Fred Grim had gehoopt dat hij trainer zou worden bij Sparta. Hij stond op ‘het lijstje’, maar werd het niet, omdat Sparta als eerste kandidaat Henk Fräser op het oog had en Fräser zei ja. Logischerwijs is er teleurstelling bij Grim, zo bevestigt ook Henk van Stee.

Henk van Stee liet onlangs nog weten dat Fred Grim één van de kandidaten was om hoofdtrainer te worden. Grim leek ook door Advocaat aan bevolen te zijn als hoofdtrainer en Grim was het waarschijnlijk ook geworden als Fräser ‘nee’ had gezegd. Maar Fräser is op papier natuurlijk een geweldige kandidaat voor Sparta en Van Stee werkte in het verleden nog kort met hem samen. “Toen al zag je dat Fräser heel veel kwaliteiten heeft als trainer en in die vijftien jaar heeft hij zich enorm ontwikkeld en ervaring opgedaan”, aldus Van Stee.

Logisch dus dat Sparta koos voor Fräser, maar de teleurstelling bij Grim is begrijpelijk. Van Stee tegenover
De Telegraaf: “Iedereen bij Sparta weet dat Fred (Grim, red.) een enorme vakman is en hij was ook één van de kandidaten, maar de eerste kandidaat zei direct ‘ja’. Ik heb Fred ingelicht, net als Dick Advocaat. Fred was teleurgesteld, want hij had het graag willen worden. Maar hij is, net als Advocaat, professional en ik ben er zeker van dat zij er alles aan doen Sparta in de Eredivisie te houden.”

Fred Grim kon afgelopen winter ook voor drie seizoenen tekenen als hoofdtrainer bij SC Cambuur. Hij koos er echter voor om als assistent met Dick Advocaat naar Sparta te komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties