Sparta – Volendam is de eerste officiële wedstrijd van het seizoen op Het Kasteel. Heb je nog geen seizoenkaart? Koop hem dan nu en maak ook het potje tegen de Palingboeren mee als trotse seizoenkaarthouder van ons aller Sparta.

Steun Sparta ook in Waalwijk!

Denk je als trouw lezer van deze website trouwens ook al aan RKC-uit? De wedstrijd in Waalwijk kan traditioneel rekenen op een zeer goed gevuld uitvak en dat zou dit keer eigenlijk niet anders moeten zijn. RKC – Sparta wordt gespeeld op vrijdag 31 augustus en begint om 20:00 uur. Er zijn 250 kaarten voor eigen vervoer beschikbaar, deze autokaarten kosten 16 euro per stuk.

Je kan ook met de bus. Kaarten voor de bus kosten 23 euro, maar ben je lid van de SV dan krijg je bij vertrek nog 5 euro terug (en jeugdleden van de SV zelfs 10 euro). Als lid van de SV heb je dus voor 18 euro een toegangskaart en een retourtje Rotterdam – Waalwijk. Geen geld. De bus vertrekt om 18:00 uur vanaf het supportershome.

Leiding- en ticketinfo Volendam-thuis

Maar eerst dus maar eens Volendam-thuis. Sparta – Volendam begint vrijdag 24 augustus 2018 om 20:00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van de Graaf. Hoekstra en
Vandeursen vlaggen.
Vierde official is het heerschap Vos. Losse kaartjes zijn te koop via
www.spartakaartje.nl.

Je kan natuurlijk ook gewoon via deze link of in de Sparta Fanshop een seizoenkaart kopen (als je dat nog niet gedaan hebt).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties