Vandaag stond er een besloten oefenpot op het programma. Spelers die tegen Heerenveen niet in actie kwamen stonden nu in de basis. Uitzondering was Eerdhuijzen. Hij stond tegen Heerenveen en nu ook tegen ADO in de basis. Dat laatste is niet per se goed nieuws voor hem. De verwachting is dat hij tegen AZ weer vanaf de bank zal starten, omdat Auassar dan weer beschikbaar is en vanaf het eerste fluitsiginaal zal beginnen.

Een oefenpot dus van het -op dit moment- B-elftal. Maar wel een B-elftal met spelers, zoals Sambo en Kitolano. En dit zijn mannen die naar verwachting toch wel snel een basisplaats in de competitie zullen veroveren.

Joshua Kitolona viel tegen Heerenveen al uitstekend in en hij liet zich opnieuw gelden. Joshua Kitolano, begin deze maand pas begonnen nadat hij deze zomer overgekomen van het Noorse Odd Grenland, maakte de enige treffer in het duel met het ADO Den Haag, dat afgelopen weekend nog met 4-0 nederlaag verloor van Heracles.

Spelers die voor ADO in actie kwamen
Koopmans, Asante (74. van Breemen), Komljenovic (87. Broekhuizen), Siereveld, Breinburg (74. Reijnders), Dicke (62. Esajas), Struick, Sellouki (77. van Mil), Owusu (77. Noordhoek), Catic, Rodríguez

Spelers die voor Sparta in actie kwamen
Coremans, Sambo, Rekik, Eerdhuizen, Meijers, van Mullem, Brym (62. Jans), Kitolano, Mijnans, Engels, Saito

Abonneer
Abonneren op
68 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties