Zoals bekend is Sparta vrij in de eerste ronde van de nacompetitie play-offs. In de tweede ronde van de play-offs zal onze club spelen tegen TOP Oss. Ook Cambuur en Almere zitten aan de kant van het schema van Sparta.

Maar goed, eerst TOP Oss maar eens zien te verslaan in een tweestrijd. In de competitie speelde Sparta uit met 0-0 gelijk tegen Oss en thuis was er onlangs nog, op 14 april 2019, een vernederende 1-4 nederlaag, die tot stand kwam na een afgrijselijke tweede helft. Dus tja, Sparta is gewaarschuwd.

Voor in de agenda

TOP Oss – Sparta, zondag 19 mei 2019, aanvang 16:45 uur

Sparta – TOP Oss, woensdag 22 mei 2019, aanvang 20:45 uur

Als Sparta de finaleronde bereikt, dan speelt onze club de laatste 2 wedstrijden van het seizoen op de volgende data:

– Zaterdag 25 mei 2019, aanvang 20:45 uur

– Dinsdag 28 mei 2019, aanvang 20:45 uur

Uit of thuis in de finaleronde?

Als Sparta de finaleronde haalt, dan spelen ‘we’ dus tegen Almere, Cambuur of tegen de nummer 17 van de eredivisie.

Als Sparta de finale ronde haalt en tegen de nummer 17 van de eredivisie speelt, dan speelt onze club eerst op Het Kasteel en op dinsdag 28 mei de beslissingswedstrijd uit.

Als Sparta de finaleronde haalt en tegen Cambuur of Almere speelt, dan spelen we eerst uit en valt de beslissing op 28 mei op Het Kasteel.

Kaartverkoop play-offs start dit weekend

De supporters die voor aanvang van het seizoen een Pluspakket hebben aangeschaft ontvangen de kaarten voor de thuiswedstrijd(en), deze kaarten worden uiterlijk aanstaande woensdag apart per post verzonden.

Voor de overige supporters: seizoenkaarten zijn niet geldig in de Play-Offs. Seizoenkaarthouders hebben wel voorrang bij de verkoop. De kaartverkoop voor seizoenkaarthouders voor de thuiswedstrijd tegen TOP Oss start
zaterdag 4 mei om 11:00 uur via www.spartakaartje.nl en bij de Sparta Fanshop (maximaal 5 kaarten per seizoenkaart). De verkoop stopt automatisch om middernacht.

Op zondag 5 mei, om 11:00 uur, wordt de kaartverkoop hervat op
www.spartakaartje.nl en kunnen naast seizoenkaarthouders ook clubcard-houders van Sparta kaarten kopen voor de thuiswedstrijd. Per (seizoen)clubcard van Sparta kan je dan ook 5 kaarten bestellen.

Kaartjes voor de halve finale kosten 12,50 euro voor de Tonny van Ede tribune en 10 euro voor de overige 3 tribunes. Kaartjes voor een eventuele finale kosten 17,50 euro voor de Tonny van Ede tribune en 12,50 euro voor de overige tribunes.

Over de uitwedstrijd tegen Oss volgt laterrrrr meer informatie via
www.spartakaartje.nl.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties