Sander van der Eijk zal vrijdagavond het duel van Sparta tegen Jong AZ proberen in goede banen te gaan leiden. Van der Eijk zal op Het Kasteel worden bijgestaan door de heren Fikkert en Koopman. Verder heeft de KNVB in al haar wijsheden het heerschap Aafouallah aangewezen als het heerschap dat het bordje met de extra tijd omhoog mag houden.

De KNVB stuurt opnieuw een echte eerste divisie scheidsrechter naar Spangen. Enige ervaring met wedstrijden waar meer dan 6.000 man publiek op de tribune zit heeft hij nog niet. Dat kan in het voordeel werken, maar helaas zien we meestal het tegenovergestelde. Scheidsrechters raken nog wel eens in paniek gezien de entourage op Het Kasteel. Afgelopen vrijdag hebben we dat ook weer kunnen zien, toen Koekenbakker van den Kerkhof in de eerste helft een parodie van de Higler show opvoerde. Hopelijk gaat dat vrijdag o.l.v. de 27-jarige Sander van der Eijk beter.

Koning op Het Kasteel

Wie geen last van plankenkoorts had was onze Koning der Nederlanden. Gisteren bracht hij samen met burgemeester Achmed Aboutaleb een bezoekje aan het Sparta stadion. Uiterlijk behoorlijk ontspannen liet hij zich in het kader van het staatsbezoek van de Kaapverdische president Jorge Carlos Fonseca, erg relaxed fotograferen door de toegestroomde pers. Dat leverde enkele mooie plaatjes op. Een koning op het Kasteel bij de club die in 2016 nog de Koninklijke Erepenning ontving, welke Spartaan vindt dat nu niet mooi?

Kaartverkoop Sparta – Jong AZ

Net zoals Koning Willem Alexander onder de indruk van de ambiance van Het Kasteel zijn en nog geen toegansgbewijs voor Sparta – Jong AZ? Ga dan naar spartakaartje.nl en zorg er voor dat je net zoals minimaal 9.000 andere Spartanen getuige bent van de laatste thuiswedstrijd van dit jaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties