Sparta heeft zich officieel gemeld voor Kramer, althans, dat meldt
De Telegraaf -de krant die sinds de komst van Advocaat opvallend veel over schrijft-
vandaag. Eigenlijk schrijft iedereen over Sparta tegenwoordig. En volgens iedereen die een beetje kan schrijven, heeft Sparta interesse in vrijwel iedereen die tegen een balletje kan trappen.


Kramer & alternatieven

Volgens De Telegraaf komen de clubs er wel uit, maar twijfelt Kramer nog; Michiel Kramer uiteraard. De spits had ook interesse vanuit Den Haag en Breda. Maar ADO zou volgens
Omroep West zijn afgehaakt, omdat de Haagse centjes ontbreken. En NAC heeft sinds de Kerst niets meer van zich laten horen. De Telegraaf suggereert dat Kramer wellicht wil wachten tot later in januari, omdat er dan nog andere clubs zouden komen, maar BN/De Stem wist juist weer te melden dat Kramer deze week nog duidelijkheid wil hebben. Voetbal International heeft bronnen die zich aansluiten bij BN/De Stem. VI meldde namelijk dat Kramer wel een halfjarig contract wil tekenen, zodat zich in de kijker kan spelen, en hij komende zomer met zijn transfervrije status een lucratieve (buitenlandse) transfer zou kunnen maken. Volgens het AD is er echter ook nu al interesse van buitenlandse clubs voor Kramer. Genoeg bronnen in de diverse media die feiten hebben, dan wel er lustig op los speculeren.

Alternatieven zouden Cassiera (Ajax) of Lammers (PSV) zijn. PSV wil wachten met de verhuur van Lammers tot de tweede helft van januari, terwijl Advocaat niet wil wachten, hij wil tegen Vitesse met een nieuwe spits spelen. Ook de naam van Cassiera valt dus regelmatig, maar Marc Overmars zou heeft vorig jaar gezegd geen spelers te verhuren aan clubs die spelen op kunstgras. Omdat Cassiera in de pilssssleague ook regelmatig op kunstgras voetbalt hoeft dat geen probleem te zijn, als Overmars over zijn principe-uitspraak heen kan stappen.

Maar voorlopig zijn de pijlen voor de spitspositie dus gericht op Michiel Kramer.

Nelom, Van Eijden en Maher

Er vallen dezer dagen vele namen rondom Sparta. In het
AD van vandaag worden linksback Nelom (Feyenoord) en centrale verdediger Van Eijden (AZ) weer eens aan onze club gelinkt; AZ heeft overigens al laten weten dat Van Eijden deze winterstop uit mag kijken naar een nieuwe club.

Sparta zoekt ook nog een middenvelder. Maher was de eerste gegadigde. Marcel Brands van PSV heeft inmiddels aangegeven dat hij afgelopen woensdag een gesprek heeft gehad met Sparta. PSV is bereid mee te werken, zo gaf Brands aan. Maar Brands gaf ook aan dat de zaakwaarnemer van Maher aangaf dat Sparta ‘waarschijnlijk niet iets is waar hij interesse in heeft’. Sparta zal dus waarschijnlijk op zoeken moeten naar een andere middenvelder.

15 spelers-suggesties voor Dick & Leo

De gehele voetbalwereld denkt graag mee met Dick & Leo, zo ook de website Voetbalprimeur. Zij schreven 15 namen op, die wellicht interessant zouden kunnen zijn voor Sparta om voor een half jaar te huren.
Via deze link zijn de namen te vinden die VP in gedachten heeft. Oordeel zelf of er wat bij zit voor onze club.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties