Ticketinformatie over De Graafschap-uit is er nog niet, maar wel over Sparta – De Graafschap van aanstaande zaterdag. Sparta heeft meerdere verkoopperioden ingesteld om iedereen de mogelijkheid te geven om tickets te bemachtigen voor de belangrijke pot tegen De Graafschap op Het Kasteel. Wil je je eigen plaats terugkopen, dan moet je snel -deze ochtend- erbij zijn!

Koop die kaarten!

Sparta – De Graafschap begint zaterdag 25 mei om 20:45 uur. Hieronder staat de ticketinfo, maar je kan alle ticketinfo vinden via
www.spartakaartje.nl, waar je uiteraard ook de kaartjes kan kopen. Doen natuurlijk, want Het Kasteel moet uiteraard uitverkocht zijn tijdens deze kraker in de play-offs!

Pluspakketters

Mensen die een Pluspakket hebben, hebben hun kaartje voor Sparta – De Graafschap al in huis.

1e verkoopperiode: Uitsluitend Terugkopen eigen plaats


Om de trouwe seizoenkaarthouders van Sparta Rotterdam (die geen Pluspakket hadden genomen) als eerste de mogelijkheid te bieden om hun eigen plaats terug te kopen is
tot donderdagmiddag 23 mei 12:00 uur
mogelijk via deze website.
Klik
HIER voor de handleiding terugkopen eigen plaats.

2e verkoopperiode: seizoenkaarthouders kunnen extra tickets aanschaffen


Op donderdag 23 mei start om 13:00 uur de reguliere verkoop voor Sparta – De Graafschap.
Deze verkoop is uitsluitend voor seizoenkaarthouders van Sparta Rotterdam, zij kunnen dan maximaal drie kaarten per seizoenkaart kopen.

Belangrijk: Indien je al een kaart hebt ontvangen uit jouw Pluspakket of je eigen stoel hebt teruggekocht in de eerste verkoopperiode dan kan je vanaf donderdag 13:00 uur nog maximaal 2 kaarten per seizoenkaart bijkopen.

3e verkoopperiode: Verkoop aan ClubCard-houders


Op donderdag 23 mei start om 18:00 uur
de verkoop voor ClubCard-houders. Er kunnen maximaal 2 tickets per ClubCard gekocht worden (Zolang de voorraad strekt en tot en met 30 mei worden er geen nieuwe aanvragen voor een Sparta ClubCard in behandeling genomen).

De Sparta Fanshop is donderdag 23 mei extra geopend van 11:00 – 19:00 uur. Op vrijdag 24 mei is de Fanshop geopend van 11:00 – 17:00 uur en op de wedstrijddag is dit van 11:00 – 20:45 uur.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties