Sparta vernieuwt prijzen en maten drank en snacks

0
82

Net voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd heeft Sparta de nieuwe prijzen van drankjes en snacks bekend gemaakt. Het voor de grootste deel van de supporters onmisbare en meest populaire drankje,, het overbekende gerstenat, gaat komend seizoen € 2,50 kosten voor een klein glas van kwart liter. De grote broer, de halve liter, daarop wordt door Sparta (hulde) reductie gegeven. Voor € 4,50 koop je een grote pils! Verder verdwijnt de pilot met de Fasttrack. De wat?

Sommige supporters was het wel eens opgevallen, andere niet, maar er scheen een pilot te draaien waar je drankjes bezorgd kon krijgen. Deze dienst gaat niet verder uitgerold worden gezien de verwachte toeschouwersaantallen komend seizoen. Je kan je ook afvragen of Sparta hier voldoende ruchtbaarheid aan heeft gegeven. Soms gaan de kosten voor de baten uit en in dit geval wist menig supporter geen eens van het bestaan van deze dienst af.

Wat uiteindelijk ook gaat verdwijnen is het contante geld. Dus als je nog ladingen zwart geld hebt liggen in een oude kous? Dan is dit seizoen misschien wel het laatste omdat geld te laten rollen. Het aantal “cashpoints” zal al terug gebracht worden.

In het artikel dat Sparta vanmorgen publiceerde wordt ook nog gesproken over de prijzen van broodjes, het toevoegen van RedBull, Fristi en Chocomel aan het assortiment zijn ook onderwerpen die langskomen.

Wat een beetje ontbrak in dit servicebericht – en misschien klopt het ook wel want het heeft niets met catering te maken – dat je vanaf vrijdag niet meer mag roken op de Bok de Korver tribune. Deze tribune is m.i.v. dit seizoen rookvrij gemaakt vanwege het gezinsvriendelijke karakter.

Meer info op: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties