ITWM nr. 34

Vandaag publiceren we opnieuw een stukje ITWM uit een ver verleden. Sparta Supporters Fanzine In The Winning Mood staat aan de vooravond van het 4e seizoen dat er gepubliceerd wordt. Er wordt met een niet al te beste herrinering terug geblikt naar het seizoen 1994-95 waar spelers als Ron van de Berg en Jos van Eck, volgens de redactie, veel te weinig hebben gegeven.

Inhoud

  • Sparta begint met trainer Henk ten Cate aan een nieuw seizoen waar vooral eens een beker-succes geboekt mag worden. In nummer 34 wordt dan ook niemand anders dan Henk ten Cate zelf geïnterviewd.
  • Daarnaast maakt ITWM plaats voor Henk van Stee die de Sparta supporters bedankt voor hun steun bij het tweede elftal dat kampioen is geworden. Wat we ook zien hoe de stadion discussie leeft op Spangen. Verdwijnen we zoals het bestuur dat wil naar het Rivum, of blijven zoals het actie-comité “Sparta moet op Spangen blijven”, gewoon op Het (verbouwde) Kasteel?
  • ITWM wordt ook opgesierd met een interview met de keeper van het tweede elftal Frank van der Geest en lezen we dat de FSV (het voormalig supporterscollectief) een bestuurslid heeft die graag ‘gratis’ consumpties tot zich neemt in plaats van zich hard te maken voor de supportersbelangen in Nederland.
  • De Sparta Gazette laat ook van zich horen en stelt dat Sparta slachtoffer van de koopwoede uit de Engelse Premier-league is en dat Sparta, ondanks de magere resultaten een Europacup-plaats is toegewezen.
  • Al met al weer veel leesplezier, gratis en voor niets, in ITWM nummer 34 van juli/augustus 1995!
Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties