Sparta heeft zojuist een besloten oefenwedstrijd gespeeld. Het zelfvertrouwen is in dit potje in ieder geval niet opgekrikt. Er werd met maar liefst 5-1 verloren van FC Utrecht. Friday maakte de Spartaanse goal. Wellicht later meerrrrrr.Uitgebreid verslag van Utrecht zijde

Dat meerrrrrr moet vooral van FC Utrecht komen. Een uitgebreid wedstrijd verslag is te vinden op de website van de club uit de Domstad, via
deze link.
Utrecht laat met dit verslag zien hoe je zoiets doet. Ok, het is dan besloten, maar als club kan je supporters een beetje tegmoet komen door een serieus verslag te schrijven. Laat even zien welke spelers in actie zijn gekomen. Prima, dat wil een deel van de supporters zien. Dankzij Utrecht weten we dan ook dat voor Sparta de volgende spelers in actie kwamen: Huth (46. Nienhuis); Holst (46. Floranus), Fischer (46. Breuer), Chabot (46. Goodwin), Dougall; Sanusi (46. Spierings), Van Moorsel (46. Harroui), Mühren (46. Dos Santos); Verhaar (46. Brogno), Kramer (46. Proschwitz), Ahannach (46. Friday)

Dougall speelde dus weer eens op linksback, omdat
Nelom na zijn blessure van onlangs gespaard wordt en het ook niet verantwoord was om Floranus te laten spelen. Van Moorsel pakte de positie als verdedigende middenvelder op en verder oefende Advocaat met dezelfde spelers die begonnen tegen Roda en Ajax. In de tweede helft een zooi wissels.


Sparta neemt de moeite niet om supporters goed te informeren

Sparta maakte zich er traditioneel vanaf met een wel zeer matig verslag. Jammer, want als supporters niet toegelaten worden tot een wedstrijd, dan zou je als club supporters natuurlijk nog wel goed kunnen informeren, zoals FC Utrecht doet. Maar Sparta is niet alleen op het veld een stuk minder dan Utrecht, ook buiten het veld presteert onze Sparta helaas minder dan de Domstedelingen. Het wel zeer summiere verslag van de officiële Sparta site, is via deze link te vinden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties