sparta podcast

Als Ruud van Os niet de hoofdrol in de Sparta Podcast speelt is er wat bijzonders aan de hand. In Rijnmond’s podcast van gisteren was vooral de gast veel aan het woord. Stadsgids Eveline van Wanrooij, al 25 jaar fervent Spartaanse, ging er eens goed voor zitten en kwam met de nodige mooie verhalen die zij als supporter in zowel thuis als uitwedstrijden meemaakte.

Er passeerde echt van alles in de Sparta Podcast: Illegaal binnenpiepen van Sparta wedstrijden met een vervalste perskaart, de Spartaanse vertegenwoordiging op Zuid, gast zijn bij een EO-programma, een angstige Ricky van den Bergh op een berg in Zwitserland, de open dag van Sparta, rondleidingen op Het Kasteel en nog veel meer…..

Presentator Frank Stout kon met moeite nog even de wekelijkse rubriek van de wedstrijdvoorspelling er door heen jassen, maar een verdere vooruitblik van de komende wedstrijd tegen de Eagles zat er toch echt niet in. Ook het vaste item “De Spartaan van de Week” moest er dit keer aan geloven. Ondanks het uitblijven van dit vaste item in de podcast was de Spartaan van de Week eigenlijk al wel benoemd in deze podcast: Sparta’s honkbal-legende John van der Mark, herstellende van een ernstige aandoening, die na 50 lidmaatschapjaren en decennia lang seizoenkaarthouder van Sparta kreeg te horen dat die op een wachtlijst voor een invalide-plek kwam te staan. (later meer hierover op ITWM, red.)

Al met al een opmerkelijke Sparta podcast die zeker weer de moeite is om naar te luisteren.

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties