sparta podcast

Gisteren kwam de Sparta naar voren podcast weer uit. In deze aflevering gaat het nog even over de gebeurtenissen van afgelopen weekend waarbij het Spartavak in Zwolle door een stel mafkezen werd aangevallen. Ook wordt er vooruit geblikt naar de aankomende derby waarvan verwacht wordt dat er weer veel supporters van de tegenpartij op Het Kasteel zullen plaatsnemen.

Dit keer ontbreekt ‘supporter. Anton Slotboom vanwege een vakantie, maar is Ruud van Os daar juist weer van terug gekeerd. Aan hun zijde zit voormalig (succesvolle) Sparta-trainer Rob Jacobs en zien we ook Robert de Boeck terug.

SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner

23 REACTIES

 1. Ik wil een compliment geven aan de makers/deelnemers van deze podcast. Onderhoudend, authentiek, eerlijk en open, grappig, origineel…. kortom TOP.

  Rob Jacobs slaat in Rijnmond Sport de plank weleens mis, maar was hier in vorm met goede teksten en de nodige humor. Ruud is duidelijk ontspannen terug gekomen van vakantie en deed het ook erg goed.

  Met een bekwame gespreksleider.

  En Robert de Boeck zit daar echt als een supporter, heerlijk….

  Dank mannen!

 2. Leuke kerel die Robert. Omdat hij als sponsor en als ‘gewone’ supporter betrokken is, heeft hij denk ik een breder beeld van Sparta dan de gemiddelde supporter. Schrijft ook prima columns bij Quote.

  Jacobs dacht volgens mij dat hij in de Feyenoord podcast zat. Of Feyenoord wel of geen penalty kreeg interesseert me werkelijk helemaal niks. Feyenoord thuis is wat mij betreft de minst leuke wedstrijd van het jaar. Het gemiddelde IQ op het Kasteel daalt weer fors door de aanwezigheid van een groot aantal simpele zielen.

  Prima dat het de eerste thuiswedstrijd van het seizoen is. Hebben we dat ook maar weer gehad.