Bij twee persmomenten heeft het technisch kader van Sparta aangegeven nog steeds op zoek te zijn naar die ene versterking die Sparta nog sterker kan maken en bij kan dragen aan de doelstelling om tot promotie te komen

Afgelopen zaterdag waren de trainers van Sparta, Excelsior en FC Dordrecht te gast in een lange uitzending van Rijnmond Sport. Henk Fräser oogde daarbij zeer relaxed, ondanks eerder op de openfamiliedag nog verloren werd van Cambuur.

Hij gaf aan dat Sparta altijd zoekende blijft en dat aan deze selectie nog een topper kan worden toegevoegd, maar dat de selectie nu al op peil is om de competitie aan te vangen. Voor welke positie hij een speler zou willen hebben liet hij in het midden.

Henk van Stee werd door Dennis van Bergen geïnterviewd voor het RD/AD. In dit interview was hij wel wat concreter door te melden dat Sparta Joey v/d Berg of Dion Malone nog graag had toegevoegd aan de selectie. Deze spelers maakten jammer genoeg andere keuzes.

Ook opmerkelijk in het interview met van Stee is dat hij vindt dat elke uitspraak van Xandro Schenk over #Judasgate nog maakt hij zichzelf daarmee in het belachelijke trekt. Ook Fräser deed in zijn radiogesprek nog een duit in het zakje door te melden dat Sparta een vergoeding krijgt voor het niet nakomen van de afspraken die met Sparta gemaakt zijn. Wie heeft dan het gelijk aan zijn zijde?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties