Super vrijwilliger Cor Sluimer overleden

43
1320
Cor Sluimer

Wie bij Sparta in het supportershome al wat langer klant is moet hem ongetwijfeld gekend hebben. De man die munten verkocht is niet meer. Zojuist ontvingen wij het droevige bericht dat Cor Sluimer op 88-jarige leeftijd is overleden.

De Supportersvereniging van Sparta bericht het volgende:

Gisteravond bereikte ons het verdrietige bericht dat Cor Sluimer is overleden op 88-jarige leeftijd. Jarenlang zette hij zich als vrijwilliger in voor onze supportersvereniging, iedere bezoeker van het supportershome kent Cor nog van de koffiebar en de muntverkoop. Hij verwierf de respectabele bijnaam Cor de Muntenman. Tot en met september zorgde hij er, samen met zijn vrouw, nog steeds voor dat alle munten wekelijks thuis werden schoongemaakt. Vorig jaar januari reisde hij voor het laatst mee naar uitwedstrijden van zijn geliefde Sparta. Decennialang bezocht hij trouw de wedstrijden in de uithoeken van het land, maar met het klimmen der jaren leken de trappen in de diverse uitvakken steeds steiler en voelden de reizen steeds zwaarder. Cor had sinds 1953 een seizoenkaart, maar ver daarvoor kwam hij al op jonge leeftijd bij Sparta. Van de club ontving hij het Delftsblauwe bord, van de SV het predikaat Lid van Verdienste. Cor gaf het begrip vrijwilliger een nieuwe dimensie en tilde het naar grote hoogte. In voor- en tegenspoed stond hij altijd paraat; ook in mindere tijden was Cor er altijd én als eerste. Op Cor kon je áltijd rekenen. De SV is hem zeer dankbaar voor alle verdiensten, we zullen hem voor altijd herinneren als een kleurrijke oer-Spartaan. Vereniging ‘De Sparta Supporter’ wenst zijn vrouw, kinderen, verdere familie en vrienden veel sterkte toe met dit grote verlies.

Ook de redactie van ITWM wenst de familie van Cor heel veel sterkte toe met het verlies van Cor.

NB. Bij het ontwikkelen van deze website vroegen wij afgelopen voorjaar om supporters foto’s te sturen die we zouden kunnen gebruiken. Cor stuurde ons allerlei mooie foto’s uit zijn lange supporterschap toe. Hieronder een selectie:

Abonneer
Abonneren op
43 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties