Oss draait niet slecht, met 10 punten uit 5 wedstrijden. Sparta draait tot nu toe iets beter met 12 punten uit 5 wedstrijden. De laatste vier wedstrijden werden gewonnen. Gaat Sparta voor vijf op een rij? In ieder geval kan de ploeg alle steun hierbij gebruiken. Steun Sparta dus ook in Oss!

Uiteindelijk zullen er ergens tussen de 250 en 300 Spartanen in het uitvak plaatsnemen. Alle autokaarten zijn verkocht. Er waren er helaas ook wel erg weinig beschikbaar gesteld. Maar goed, er zijn nog rond de 50 buskaarten te koop in de Sparta Fanshop en via www.spartakaartje.nl. Een kaartje (busreis + toegangskaart) kost 23 euro. Ben je lid van de SV, dan krijg je bij vertrek nog 5 euro terug en ben je jeugdlid, dan krijg je zelfs nog een tientje terug. De bussen vertrekken vrijdag om 17:30 uur vanaf het supportershome. Oh ja, Top Oss – Sparta begint aanstaande vrijdag om 20:00 uur.

Leidinginfo

Martin van den Kerkhof is door de KNVB aangesteld om TOP Oss – Sparta in goede banen te leiden. Van den Kerkhof wordt bijgestaan door de heren Nanninga en Van Marrewijk. Het heerschap De Vries is de vierde official.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties