geld en voetbal

Vele supporters zaten spartakaartje.nl elke dag te refreshen. Wanneer zou Excelsior-uit in de verkoop gaan? Vandaag heeft Sparta informatie gepubliceerd omtrent de uitwedstrijd in Kralingen. Sparta meldt het volgende:

Bericht Sparta

Op zondag 5 maart speelt Sparta voor het eerst in 5,5 jaar weer in Kralingen tegen Excelsior. De aftrap in het Van Donge & De Roo Stadion is om 12.15 uur.

Voor Spartasupporters is het mogelijk om de ploeg van trainer Maurice Steijn te steunen in deze derby. Alleen seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid om een kaart aan te schaffen. Er kan 1 kaart per seizoenkaart gekocht worden. Door eerdere incidenten tussen beide supporters is het echter alleen mogelijk deze wedstrijd te bezoeken met een verplichte buscombi. Het is dus NIET mogelijk om op eigen gelegenheid naar het stadion van Excelsior af te reizen. Ook wordt er met loyaliteitspunten gewerkt, om supporters die vaker naar uitwedstrijden gaan de kans te geven een kaart te bemachtigen. Sparta verwacht namelijk dat deze uitwedstrijd populair is onder de supporters. Bovendien bedraagt de capaciteit van het gastenvak van Excelsior slechts 400 plaatsen.

Beschikbaarheid en prijzen

Buscombi

De enige manier om naar deze wedstrijd te gaan is dus via de verplichte buscombi. In totaal zijn er 400 kaarten beschikbaar voor Spartasupporters.

De bussen vertrekken om 10.45 uur vanaf het supportershome bij het stadion. Zorg ervoor dat u uiterlijk 10.30 uur bent ingecheckt bij het supportershome, zodat de bussen tijdig naar Kralingen kunnen vertrekken.

De prijs voor de buscombi bedraagt 27,00 euro (busreis en ticket). Leden van de Supportersvereniging krijgen op vertoon van hun ledenpas 5 euro (jeugdleden 10 euro) retour bij het inchecken.

Loyaliteitspunten 

Supporters met minimaal 25 loyaliteitspunten krijgen als eerste de kans om een kaartje te kopen voor deze derby. Indien het uitvak nog niet uitverkocht is, kunnen de supporters met minimaal 15 loyaliteitspunten in ronde twee een kaart kopen. Mochten er dan nog tickets beschikbaar zijn krijgen de supporters met minimaal 5 loyaliteitspunten vanaf ronde drie de mogelijkheid om een kaart te kopen.

Data kaartverkoop

Bekijk via uw account op www.spartakaartje.nl hoeveel loyaliteitspunten u heeft, om te zien vanaf welke ronde u een kaart voor deze wedstrijd kunt aanschaffen. Alleen seizoenkaarthouders kunnen deze wedstrijd dus bezoeken.

Het verkoopschema:

Verkoopronde 1 (minimaal 25 loyaliteitspunten): begint zaterdag 18 februari om 11.00 uur. Tot 18 februari 13.00 uur hebben zij voorrang.

Verkoopronde 2 (minimaal 15 loyaliteitspunten): (indien niet uitverkocht) begint zaterdag 18 februari om 13.30 uur. Tot 18 februari 15.00 uur hebben zij voorrang.

Verkoopronde 3 (minimaal 5 loyaliteitspunten): (indien niet uitverkocht) begint zaterdag 18 februari om 15.30 uur. Tot 18 februari 17.00 uur hebben zij de mogelijkheid een kaart aan te schaffen.

De verwachting is dat deze wedstrijd snel uitverkoopt. Kaarten zijn te koop via www.spartakaartje.nl.

Verplichte buscombi en stevige prijs.

U leest het goed. We mogen met z’n allen met de bus naar Kralingen vanuit Rotterdam-West. Dit voor een gevoelsmatig stevige prijs van maar liefst €27,00 per ticket. Leden van de SV betalen echter €22 of €17 euro(jeugdlid). Inclusief vervoer en ticket is dat in de huidige tijden gewoon een prima prijs. Die combi is vervelender. Door eerdere incidenten en confrontaties tussen de supportersgroepen is de buscombi verplicht. Daarnaast wordt weer eens gebruik gemaakt van de loyaliteitspunten.

Bron: www.sparta-rotterdam.nl

Abonneer
Abonneren op
47 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties