Voor de door de technische staf onbetwiste nr.1 keeper van Sparta, Roy Kortsmit, komt het duel met Cambuur a.s. zondag wellicht net even te vroeg. Hij is nog niet helemaal hersteld van de blessure die hij vorige week vrijdag in de Adelaarshorst op liep.

In een kort interview in het AD/RD wordt melding gemaakt dat hij de training met de groep nog niet hervat heeft vanwege te veel last heeft van het gewricht in zijn schouder. Ondanks dat gaat hij er alles aan proberen om er toch bij te zijn. Als Kortsmit niet op tijd hersteld kan Tim Coremans zijn kans grijpen om voor het eerst in dit seizoen in de basis te starten. De 27 jarige goalie die eerder onder contract stond bij NAC, Cambuur, ADO en FC Dordrecht speelde tot dusver 9 wedstrijden in de hoofdmacht van deze clubs. Vorige week verving hij Kortsmit nadat hij uitviel zonder noemenswaardige reddingen of fouten.

Sparta zal het verder zonder Breinburg en Alberto moeten stellen. Zij moeten interlandpotjes voor de Antilliaanse eilanden Aruba en Curaçao spelen tegen respectievelijk Guadeloupe en de Maagdeneilanden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties