Die supporters van Oss, Cambuur en de Graafschap die boffen maar weer. Volgend seizoen gaan ze minder betalen voor het bezoeken van een uitduel. Dat is het prachtige resultaat van de onderhandelingen van het Supporterscollectief Nederland (waar ook de SV van Sparta en de Spangenaren actief in deelnemen) met de Eerste Divisie C.V.

Voor de kosten kan je het bijna niet meer laten om thuis te blijven.Voor maar 6 of 10 eurootjes koop je al een kaartje voor en uitwedstrijd. Enige wat daarbij komt zijn je vervoerskosten om bij het stadion te komen.

Maar goed, voor Sparta gaat dat natuurlijk allemaal niet gelden. Wij spelen volgend seizoen gewoon eredivisie. Dat hebben de bookmakers, die de eerste songfestival overwinning voor Nederland sinds 1975 voorspellen. via een e-mail aan de redactie laten weten.

Daarom kunnen we jullie dan ook het heuglijke feit melden dat er sinds afgelopen seizoen en ook voor volgend seizoen relatief lage prijzen betaald worden voor het bezoeken van uitwedstrijden op het hoogste niveau. Voor 9 of 15 euro mag je een uitwedstrijd bezoeken, ongeacht bii welke club Sparta op bezoek gaat.

Hulde aan het supporterscollectief die prima zaken heeft gedaan voor de supporters van BVO’s in Nederland!

Meer info: Supporterscollectief NL

SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner