D Looy neeeee appieeee was nu goed te horen.

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  Andre Pantekoek
3 maanden geleden

Hij wil op 6 hij wil op 10. Maar hij heeft niets te willen. De trainer maakt de opstelling.

D
Gues Who
3 maanden geleden

Als Dervisoglu zelf verzuimd om beter contact op te nemen met Sparta
althans zo komt het naar buiten…. dan houdt het op ….
Begrijpelijk dat Henk zegt : ik walg er van ….maar ja daar koop je niks mee ….

D
Spartaan uut Grunn
Spartaantje
3 maanden geleden

Zaakwaarnemers zijn zakkenvullers van de ergste soort.

D
Eef
Spartaantje
3 maanden geleden

Nooit geen zaken meer doen met deze oplichter. Yalcin Sarica ze zouden je met stroop en veren de schie in moeten pleuren.

D
ton
Je reactie op  Eef
3 maanden geleden

De Maas, dan drijft ie verder af.

D
thevoicevanzelzate
Spangenaar
3 maanden geleden

Het lijkt er sterk op dat HenkvS een kunstje is geflikt door die zaakwaarnemer. Maar het zou goed zijn als VI ook bij Sarica navraag doet.

Los daarvan is de vraag of Henk niet (te) lang heeft gewacht om Brentford te bellen.

Zou overigens goed nadenken óf je voortaan nog zaken wilt doen met dat soort types. En zo ja, hoe?!

Laatste wijziging 3 maanden geleden door thevoicevanzelzate
VosB
Spartaantje
Je reactie op  thevoicevanzelzate
3 maanden geleden

In het volledige artikel staat dat VI navraag gedaan heeft maar dat ze (nog) niet gereageerd hebben.

D
Gues Who
Je reactie op  thevoicevanzelzate
3 maanden geleden

Brentford zit niet op een paar peanuts te wachten van de kosten
van Dervisoglu dat is buiten kijf wat er is gebeurd is gewoon een miskleun
van de een of van de ander …. niet professioneel is misschien een beetje grof
maar het gaat wel die richting op …. niet leuk maar het zij zo ….

D
Ron Essen
Spangenaar
3 maanden geleden

Iedereen kan zomaar zaakwaarnemer worden, er zijn er zelfs in het amateurvoetbal. De UEFA heeft dit zo geregeld met als gevolg dat het uit de hand loopt. HvS is niet zomaar zo boos. Die zaakwaarnemer mag bij de HvS fanclub geen grote HvS wandklok kopen, sterker nog hij komt ons kantoor niet eens binnen.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Ron Essen
D
Gues Who
Je reactie op  Ron Essen
3 maanden geleden

Onjuist NIET iedereen …. LICENSIE

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  Ron Essen
3 maanden geleden

v Stee werdt hier zelfs voor leugenaar uitgemaakt triest eigenlijk.

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  Fonzy
3 maanden geleden

Dat klopt ik vond en vind dat walgelijk.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Fonzy
3 maanden geleden

Ja, door dezelfden als altijd.
Trieste figuren, die al 2 jaar aan het zagen zijn. Daarvan lees je vrijwel geen reactie, zonder dat er een verwijzing wordt gemaakt om zwart te maken.
Nog een favoriete opmerking is dat spelers allemaal niet voor/door Henk willen spelen voor Sparta. Zonder ook maar enige bron.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Hans E
D
Ron Essen
Spangenaar
Je reactie op  Fonzy
3 maanden geleden

Ik geloof Henk op zijn woord.

Nico Pijpers
Je reactie op  Ron Essen
3 maanden geleden

Je weet ook wel hé Ron een medaille heeft twee kanten ..
Wanneer horen we de andere kant van Dervisoglu waarom hij niet voor Sparta is gegaan .
Maar naar Twente.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Nico Pijpers
D
ton
Je reactie op  Ron Essen
3 maanden geleden

Maar hij vroeg niet even na bij Brentford? Vreemd verhaal toch .je belt dan toch met Halil en Brentford en vertrouwt toch niet geheel op Zaakwaarnemertje? En ik zag Halil nou niet echt met betraande ogen staan bij zijn Twente presentatie, sterker ik hoorde de standaard opmerkingen, mooie club, droom blablabla. Nee ik ben niet overtuigd.

D
Ron Essen
Spangenaar
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Hij heeft netjes gehandelt naar die zaakwaarnemer. Les voor de volgende keer.

D
Melkchocolade
Spartaantje
Je reactie op  Ron Essen
3 maanden geleden

Zijn ze weer op voorraad, de wandklokken?

D
Ron Essen
Spangenaar
Je reactie op  Melkchocolade
3 maanden geleden

Liggen nog in een haven in China.

Nico Pijpers
Je reactie op  Ron Essen
3 maanden geleden

Misschien kan H Zeeman ze even ophalen Ron..

samson1888
Spangenaar
3 maanden geleden

Besodemietert!

SRSlide
Spartaantje
3 maanden geleden

Ik geloof Van Stee wel. Veel zaakwaarnemers zijn ratten en als ze met de ene club er zelf iets beter van kunnen worden, dan van de andere, dan zullen ze er alles aan doen om een speler naar die ene club te brengen. Maar Van Stee had na dat berichtje van Dervisoglu ook gewoon Brentford moeten bellen om de boel even te verifiëren. Het is nogal onprofessioneel om dat niet te doen. Van Stee weet ook dat de voetbalwereld een slangenkuil is en dan behoor je wel even aan het dubbelchecken van informatie te doen.

D
ton
Je reactie op  SRSlide
3 maanden geleden

Hoe lang werkt hij in deze wereld…ik vind het of ongeloofwaardig of bewijs van incompetentie.

D
Gues Who
Je reactie op  SRSlide
3 maanden geleden

Zaakwaarnemer heeft een speler nodig ….
Soms is het andersom ….

D
TvdB
Spartaantje
3 maanden geleden

Allemaal leuk en aardig,maar het gaat er bij mij niet in dat een club zegt dat er alleen aan Twente verhuurd mag worden. Dan moet er toch ergens een lampie gaan branden.

Servaas Smit
Spartaantje
3 maanden geleden

Als het waar dan is het natuurlijk een schande, maar zo speelt een kind van de club wel bij je concurrent.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Servaas Smit
3 maanden geleden

Ik neem aan dat vi een weerwoord gaat halen bij betreffende zaakwaarnemer. Het is afwachten maar, ik denk niet dat Van Stee dit zomaar in de lucht gooit als het niet waar zou zijn.

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Op zeker spreekt Van Stee de waarheid – hij wil echt niet natgaan.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Brandweer1
3 maanden geleden

Op zeker ook, dat die zaakwaarnemer het verhaal draait.
Dan kunnen ze hier weer los en persoonlijk worden naar Henk.

D
Hans E
Gladiator
3 maanden geleden

Ja, is een enge wereld.
En dit verhaal is een beetje jammer.
Waren we beter af geweest met Dervi ipv Engels?
Dat is nu de vraag.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

Engels heeft niet de klasse in bewegingen als Dervisoglu maar, Engels is eigendom van Sparta en is een spits die in de kkd bewezen heeft dat hij net als Kharchouch kan scoren. De toekomst bepaald of hij slaagt bij Sparta en dat zou ook gelden voor Dervisoglu die de discipline van onze trainer niet erg naleeft.

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Vergis je niet in Engels dat is een speler die snelheid en diepgang heeft die wij momenteel niet hebben… Denk zelfs dat we meer aan hem hebben dan devisoglu

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Precies, nu hebben we in ieder geval weer een speler van onszelf.
Ik vraag me daarnaast ook af hoe Dervisoglu zou reageren op een keer banken…
Had zomaar weer eens foute boel kunnen zijn.

SRSlide
Spartaantje
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Dat Engels voor 2 jaar vastligt met een optie voor nog een seizoen vind ik ook wel een groot voordeel. Daarnaast is Engels wat meer ervaren en wat meer stabiel. Ik had Dervisoglu graag gezien, hij heeft meer talent, maar wat Engels bij Roda liet zien was van een hoog niveau. Daarna heb ik niets meer van hem gezien, maar als hij dat niveau bij Sparta weer kan halen ben ik wel blij met hem. Het is afwachten.