We zouden het bijna vergeten. Vanavond staat in Oisterwijk, op sportpark Den Donk, de oefenwedstrijd tegen Willem II op het programma. Om 19:00 uur wordt er afgetrapt. Kijken die pot tegen de Kruikenzeikers.


Update verslag:

Sparta Rotterdam heeft Willem II verslagen in een oefenduel. Lang leek de wedstrijd af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, maar een doelpuntrijke slotfase zorgde voor een 0-2-eindstand.

De wedstrijd ging veelbelovend van start, met binnen twee minuten een afgekeurde Willem II-goal en een grote kans voor Mohamed Rayhi. Dit kansenvuur zette niet voort, wel was Elmo Lieftink in de eerste helft nog heel gevaarlijk, zijn uithaal spatte uiteen op de lat. Royston Drenthe dacht Sparta vlak voor rust op voorsprong te zetten, maar de vrije trap werd teruggefloten.

Daniel Crowley en Abdou Harroui waren in de tweede helft al vroeg gevaarlijk, Lars Veldwijk kreeg zelfs een opgelegde kans, maar Michael Woud bracht redding. Dit deed de doelman nogmaals, toen Veldwijk in de slotfase doorbrak. Ilias Alhaft liet Woud echter kansloos, toen hij de bal overnam van Victor van den Bogert en door de benen van der keeper binnenschoot. Met een weergaloos afstandsschot bepaalde Bradley Martis vervolgens de eindstand op 0-2.

Kortsmit, Holst, Vriends (63. Saksela), Wuytens, Auassar, Drenthe (74. Martis), Harroui (74. Brute), Spierings (52. Duarte), Rayhi (63. Duplan), Dervisoglu (46. Alhaft), Veldwijk.

Bron: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties