De wedstrijd tegen Twente eindigde in een teleurstellende 2-1 nederlaag. Het was een spannend, maar voetballend niet altijd even goed duel. Sparta kwam in de tweede helft behoorlijk voor de dag, maar zeker in de eerste helft viel onze club tegen. Sparta had behoorlijk wat pech. Zo viel de 2-1 van Twente uit een onterecht gegeven penalty en in de tweede helft was Sparta een aantal maal dichtbij de gelijkmaker. Met name de goed ingevallen Dervisoglu was dichtbij de 2-2, maar zijn schot een minuut voor tijd kwam via de binnenkant van de paal weer terug het veld in. Op basis van de tweede helft had onze club zeker een punt verdiend, maar de eerste helft…..tja, die was wel erg zwak en dat mogen de mannen van Henk Fräser zich aantrekken. De redactie van ITWM keert vanavond eerst maar eens terug uit Enschede. Morgen meer….