AfficheI IJsselmeervogels - Sparta KNVB Beker

Het duurt nog 3 weken voordat Sparta de eerste horde gaat nemen die zal leiden tot de 4e bekerwinst die 3 weken na de 136e verjaardag van onze club binnengeharkt zal worden. Begrijp je het allemaal nog een beetje beste Sparta-supporter?

Beste spelers opstellen

Op woensdagavond 1 november speelt Sparta de eerste wedstrijd in het KNVB Bekertoernooi van seizoen 2023-24. Dat moet maar eens de opmaat worden voor een echte prijs. Geen gedoe met het opstellen van B-spelers ten faveure van een mooie plaats op de ranglijst van de eredivisie, maar er eens echt goed voor willen gaan. Ook als de tegenstander IJsselmeervogels heet en slechts uitkomt in de derde divisie. Geen onderschatting tonen, maar keihard willen gaan voor de winst en daarbij je beste spelers opstellen.

Echte prijs die leidt tot deelname Europa-league

Want, beste Spartanen, we wachten al sinds 1966 op een echte prijs, en de beker is een echte prijs, laten we daar eens heel duidelijk over zijn. Het leidt tot schitterende badjas-scenes, een Kuip waar 25.000 Spartanen feest kunnen vieren en niet geheel onbelangrijk: Rechtstreekse plaatsing voor de groepsfase van de Europa league. Wij zien het wil zitten op zondagmiddag 21 april 2024!

Loting

En tuurlijk, je moet een beetje mazzel hebben met de loting en het geluk moet je eveneens aan je zijde hebben. Zonder IJsselmeervogels te onderschatten kunnen we zeggen dat het deze loting niet tegenzat. Van Jeroen Rijsdijk verwachten we dus niets anders dan hier keihard voor te gaan en deze horde professioneel te nemen. En als de technische leiding van Sparta de reserves toch aan het werk wil zien dan moet er maar een oefenpotje zonder publiek ergens rond dezelfde tijd ingepland worden.

Goede voorwaarden kaartverkoop

Uiteraard zijn wij er als supporters weer bij. Dat wordt overigens nog spannend of dat voor iedereen zal lukken. Er is namelijk totale vrije verkoop, geen beperkingen op vervoer en dat allemaal op 1 uur en 10 minuten rijden van Rotterdam. Kaartje kost slechts 5 euro en je hebt geen loyaliteitspunten nodig om een ticket bij Spartakaartje.nl te kopen.

De verkoop start om 11:00 uur deze ochtend. Wil je zeker zijn van een kaartje? Wees er dan snel bij.

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties