Van den Kerkhof is de fluitist bij MVV – Sparta

0
89

Martin van den Kerkhof is de man a.s. vrijdag in het duel tegen MVV in Maatsricht de fluit zal hanteren. De 34e jarige accountant uit het Gooi krijgt daarbij assistentie van de heren Zijlstra en Koopman.

Van den Kerkhof is een ervaren scheidsrechter die inmiddels 140 eerste divisie duels op zijn conto kan schrijven. Opvallend is het grote aantal gele kaarten dat hij trekt tijdens deze wedstrijden. Per wedstrijd is dit 3,15 gele kaart. Waar zijn de scheidsrechters die eigenlijk nooit een gele kaart uit hun borstzakje halen?

Wil je mee naar MVV – Sparta? Dan kan dat uiteraard. Er zijn nog voldoende kaarten op voorraad en je ondersteunt zo je cluppie wat zeer gewaardeerd wordt door de spelers!

Je kan zowel kiezen voor de vroege of standaard bus en ook met de auto gaan is een optie. Ga bijvoorbeeld eens genieten van een speciaal biertje of een Limburgse Vlaai voorafgaand aan de wedstrijd in het knusse en gezellige centrum van Maastricht. Gezelligheid alom en wie weet kom je nog wel wat mede-Spartanen tegen. Meer info over de kaartverkoop kan je vinden op Spartakaartje.nl

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties