Sparta sponsor Dragan Culic te gast in de Sparta naar voren podcast

Gisteren was Dragan Culic te gast bij de Sparta naar voren podcast van Rijnmond. Deze markante Spartaan, liefhebber van rookwaar, is al vele jaren een van de trouwe sponsors van de Kasteelclub.

Alles voor het resultaat

Dragan zit op de Tony van Ede tribune en is daar in tegenstelling tot veel andere sponsors zeer aanwezig. Alles voor het resultaat, zegt de Joegoslaaf. En zo beleeft hij dan ook de wedstrijden. Sparta is een parfum die bij hem past en voor Sparta hoef je niet objectief te zijn. Passie, daar is waar het om draait.

Olij naar Ajax?

Dragan is niet hoopvol als het gaat om het volgens hem aanstaande vertrek van Nick Olij naar Ajax. Hij denkt dat de tegenstander van komende zaterdag de succesvolle keeper in de winterstop met een goed gevulde zak geld op zal komen halen. Mocht dat gebeuren dan eindigt onze club tussen plaats 12 en 15 volgens de eigenaar van Arbo Rotterdam.

Duurdere seizoenkaarten

Wat verder een interessant item is dat voorbij komt is de verhoging van de prijs voor seizoenkaarten. Sparta zal volgens de makers van de podcast volgend seizoen opnieuw de prijzen gaan verhogen. De vraag is of er uitzonderingen gemaakt kunnen worden? Bijvoorbeeld voor senioren of fans die al jaren lang een seizoenkaart hebben? Men is het er niet helemaal over eens. En is het bezoeken van de relatieve goedkope eredivisie niet een schijntje in vergelijking met events zoals het Nederlands Elftal en/of Madonna? Hiermee wordt deze aflevering ietwat ongemakkelijk, want zowel de presentator, vaste tafelgasten en gast lijken het referentiekader van de Spartaan die elk dubbeltje moet omdraaien te ontbreken. Desondanks menen ze dat het voor deze groep natuurlijk erg is dat prijzen maar steeds blijven stijgen.

Deze aflevering laat zich overigens het best bekijken i.p.v. te beluisteren. Er wordt namelijk een cadeau weggegeven dat je even moet zien. In een iets te laat stadium beschrijft Frank Stout voor de luisteraars wat het cadeau behelst.

Abonneer
Abonneren op
36 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties