Begin juni vroeg Sparta supporter en scout Gerard van Rijk alle Spartanen op om tips te geven. De stemming, kort na de degradatie, was rond het plaatsen van zijn oproep nogal bedompt. Toch vroeg Gerard om juist nu de schouders er onder te zetten. Zie nu een maand later, waarbij er allerlei nieuwe krachtvelden spelen, worden er weer volop seizoenkaarten verkocht en lijkt er nieuw elan te zijn. Ook Gerard heeft succes geboekt, maar geeft ook aan dat we moeten doorpakken! Een update:


Spartanen,

Ongeveer een maand geleden heb ik een oproep voor tipgevers op ITWM geplaatst en daar is boven verwachting op gereageerd. Het netwerk van tipgevers bestaat nu al uit 18 fanatieke Spartanen en er zijn al diverse tips over interessante jeugdspelers en oudere spelers gemeld. Al deze tips zijn of worden nagegaan en worden zoveel als mogelijk teruggekoppeld. Wie zich alsnog als tipgever van een bepaalde regio of bepaalde competities wil melden kan mij een e-mail sturen (gerardvanrijk@kpnplanet.nl). Voor Sparta is het van levensbelang dat de concurrentie wordt afgetroefd bij de speurtocht naar talenten en directe versterkingen.

Met meerdere tipgevers heb ik al persoonlijk kennis gemaakt en het valt mij op dat niemand bij de pakken neerzit na de degradatie. De stemming onder de Spartanen die ik spreek is zelfs behoorlijk positief en dat heeft vooral te maken met het goede werk dat wordt verzet door de technische leiding van Sparta. Iedereen is ervan overtuigd dat Sparta met een goed voetbaltechnisch beleid binnen enkele jaren kan uitgroeien tot een stabiele eredivisieclub. Alle ingrediënten voor succes zijn immers al aanwezig: unieke clubcultuur, bijzonder stadion, goede sfeer bij thuiswedstrijden, uitstekende reputatie van de supporters, veel goodwill door het hele land, sterke jeugdopleiding, enzovoort, enzovoort.

Zet tips alsjeblieft niet openbaar op internet, maar stuur mij een e-mail. Alvast bedankt!

Rood witte groet,

Gerard van Rijk

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties