Concurrenten als Fortuna, PEC en Heracles doen het goed. Met de ambities van een ploeg die omhoog kijkt had Sparta in Den Haag eigenlijk moeten winnen. Maar Sparta begon zonder flair. De angst dat ADO zou winnen en onze club iets zou gaan naderen leek zichtbaar. Het was een wel zeer aftastende eerste helft. Dat was tegen Utrecht en Twente ook al het geval, maar toen speelde onze club tegen ploegen uit het linkerrijtje. Daar konden we ons goed mee meten. Tegen ADO was Sparta het betere elftal en dan viel het toch tegen wat onze club liet zien.

Duarte was licht geblesseerd en Mijnans speelde voor hem in de plaats. Harroui begon vanaf links, Mijnans vanaf rechts. Het middenveld kwam niet sterk voor de dag. Harroui, Mijnans en Smeets speelden een bedroevende eerste helft. Toch waren de betere kansen voor Sparta. Engels had een matige volley. Na de enige heerlijke aanval van de eerste helft schoot Harroui net naast de goal.

Wat ADO liet zien was helemaal bedroevend. Je zou denken dat die ploeg zou moeten, maar qua veldspel kon ADO niets brengen. De enige manier waarop ADO zou kunnen scoren was uit een standaardsituatie en dat gebeurde ook. Die in de eerste helft was het eerst Michiel Kramer die uit een corner prachtig op doel kopte, maar Okoye redde op al even prachtige wijze. In de corner die daarop volgend verzuim Pinto verzuimde tegen Gomelt aan te springen waardoor hij kon koppen en ADO uit het niets op 1-0 voor sprong zette.

Bij vlagen was in de eerste helft zichtbaar geweest dat Sparta een beter elftal had dan ADO Den Haag. Maar beide ploegen maakten er een ongelooflijk gezapig potje van. Mijnans en Smeets werden er in de rust volkomen terecht uitgehaald voor de tegenvallende Fortes en Gravenberch. Gravenberch is geen begenadigd technicus. Maar het is wel een speler die er vol invliegt en de broodnodige positieve energie geeft. Het was wat Sparta nodig had, al kon hij het ook niet alleen. Het bleef tobben. Direct na rust begon de Hagenezen al met tijdrekken. Sparta liet het een beetje over zich heen komen, al was Thy nog dichtbij een goal.

Na een uur leek onze club wakker te worden. Engels valt week in week uit tegen en werd terecht gewisseld voor Kharchouch. Engels zal toch moeten gaan vrezen voor zijn basisplaats. Hij maakte in de vorige wedstrijden al geen indruk, maar in 64 minuten tegen een degradatiekandidaat vrijwel niets laten zien is wel erg magertjes.

Met Kharchouch en Gravenberch in het veld hadden we in ieder geval twee mannen die uitstraalden heel graag te willen. Laros Duarte viel in de 64e minuut in voor Auassar en zijn invalbeurt was ook zeker niet slecht. Sparta kwam in de 68e minuut terecht op 1-1 door een heerlijke voorzet van Thy, die perfect werd ingekopt door Kharcouch. Twee minuten later kreeg ADO nog een kans, maar Sparta ging toch voorzichtig op jacht naar de 1-2. Het resulteerde in een veldoverwicht voor onze club en Sparta liet zien het betere elftal te hebben. Waarom dit niet vanaf minuut 1 uitstralen? Dit was te laat en eigenlijk ook nog te magertjes. Thy kreeg een kans. Duarte kreeg een kans. ADO moest eigenlijk winnen, maar speelde angsthazenvoetbal. Sparta zette door en in de 89e minuut schoot Harroui nog op de lat. Helaas dus geen overwinning voor onze club. Uiteindelijk mochten we nog tevreden zijn met een punt ook, omdat onze club ruim 5 minuten in blessuretijd kwam met de schrik vrij kwam toen Pinas dichtbij een goal was. Okoye wist te redden.

Onze club is de vorm een beetje kwijt. De ‘aanval’ van ADO is afgeslagen, voor zover er sprake was van een aanval. Maar de play-offs om Europees voetbal lijken inmiddels buiten bereik. Velen van ons hadden er even hoop op, maar misschien is dat gewoon niet realistisch. En dat we ergens op plek 10 tot en met 14 eindigen.,…dat is waarschijnlijk wel realistisch. De afstand tot de onderste vier ploegen is nog steeds aanzienlijk en laten we dat koesteren. Maar met al ons realisme op zak zou het toch wel erg prettig zijn Sparta tegen VVV en Fortuna weer iets van de frisheid laat zien, zoals we dat in december zagen.

Spelers die voor Sparta in actie kwamen:
Maduka Okoye, Dirk Abels, Tom Beugelsdijk, Michaël Heylen, Mica Pinto, Adil Auassar (64. Laros Duarte), Sven Mijnans (46. Jeffry Fortes), Abdou Harroui, Lennart Thy, Bryan Smeets (46. Danzell Gravenberch), Mario Engels (64. Reda Kharchouch)

3 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
141 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
D
Ed Mahn
Spartaantje
1 maand geleden

Ik zie het aanvallend niet beter worden, opbouwend al helemaal niet en verdedigend blijft redelijk hetzelfde. Maar wat het ergste is, ik zie geen enkele speler beter worden. Heeft dit met de verkeerde opstelling te maken of met de verkeerde instelling, met het wisselbeleid of met de kou. De trainer zal in ieder geval toch zaken moeten veranderen.

D
Sunny
Spartaantje
Je reactie op  Ed Mahn
1 maand geleden

Weet je wat het probleem is? Ze denken bij Sparta dat het een geweldig elftal is.
Toen ik een aantal weken geleden hier op de site schreef dat clubs als bijvoorbeeld PEC, Heracles, Fortuna, VVV en Willem II een beter elftal hebben, werd ik door diverse ITWM-ers bijkans afgebrand. Hoe durfde ik!
Als ik dan RKC tegen Vitesse zie spelen en ik vergelijk dat met het spel van Sparta tegen ADO dan word ik er niet vrolijk van. Sparta mist voorin gewoon een speler met creativiteit, snelheid, diepgang en onberekenbaarheid.

D
Dikkiedik
Spartaantje
Je reactie op  Sunny
1 maand geleden

Sparta heeft prima materiaal. Neem Thy die prikt ze er heus in, maar dan moet je wel mogen voetballen en niet laf moeten voetballen van de trainer. Ik bedoel de boel gesloten houden en ballen naar voren peren, dan heb je helemaal niets aan Thy. Toen onlangs goede resultaten werden gehaald werd er lekker vrij combinatievoetbal gespeeld, het liep uitstekend. En nu weer afwachtend voetbal en als je een tegendoelpunt krijgt dan mogen ze ineens aanvallen. Dat je zo tegen Ajax, Psv of Fnoord speelt ok, maar tegen ado …

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Sunny
1 maand geleden

Maar RKC maakte tegen Feyenoord en AZ, de twee wedstrijden voordat ze tegen Sparta moesten, ook veel indruk.
Tegen Sparta speelden ze echter een kansloze wedstrijd.
Fortuna was voor ze tegen Sparta moesten al weken ongeslagen maar tegen Sparta was dat over.
De laatste 10 competitiewedstrijden hebben ze trouwens maar tweemaal verloren. Ongelukkig van Ajax en kansloos van Sparta.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Ruud
D
Sunny
Spartaantje
1 maand geleden

Het was, voor de zoveelste keer, tenenkrommend slecht. Tegen zo’n matig elftal als ADO had je gewoon ruim moeten winnen. Er zijn spelers bij Sparta die moeite hebben een bal naar de juiste kleur te spelen en er zijn er ook nog die volkomen uit vorm zijn. Laat Engels en Mijnans voorlopig maar even de bank warm houden.

D
Allez OM
Spangenaar
1 maand geleden

Waarom dekt Pinto niet 1 van de palen af? In de lucht heb je niks aan hem zie de ado goal. Geen verwijt aan die jongen !

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Allez OM
1 maand geleden

Als hij dat doet krijgt hij ten onrechte rood voor hands.

s1983
Gladiator
Je reactie op  Allez OM
1 maand geleden

Als je naar de goal kijkt, dan zie je Abels een paar stappen naar voren stappen omdat het lijkt alsof de bal voorbij de tweede paal gaat. Hij anticipeert en doet dat verkeerd. Als hij blijft staan dan haalt hij de bal weg uit de hoek.

D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  Allez OM
1 maand geleden

Wellicht zij de dienstdoende analist dat terecht:

Het is vaak een persoonlijke voorkeur van een keeper dit wel of niet te doen. Ter voorbeeld gaf hij dat een speler na de kluts ook buitenspel kan opheffen en een rommelgoal ontstaat.

Ad_interim
Spartaantje
1 maand geleden

Ongelofelijk jammerlijke 1-1!
Ik maak me nog niet zo’n zorgen om de degradatie plaatsen, maar dan moeten we de komende periode wel 3 punters gaan pakken(!)

Verwacht dat de onderste 4, uit gaan maken wie er uit vliegen en vanaf VVV t/m Heerenveen een leuke lange middenmoot; met de hoop dat we onze vorm van voor de winterstop weer vinden (dan wonnen we dit soort potjes eenvoudig)

Geen paniek, wat ik wel raar vind is het schuiven met je beste speler?

Zowel tegen Twente als gisteren tegen ADO speelde Harroui ineens weer hangend aan de zijkant? Waarom?
Gister werd dit gerepareerd, maar onbegrijpelijk dat je daarmee gaat schuiven!
Harroui verkeerd niet in beste vorm, maar sinds hij naast Auassar is gaan staan is het gaan lopen..

Onze belgische vriend centraal achterin kwam gisteren een aantal keer goed weg, als zijn harde ingrepen een keer verkeerd uitpakte liep je tegen een 2e geel aan.. vind dat ook bij Tommie; als ze niet vrij uit kunnen spelen, lees: gele kaart in het bezit, is het snel een stuk kwetsbaarder

Kharchouch verdiend wmb wel een keer een basisplaats; laat het maar zien!
Daarbij denk ik dat Thy meer heeft aan zo’n type spits dan aan Engels…

VVV uit, hopelijk wordt die spits uit de wedstrijd gespeeld, verder een erg matig team!

Servaas Smit
Spartaantje
Je reactie op  Ad_interim
1 maand geleden

Nu is dat iets wat Beugelsdijk wel kan een spits uit de wedstrijd spelen, maar daar houdt het dan ook bij op.
Ik zie liever Vriends spelen, dan hoeft het middenveld ook veel minder de bal “op te halen” vanuit de verdediging.
Dit is duidelijk te zien in de afgelopen wedstrijden, dat een Harraoui, Smeets of Auassar terugzakt en de bal ophaalt bij Beugelsdijk.

D
Rob Laanen
Gladiator
1 maand geleden

Okay, Spartanen. Ik heb me gisteren ten onrechte rijk gerekend. Na de bloedeloze 0-0 tussen Twente en Heerenveen dacht ik: wij winnen van Den Haag en sluipen naar het linkerrijtje en lopen 2 punten in op de eerder genoemde clubs. Wat is er dan al niet mogelijk? Maar wat kwam ik hard op aarde terug. Tegen de zwakste club van de competitie spelen we 70 minuten bedroevend. Het is aan Okoye en Kharchouch te danken dat we er nog een puntje aan over hielden. Hoe is het toch mogelijk dat het bij elke corner of vrije trap op ons doel billenknijpen is? Als wij een corner of vrije trap krijgen zie je Beugelsdijk en Heylen in het strafschopgebied verschijnen, maar kun je rustig een kopje koffie gaan zetten, want er gebeurt toch niets. Volgende week tegen de FC Giakoumakis kun je schriftelijk afdoen. Daarna weer een puntje sprokkelen tegen Sittard. Het wordt helaas een kleurloos plekje tussen 10 en 15 tenzij er nog een wonder onderin gebeurt, want dan worden we zelfs 15e. Ja, doelstelling erin blijven gehaald. Maar leuk is anders. zucht…

Laatste wijziging 1 maand geleden door Rob Laanen
Servaas Smit
Spartaantje
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Ik vind dat je nogal makkelijk over VVV denkt, die Giakoumakis is niet voor niets te topscorer in de Eredivisie en op weg om een record seizoen te draaien.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Servaas Smit
1 maand geleden

Juist niet, Servaas. Ik ga er vanuit dat we die verliezen.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Ik ga daar niet van uit.
Datzelfde VVV verloor volgens mij dit seizoen ook al een keer met dubbele cijfers.
Juist nu ze ineens de favoriet zijn tegen Sparta kan het wel eens een verrassende overwinning voor Sparta worden.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Als het een beetje tegenzit wordt het behalen van die doelstelling nog behoorlijk lastig. Als het echter weer even meezit gaan we weer zicht krijgen op het linkerrijtje.
Komend weekend heb je Zwolle-RKC en WII-ADO.
Bij verlies in Venlo zit je dus echt weer in de hoek waar de klappen gaan vallen.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Behalen van de doelstelling lastig? Heb jij geen rekenles gehad op school?

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Hahaha, ik heb 41 jaar als Actuarieel Rekenaar gewerkt waarbij kansberekening een belangrijk onderdeel van mijn werk was.
Met 3 punten per wedstrijd kan het snel gaan.
Het verschil met een NC plaats is nu 10 punten. Ik zie WII winnen van ADO.
Sparta kan dus niet verzaken in Venlo anders is het nog maar 7 punten.
Maar zo als ik al eerder heb aangegeven, je kan ook zomaar richting linkerrijtje gaan als ze het nivo van voor de winterstop weer gaan halen.
Henk Fraser gaf in zijn interview ook aan dat hij het zijn spelers kwalijk,neemt dat ze er te makkelijk over denken.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Sparta gaat zeker nog vaak verliezen, maar niet dertien keer. En die anderen gaan ook niet alles winnen. De neutrale verslaggever bij Sittard zei al dat die zo goed als veilig zijn en die bij Den Haag-Sparta zei dat Sparta bij winst veilig is. Alleen sombere negatieve Spartasupporters geloven nog in een nacompetitie. Vraag het een willekeurige andere supporter van een andere club, ze lachen je uit.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Rob Laanen
D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Somber en negatief over dit seizoen ben ik zeker niet.
Realistisch wel.

https://www.rijnmond.nl/nieuws/203561/Fraser-na-ADO-Sparta-1-1-Sommige-spelers-dachten-dat-we-al-veilig-zijn

Of is Fraser ook somber en negatief ?

flardinga
Spartaantje
1 maand geleden

Het voetballende lijkt bij Sparta nu bijna even helemaal weg,dan gaan ze over naar het vechtvoetbal,je pakt dan puntjes en ondanks alle terechte kritiek is dat beter dan 0 punten,hopelijk komt Vriends er weer in want die mis ik wel.
Sprokkelen we verder de komende wedstrijden,hoop er maar op,je moet toch wat!

D
Jan marchena
Spartaantje
1 maand geleden

Ik weet niet welke vorm van creativiteit hier en de media over gesproken word. Wat ik al een aantal jaar mis bij Sparta is een creative middenvelder, die een stabiel is in het wekelijks aanvoeren van paasjes naar de frontlinie. Wie het regelmatig had was Thomas Verhaar, die gaf paasjes waarvan je wist dit zou je iedere week willen zien.

Een bakkali lijkt me niet de speler hiervoor.
Je zou goed moeten scouten, dan kun je tijdig een Veerman binnen halen. Laros heeft zo mu en dan ook van die paasjes, volgens mij tegen emmen thuis, mocht hij invallen en toen zag ik de ene balletje naar het andere bij een juiste speler. Ik ben blij dat hik wat kansjes krijgt.

Ik ben benieuwd wat jullie verstaan onder creatieve speler voor Sparta?

unadiaz
1 maand geleden

Kom binnen en ontdek wat Girls echt willen..Voor degenen die ♥ prefereren, mooie meiden zonder complexen..Laten we elkaar beter leren kennen(kopieer de link) ➤ plu.sh/webgrl    

D
Sparta Peat
Spartaantje
Je reactie op  unadiaz
1 maand geleden

Eerst je muts laten zien

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Sparta Peat
1 maand geleden

Vreselijk irritant wijf die ook Rijnmond zit te vervuilen. Ik snap niet dat ze haar niet kunnen/ willen blokkeren.

D
Gert van der Beek
Spangenaar
1 maand geleden

Maak liever geen woord meer aan deze armoedige pot en de bedenkelijke spelopvatting vuil. De fut en de lol lijken er wel behoorlijk uit.

Nee dan liever dat mooie portret over Nol vanavond op 1. Voor mij extra speciaal omdat ik mijn eerste bezoek op ‘t Kasteel helemaal aan hem en zijn vrijkaartjes heb te danken. Sindsdien Spartaan voor het leven. Bedankt Nol! Bedankt Frank!

D
Md55jSpartaan
Spartaantje
1 maand geleden

Goede en realistische interviews met Reda en Laros. Die mogen wel meer spelen vind ik. In ieder geval Reda voor Engels.

unadiaz
Je reactie op  Md55jSpartaan
1 maand geleden

Hallo mannen!!  
Kom binnen en ontdek wat Girls echt willen..Voor degenen die ♥ prefereren, mooie meiden zonder complexen..Laten we elkaar beter leren kennen(kopieer de link) ➤ plu.sh/webgrl   

Laatste wijziging 1 maand geleden door unadiaz
D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  unadiaz
1 maand geleden

Beste beheerders, kan dit account niet worden geblokkeerd.
Niemand zit op deze bagger te wachten.

s1983
Gladiator
1 maand geleden

Toch grappig om te lezen dat menigeen roept dat we nog gaan degraderen omdat we tegen een club met een gelijkwaardige begroting in een uitwedstrijd niet eenvoudig winnen.

Blijkbaar zijn de verwachtingen al zo dat er vanuit gegaan dat we zomaar even dit soort potjes winnen. Bijzonder.

Als je kijkt naar de elftallen, dan zouden onze invallers bij ado allemaal in de basis staan en van de basis van Ado zouden misschien alleen Vejnovic en van Ewijk in onze basis staan. Er staat dus gewoon een veel betere selectie. Het was de eerste helft zwaar beneden niveau en zelfs dan nog had ado geen enkel gevaar. De tweede helft is ado amper van de eigen helft afgekomen, zonder dat Sparta veel kon creëren. De vele wedstrijden achter elkaar eisen zijn tol en dat is competitie breed te zien. Zelfs de topclubs spelen zeer zwakke wedstrijden, menig club kan alleen scoren uit standaard situaties of grove fouten van de tegenstander. Er is geen enkel elftal dat goed voetbal laat zien gekoppeld aan resultaat.

Eerdere jaren hadden wij zaadpotten als vandaag verloren. Nu pakken we in ieder geval nog een punt en dat is prima. Sparta is een elftal dat moelijk te kloppen is. Een serie van drie of vier nederlagen tegen concurrenten is zo goed als uitgesloten waardoor we gewoon ergens rond de 12de plek eindigen. Dat is een prima prestatie.

Onze concurrenten moeten het kostbare geld nu nog investeren in reparatie werkzaamheden en gaan hier de gevolgen van gepresenteerd krijgen de komende zomer. Sparta gaat in de zomer een grote slag slaan en definitief de weg inslaan naar een stabiele middenmotor.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

ADO speelde met 9 andere spelers dan drie maanden terug. Ze hadden slechts 11 punten uit 19 wedstrijden. Zoals je zag in het laatste half uur. Het is gewoon een bij elkaar geraapt zooitje. Dus ja ik ben pissig dat je geen drie punten mee neemt tegen zo’n bagger elftal. Verkeerde tactiek en verkeerde opstelling in mijn ogen.

D
Molon Lawe
Spartaantje
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

omdat wij niet als in Rotterdam weer ADO met 6-0 konden verslaan?

Na prima voetbal, overwinningen als een raket van plaats 18 naar 9 grossiert de ploeg in zeer slechte wedstrijden, puntenverlies! tegenhouden , rond, breedspelen. Doet pijn aan de ogen.
de historie leert dat als een ploeg un de versukkeling komt het steeds moeilijker wordt om weer de weg omhoog te vinden. Ook zie he ploegen die we op flinke achterstand hadden gesteld wel de punten pakken en bij ons zijn gekomen.

Met 3 punten systeem is zelfs een flinke acherstan snel in te halen.
Maar gewoon blijven doen dat alles prima gaat!
niks aan het handje.

Nog 42 punten te winnen of te verliezen.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Molon Lawe
1 maand geleden

Je spreekt jezelf wel tegen.
want: de ploegen die op flinke achterstand stonden, en dus in de versukkeling zaten, hebben het niet zo moeilijk gevonden weer de weg omhoog te vinden.
Komt allemaal goed joh.

D
Molon Lawe
Spartaantje
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Ik gaf aan dat als een ploeg in de versukkeling raakt het steeds moeilijker wordt het tij weer te keren, niet dat het onmogelijk is.
En het lukt ook niet altijd zoals wij uit betere ervaring weten of te laat.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Molon Lawe
1 maand geleden

Komt allemaal goed,
wij versukkelen ons vijf wedstrijden voor het einde al veilig.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Veel eerder.

disqus_yi3ZDa38kA
Spartaantje
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

Zo ist 🙂

D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

Zo is het. Wat een belachelijke reacties her en der. Sparta staat 10 punten los van plek 16 en 11 uit 14 nodig voor lijfsbehoud. Dit zijn gewoon prachtige cijfers.

Waarschijnlijk zijn sommigen voor de winterstop iets teveel verwend.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  SpartaJordy
1 maand geleden

Dat probeer ik ze ook steeds wijs te maken, Jordy. Maar de ingebakken negativiteit zit diep.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

En daarbij had ADO twee dagen extra in aanloop.
Ja het zijn profs, maar je ziet in de resultaten in heel Europa de vreemdste uitslagen, het zal dus wel van invloed zijn.

D
HansG
Spangenaar
1 maand geleden

Sluit nou middernacht de transfermarkt?

D
RWGladiator
Gladiator
Je reactie op  HansG
1 maand geleden

Komt niets meer bij heeft van Stee aangegeven.

https://twitter.com/dennisvanbergen/status/1355961282256658432?s=21

Laatste wijziging 1 maand geleden door RWGladiator
D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  RWGladiator
1 maand geleden

Waarom iets erbij, we hebben een prima groep waar nog meer uitgehaald kan worden. Praat echt niet over de cl en aanverwante europa competities.
Messi verdient….. zo maak je het voetbal kapot, niet alleen hij hoor er zijn er meer. Reden voor mij dat ik weiger een abbonement bij de esnp af te sluiten, ik spek die waanzin kas niet. Voetbal in Nederland staat financieel al onder hoogspanning terwijl om ons heen….ach laat maar.
Hup Sparta!!

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  RWGladiator
1 maand geleden

Dan kan weg nog altijd hé?
Duarte?
Harroui? Laatste lijkt me een onmogelijkheid na zijn laatste duels.
Je mag van de zomer nog hopen op 1,5 miljoen. Wat is die weggezakt zeg!

D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  Hans E
1 maand geleden

Dat is natuurlijk onzin. Het gaat om zijn potentie. Als die bal op de lat erin vliegt bewijst hij zijn individuele klasse ondanks een slechte prestatie. Zo dun is het lijntje.

Neemt niet weg dat hij inderdaad zijn vorm niet meer heeft, maar dat betekend niet dat hij nog maar 1,5 miljoen waard is.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  SpartaJordy
1 maand geleden

Net zo goed als die laatste bal die Okoye pakt, en een punt redt.
Gaat die er via zijn handen toch in, dan had het aan hem gelegen, dat we verloren.
En geloof me, bij menig keeper was die er in gevlogen.
Die gozert kapte trouwens op exact dezelfde manier zijn tegenstander uit als dat het in Utrecht gebeurde.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Tegen Utrecht werd Auassar uitgekapt maar stond Appie toe te kijken zonder ook maar iets te doen.
Nu liet Appie zich heel eenvoudig zelf uitkappen.
Hoop dat hij zich weer snel op Sparta weet te focussen.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  SpartaJordy
1 maand geleden

Ik vind het geen onzin.
Hij is gewoon veel minder gaan presteren.
Dat zien ook de clubs die hem volgen.
Zijn schouder geeft steeds weer problemen, die blijkbaar chronisch zijn geworden.
En van de zomer heeft hij nog maar 1 jaar contract.
Dan is 1,5 miljoen echt niet zo gek gedacht hoor.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  SpartaJordy
1 maand geleden

Ik weer niet of het met vorm te maken heeft. Misschien is hij er onbewust niet helemaal bij. De makkelijkste ballen springen van zijn voeten. Of hij wil zich te veel bewijzen waardoor er teveel druk komt op zijn spel.
Zondag zal blijken of hij zich kan herpakken want tegen ADO was het veruit zijn minste wedstrijd van het seizoen.

D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Combinatie van beide denk ik. Jonge speler en de interesse zal vast wat met hem doen.

D
Koen Heijden
Spangenaar
Je reactie op  HansG
1 maand geleden

Nee morgen om middernacht.

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
1 maand geleden

Spartanen wij zitten helaas momenteel in een mindere fase…het gebrek aan creativiteit gaat ons nu wel een beetje opbreken voorin. Hopelijk gaan we snel weer wedstrijden winnen belangrijk voor sparta om zo hoog mogelijk te eindigen voor de pot met tv geld die elk jaar te verdelen is

D
lofer
Spartaantje
1 maand geleden

Prima interview geeft die Reda op zuid tv.
Hij klopt aan. Als ik Fraser was zou ik gauw de deur open doen.

D
Mortenino
Spangenaar
1 maand geleden

Met dit puntje schiet je niet veel op helaas. Een verschrikkelijk slechte 1e helft waarin opnieuw niks gecreëerd werd en het heel slordig was in de passing. Vooral het enorme balverlies en de nonchalance van Harroui vielen op. Lastig om in potentie je normaal gesproken beste speler te wisselen maar dat had dit keer niet gek geweest. Gelukkig herstelde hij zich in de 2e helft.
Die was als geheel iets beter maar nog niet heel best. Pas toen Kharchouch en Gravenberch erin kwamen was er dreiging van onze kant, eigenlijk net als tegen PSV thuis. Kharchouch solliciteert wel naar een basisplaats, Gravenberch met zijn kracht en Engels met zijn frivoliteit lijken toch beter te renderen als invallers. Qua breedte is het eigenlijk niet nodig om nog een centrale verdediger en/of aanvaller te halen maar met de langer durende blessure van Vriends en het gebrek aan snelheid voorin was het toch wel lekker geweest om je op die posities te versterken. De komende weken tegen Fortuna en VVV moet je minimaal 4 punten pakken want aan het slot van de competitie hebben we een vrij zwaar programma.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Mortenino
D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Mortenino
1 maand geleden

1e helft niets gecreëerd?
Engels verprutste een 100% kans en Harroui schoot rakelings naast.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

100% kans? Hij kreeg die kutvoorzet op knie hoogte aangespeeld. Ik vond het nog knap van hem dat de bal richting goal ging.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Knap?!
krijgt hij geen salaris dan?
Het staat in zijn taak/fUnctieomschrijving.
Van jou (en iets minder van mij) zou het knap zijn.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Ik denk wel dat hij een salaris krijgt maar zeker weten doe ik dat natuurlijk niet. Ik vond het zeker geen 100% kans daarvoor werd hem de bal te slecht aangespeeld.

D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Geen 100 procent kans. Wel weer een kans die hij totaal verkeerd raakt. Weer inderdaad. Ook niet de eerste keer dat hij duels makkelijk verliest en gefrusteerde overtredingen maakt. Aardige matige prestaties in zijn basisoptredens.

D
thevoicevanzelzate
Spangenaar
1 maand geleden

Moge duidelijk zijn dat de ‘schwung’ er even behoorlijk uit is. Het scheelt nogal aan creativiteit als Harroui niet in goede doen is. Daarnaast verbaasde me de wissel van Smeets. Was in mijn ogen de enige met een paar aardige akties, de bal in één keer speelde (en zich probeerde te onttrekken aan het veel te lage tempo).

Lijkt me dat we nu voor een ander duo voorin gaan kiezen. Wat mij betreft worden dat Thy en Kharchouch (met Gravenberch als breekijzer na pakweg een uur). Engels komt voetballend tekort, eigenlijk is snelheid z’n enige wapen, in de voeten aanspelen betekent balverlies.

Met vijf punten uit zes wedstrijden vallen de resultaten in januari toch wat tegen. Dat moet komende maand beter. Mooi voor Reda dat hij scoorde. En ook Maduke weer een goeie pot.

Laatste wijziging 1 maand geleden door thevoicevanzelzate
D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  thevoicevanzelzate
1 maand geleden

Je kan best een Bel Hassani gebruiken voor wat creativiteit. Niet perse als constante basisspeler maar ik denk dat hij best wat had kunnen brengen. Nu niet meer, had je hem al weken geleden moeten oppikken.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  thevoicevanzelzate
1 maand geleden

Wat Smeets betreft wel met je eens.
Had liever gezien dat hij ipv Smeets Engels had vervangen.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Ik ben geen liefhebber van Engels zoals je inmiddels weet maar hij werd in deze wedstrijd compleet verkeerd gebruikt.
Misschien deed hij dat zelf wel maar er moet íemand achter op opkomende back aanhollen, toch?
Smeets doet dat niet.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Ik blijf graag achter Engels staan.
Maar die worstelt echt met zichzelf.
Alleen maar oog voor tegenstander ipv de bal. En die duels verliest hij of in kracht of via vrije trap tegen, de bal ziet hij niet meer.
Na vandaag wel na Kharchouch ff op het 2e plan graag.
Laat hem maar knokken voor zijn plek.
Prima om later in de wedstrijd te brengen, net als Gravenberch.

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Vind ik ook Ruud.

D
Houten Klaas
Gladiator
Je reactie op  thevoicevanzelzate
1 maand geleden

Smeets kwam ook niet verder dan een balletje aannemen en laten vallen. Heel plichtmatig allemaal.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Houten Klaas
1 maand geleden

Wilde ook zo graag “een stap hogerop maken”… Pff…!

D
Steekpas
Spartaantje
Je reactie op  thevoicevanzelzate
1 maand geleden

Helemaal mee eens dat Smeets zo’n beetje als enige redelijk speelde. Alle anderen speelden ondermaats.

D
Md55jSpartaan
Spartaantje
1 maand geleden

In de 1e helft dachten we dat met op 80% wel even te kunnen winnen. Wat een onderschatting. Schandalig het wel op het Sparta van 2 jaar geleden. Toen verloren we altijd van ploegen die lager stonden. In de 2e helft te laat wakker en niet meer te repareren. Met name Smeets en Engels vond ik slecht spelen. Volgende week tegen VVV Laros en Karchourche er in zou ik zeggen. En gelijk al vanaf minuut 1 voetballen en niet zoals de laatste paar wedstrijden eerst afwachten.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Md55jSpartaan
1 maand geleden

Volgende week zal Deroy er wel weer bij zijn.
Levert zóveel arbeid.
Dat moest nu door nota bene Engels worden gedaan.
Hij dan denk ik toch ipv Smeets.
Kharchouch starten i.p.v. Engels.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Md55jSpartaan
1 maand geleden

Van welke ploeg die lager staat heeft Sparta dit jaar al verloren ?
Volgens mij alleen van Zwolle door een offday van de scheids en de VAR.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Ruud
D
RWGladiator
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Nog ff en er staan niet veel ploegen meer onder je.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  RWGladiator
1 maand geleden

Volgende week winnen in Venlo en we gaan weer voor Europees. 😁

D
RWGladiator
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Veeliezen en je staat ineens 15e

D
Peter Bonnier
Spangenaar
Je reactie op  RWGladiator
1 maand geleden

Onzin, dat verschil is 7 punten

D
RWGladiator
Gladiator
Je reactie op  Peter Bonnier
1 maand geleden

Sorry, bedoelde 14e

D
Wolf
Gladiator
1 maand geleden

Tegen een Den Haag, dat toch zo’n beetje vecht voor zijn laatste kans moet Sparta toch veel meer strijd en passie laten zien dan zij in de 1e helft lieten zien.

In de 2e helft waren of werden de “voetballers” Smeets, Mijnans en toch ook wel Engels gewisseld, terecht……, maar het voetbal was daarmee ook wel verdwenen en er werd alleen nog maar gestreden. Een mix van voetbal EN strijd was beter geweest.

Ik vond het een van onze minste wedstrijden van het seizoen. Wel fijn dat Kharchouch een lekker doelpunt maakte.

Ik denk dat Henk nog eens goed moet gaan nadenken of er hier en daar in het elftal niet een “snufje zout” of een “pepertje” nodig is. Enige bijstelling in de speelwijze lijkt mij wel gewenst, de tegenstander weet inmiddels beter hoe ze ons moeten bestrijden, het is tijd voor een tegen zet.

D
Spartapijnacker
Spartaantje
1 maand geleden

Ik verwacht van Sparta geen sprankelend voetbal. Ik snap alleen niet dat Sparta zo speelt tegen een clubs als Ado. Gelijk je eigen plan trekken moet resulteren in goals. Brengt je op 25 punten zodat je ontspannen naar competitieslot kunnen voetballen. Dit was veel te zwak. Engels even niet opstellen en meer combinatievoetbal svp.

D
Rob Laanen
Gladiator
1 maand geleden

Laat ik voorop stellen, Fraser gaat ons er dit seizoen weer inhouden en voldoet daarmee aan de doelstelling. Maar toch wil ik een paar kanttekeningen plaatsen: eerst liet hij van Leer veel te lang staan en hield hij te lang vast aan een vijfmans verdediging. En nu laat hij Engels weer veel te lang staan waardoor wij steeds met tien man spelen. Waarom? Waar hij niets aan kan doen is onze keeper. Een fantastisch lijnkeeper maar bij hoge ballen houd ik nog steeds mijn hard vast. Hoe is het mogelijk dat dit bij elke keeper bij ons het geval is? Gaat er nou nooit een lampje branden? Volgende week VVV uit. Nou, daar kijk ik niet naar uit.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Rob Laanen
D
HansG
Spangenaar
1 maand geleden

In de 1e helft ergerde ik mij kapot aan een hopeloos slap en slecht spelend Sparta tegen een veredeld ADO amateurelftal. Waar is het echte goed voetballende Sparta gebleven??!! Waar is onze sterspeler Harraoui gebleven.??!! Waar is het besef bij Sparta dat je bij 25 punten zo goed als veilig zou staan.??!! Positief punt; Beugelsdijk verving Vriends naar behoren en de wederom goed keepende Okoye behoedde Sparta voor een nederlaag. Zorgt van Stee misschien nog voor het sluiten van de transfermarkt voor verrassingen?? En Fraser doe me een lol en zet die Engels NIET in de basis!!

D
Molon Lawe
Spartaantje
1 maand geleden

Na met attractief maar vooral agressief aanvallen spel snelde onze club omhoog, plaats 9.

Eindelijk was het Fraser-schijtlijster voetbal concept van tafel.
In de wedstrijd tegen PSV B greep echter de angst om voor eigen kans te gaan Fraser weer bij de keel.
Tegenhouden en hopen op 2 wonderen, de nul houden en dat we ondanks vooral niet voetballen toch een doelpunt zouden scoren.
Resultaat, schandalig voetbal.
Nederlagen en gelijkspelen.
Ik gaf dat aan en werd tot volksvijand nr 1 verklaard. Was overspannen, zeer zwartgallig, negatief.
Ging toch prima? Al bijna veilig, wellicht aanhaken naar hoger geplaatste clubs.

Vanmiddag weer een wanprestatie tegen ADO degradatie kandidaat.
En nu ineens gaan een flink aantal rosebrillen af.
Nu ineens verandert de toon….

D
RWGladiator
Gladiator
1 maand geleden

Het was weer kommer en kwel. Tegen ADO gelijkspelen is gewoon schandalig.
VVV uit winnen we ook niet.

Strijkplank
Spangenaar
1 maand geleden

Engels voorlopig passeren voor Kharchouch of Gravenberch.

Laros wil ik vaker zien. Dan kan Harroui aanvallender spelen.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Strijkplank
1 maand geleden

Ik vond Harroui wel meevallen (behalve die ene onbegrijpelijke breedtebal), net als Auassar. Smeets en vooral Mijnans lieten het afweten waardoor elke aanval waarbij ze betrokken waren al bij voorbaat strandde.

Strijkplank
Spangenaar
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Daarom Harroui op de plek van Mijnans en Laros naast Auassar.

D
Gladiator
Je reactie op  Strijkplank
1 maand geleden

??

Strijkplank
Spangenaar
Je reactie op  Semper
1 maand geleden

Als Laros naast Auassar plaatsneemt, kan Harroui gewoon weer op rechts of linkshalf.

steef
Spartaantje
Je reactie op  Strijkplank
1 maand geleden

Harrowing op links zoals hij tegen ADO liet zien is geen optie en een slecht plan van HF.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Strijkplank
1 maand geleden

Haha als je Harroui nu weg haalt uit het centrum kun je hem beter vanavond nog verkopen!

D
Ruud
Leonidas
1 maand geleden

Helaas is na de winterstop het mooie voetbal totaal verdwenen.
Komt dit door het ontbreken van Bart Vriends waardoor er van achteruit constant de lange bal wordt gespeeld ?
Mijnans en Harroui zijn geen schim meer van de spelers die zij voor de winterstop waren.
Vandaag vond ik ook Pinto niet best. Kwam dit door het ontbreken van Deroy Duarte ?
Gelukkig verlies je deze pot niet.
Een goed resultaat tegen VVV kan zomaar weer zorgen voor wat meer vertrouwen. Het voordeel is dat Sparta as zondag in ieder geval niet de favoriet is.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Duarte krijgt hier vaak de Zwarte piet, maar hij knapt veel vuil werk op voor Pinto en komt mede daardoor niet altijd aan aanvallen toe.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Klopt. Je zag dat Pinto vandaag totaal niet in zijn spel kwam. Er was ook niemand aan de rechterkant die hem steunde.

D
Peter Bonnier
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Van de komende 8 wedstrijden speel je 7x tegen een ploeg uit het rechterrijtje. Daarvan moet je er 3 winnen.

dat zou toch moeten kunnen

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Peter Bonnier
1 maand geleden

Geloof me nou maar; het worden allemaal moeilijke wedstrijden als Sparta de mouwen niet opstroopt

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  HansG
1 maand geleden

Het hangt veel meer af van de vorm van Mijnands, deroy, Smeets, Engels/grav/reda dan van verondersteld ontbreken van werklust.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  HansG
1 maand geleden

Precies!
Wij presteerden alleen maar omdat iedereen op scherp stond en er alles aan deed.
Vanaf het moment dat ze denken dat ze toch wel goed zijn en “afwachtend” gaan voetballen, gaat het mis.
Zo goed zijn we nl niet.
We zijn goed genoeg als iedereen er alles aan doet.
En niet verwaand worden.
En niet bezig zijn met “een stap omhoog”.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Peter Bonnier
1 maand geleden

Ik zou de lat op 4 willen leggen.

D
Peter Bonnier
Spangenaar
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

4 zou het idd helemaal zeker maken, maar ik zie Willem 2 niet ineens 20 punten uit 14 halen. Of Rkc 15 uit 14.

D
Ron Essen
Gladiator
1 maand geleden

Goede samenvatting van de ITWM. Komende wedstrijden zijn niet mis zo uit mijn hoofd VVV met die Griek, ajax en Fortuna. Gaat niet makkelijk worden maar er zullen punten gepakt moeten worden. Tegen ajax de boel dicht houden die andere wedstrijden toch hoog gaan spelen met Reda niet bang zijn en de tegenstander bestormen.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Ron Essen
1 maand geleden

Tottie en hartverzakking krijg…?

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Wel gezond blijven🤣

D
Brandweer1
Gladiator
1 maand geleden

Er kan snel veranderen. Na de eerste 5 wedstrijden zouden we op zeker degraderen en moesten de Henken worden geruimd. Gevolgd door euforie. We gaan Europa en en de Henken moeten contractverlenging krijgen. En nu, tja nu. We staan nu waar we gelet op begroting en kwaliteit van de groep zo ongeveer thuis horen. En dus kan het klagen weer beginnen.

D
ton
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

Ja ik vind t ook heel erg negatief allemaal. Staan gewoon ongeveer waar we moeten staan….komende 8 potten moet je 10 p halen om quasi veilig te zijn en dat is echt de doelstelling uiteindelijk in een jaar zonder publiek!!

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

Essen heeft gelijk. Het gaat niet om Van Stee. Fraser heeft veel beter materiaal dan Den Haag. Dat zag je het laatste half uur. Het is de taak van Fraser om met de juiste tactiek en de juiste opstelling te winnen van Den Haag. Niets meer en niets minder.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Gravenberch is semi-prof. Reda was 2 jaar geleden nog amateur. Engels komt uit 4e divisie Duitsland. Fortes is top KKD. Laros is subtop beloftes van PSV. Idem Abels. En Deoy vindt jij Eredivisie-onwaardig.

Maar Fraser heeft veel beter materiaal!

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Helemaal met je eens.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Het lag aan die poedel van je.

D
Peter Bonnier
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Ligt het aan de trainer dat de spelers zo enorm gemakzuchtig acteerde vandaag? Nee, dat ligt gewoon aan de spelers zelf

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Peter Bonnier
1 maand geleden

Fraser is verantwoordelijk. Het is al weken slecht. Als spelers gemakzuchtig zijn is dat zijn verantwoordelijkheid. Of hij krijgt ze niet scherp of hij stelt de verkeerde spelers op. Als het goed gaat krijgt hij een veer en nu de kritiek. Het is niet anders.

Laatste wijziging 1 maand geleden door King P88gba
D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Harroui had na 20 minuten het eerste goede balcontact. Is dat de schuld van Fraser ?

steef
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

F zette harroui toch op links ?

D
ton
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Zit in een moeilijke periode…maakt elke speler mee in zijn carriere…

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Dat is lastig beoordelen. Het is wel een feit dat Harroui al weken in mindere doen is. Het is aan Fraser om dat tijdens de trainingen te beoordelen. Als er een patroon in zit moet Fraser in grijpen. Zelfde geldt voor Engels. Ook Thy is al weken onzichtbaar.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Thy krijgt geen behoorlijke bal omdat Beugelsdijk elke bal naar voren rost.
Engels is inderdaad al weken een grote stoorzender en dat die nog speelt mag je Fraser kwalijk nemen.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Beugelsdijk speelt uitstekend! Doet exact waar hij goed in is en waarvoor hij gehaald is. Als de trainer een centrale verdediger nodig heeft die kan opbouwen moet je niet Beugelsdijk halen en opstellen. Beugelsdijk past precies in de tactiek van Fraser. Probleem is alleen dat iedereen nu wel door heeft hoe Sparta speelt. Nu moet Fraser laten zien dat hij echt een goede trainer is.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Nee de hele ploeg heeft het nu niet.

D
Koen Heijden
Spangenaar
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

Enige zorgen is toch op zn plaats na de laatste wedstrijden..

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

Handen af van HvS die andere Henk laat mij volkomen …

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

Het wordt inderdaad een drukke week hier. Kijk dat Sparta zich gaat handhaven dat zit er dik in echter, vandaag was een wanprestatie van heb ik jou daar. Tegen Utrecht spraken we nog van pech van Feyenoord mag je verliezen en tegen. Twente kun je thuis gelijk spelen. Tegen de slechtste ploeg uit de eredivisie moet je gewoon drie punten pakken.

D
Houten Klaas
Gladiator
1 maand geleden

Eerste helft dramatisch, tweede helft iets beter maar echt te weinig voor drie punten. Okoye red nog het punt voor je, geweldige gekeept.
Engels voorlopig op de bank en Kharchouch in de basis. Maar voetballend zal het vooral beter worden, teveel spelers halen momenteel niet het niveau van voor de winterstop en dat baart mij zorgen…

D
King P88gba
Gladiator
1 maand geleden

Ik ben nog steeds pislink. Sparta moet leuk zijn. Na de winterstop zitten we 5 van de 6 wedstrijden naar niks te kijken. Thuis halen we nog geen punt per wedstrijd. Het begint vervelend te worden Fraser. Dit is betaald voetbal. Het wordt voorspelbaar voor tegenstanders.

Laatste wijziging 1 maand geleden door King P88gba
D
Sparta kaatsheuvel
Spartaantje
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Helemaal mee eens, de laatste wedstrijden zijn niet om aan te gluren.
Hoe moeilijk kan het zijn om van Ado te winnen! Onder Fred Grim krijg je veel leuker voetbal te zien, het is dat Rkc geen goede spitsen heeft anders hadden zij zeker in de middenmoot gestaan!

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Allemaal de schuld van Benschop.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Hans E
1 maand geleden

Haha nu je het zegt 😉. In de eerste divisie hebben we ook een heel seizoen naar niks zitten kijken terwijl we een uitstekende selectie hadden. Zonder Benschop…..

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Hi hi hi

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Ik lul ook maar gewoon onzin.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Hans E
1 maand geleden

Iedereen hier

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Kata, jongen, Kata.
Soms is niet verliezen bijna net zo goed als winnen.
Kijk de wedstrijd nog eens terug en zet er de tune van de Benny Hill Show onder, en je kijkt opeens heel anders.
Zo goed als we tegen betere tegenstanders met het niveau mee gaan, gaan we dat ook met de slechtere. Zie Emmen thuis.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Je hebt gelijk Dick. Sorry ik heb een terugval. Dit is vragen om vrijdagavond voetbal. Dit doet me denken aan dat eerste jaar Fraser in de eerste divisie. Toen hebben we ook een heel jaar naar niks zitten kijken.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Dat ben ik volledig met je eens dat was een jaar voetbal van lik me …. maar, ik denk niet dat dit aan de ts ligt de hele ploeg heeft het even niet. Dat kan neemt niet weg dat je moet winnen van een ploeg die gewoon het slechtste is in de eredivisie.

D
TvdB
Spartaantje
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Bij ADO zag je strijd. Dat heb ik bij sparta niet gezien.

spartaan1996
Spartaantje
Je reactie op  TvdB
1 maand geleden

Ado ging tijdrekken terwijl het gelijk stond. Hoezo strijd

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  spartaan1996
1 maand geleden

Was triest ja. Zo irritant bij 1-0, maar dan weet je t al.
Maar daarmee doorgaan bij 1-1???

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  TvdB
1 maand geleden

Dat lijkt altijd zo als er niets lukt.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Ik ben geen fan van Fraser maar dat spelers momenteel moeite hebben om een bal over drie meter naar dezelfde kleur te spelen kan je Fraser niet kwalijk nemen.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Ruud
D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Sparta moet leuk zijn? Het is betaald voetbal hoor, geen bierelftal.

Sparta moet (genoeg) punten pakken, dat is wat Sparta primair moet doen.

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Ook vandaag kantje boord punt. Denk dat onze spelers dit ook heel goed beseffen. Wat ze ook beseffen is dat er een hele goeie serie met aantrekkelijk voetbal door hun is neergezet. En dat moet weer terug komen. We staan nu 10 punten voor op plek 16, vroeger met 2 punten per gewonnen wedstrijd was dit veel nu met 3 punten moet je er niet te makkelijk over denken.
Tuurlijk heb ik vertrouwen in handhaving maar hunker ook naar het voetbal uit die goeie serie, voor ons mooi maar ook voor de spelers.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

En daarmee ligt dit bierelftal op schema.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Zouden die mensen niet door hebben dat de waarde van het betaald voetbal is dat de mensen beter voetbal krijgen te zien dan bij de amateurs. Waarom zou je anders honderden euro’s per jaar uitgeven 😇

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Na de sneeuw-wedstrijd beweerde je nog dit:

“… Bovendien vind ik het ook wel weer ok dat als beide elftallen met een witte bal willen spelen dat belangrijker is dan het zicht van de tv kijker.”

!!

Laatste wijziging 1 maand geleden door ATX
D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Ik denk dat sommige mensen nog steeds niet door hebben dat wanneer je vermakelijk voetbal speelt, maar te vaak verliest je binnen een paar jaar tijd naar de amateurs degradeert.