Afgelopen vrijdag vonden diverse lieden het nodig om na afloop van de wedstrijd het spelershome te belagen om daar verhaal te halen bij de spelers. Daarbij vielen volgens diverse ooggetuigen rake klappen. Sparta is inmiddels de jacht begonnen op deze “supporters”.

Royston Drenthe gaf in een interview na afloop aan nogal ontdaan te zijn door wat hem overkomen was en meldde aan de aanwezige pers dat er koppen gingen rollen als men aan zijn familie zat.

Uit diverse reacties van ooggetuigen op ITWM lijkt het er nogal hardhandig aan toe gegaan te zijn. Een drietal agenten zou klappen gekregen hebben en zouden ontzet zijn door toegesnelde collega’s die met de wapenstok de dreigende menigte uit elkaar geslagen zouden hebben. Bij het voorval werden geen arrestaties verricht. Of het hier dezelfde groep betrof die na afloop van de degradatie onder meer Thomas Verhaar belaagde is ook niet bekend.

Op ITWM kwam één reactie binnen van een supporter die het terecht vond dat er nu eindelijk iets gebeurde. De voor de redactie verder onbekende Spartanglory gaf de volgende reactie: ” Die doorgesnoven pubers laten zich tenminste horen en laten duidelijk blijken hier helemaal klaar mee te zijn. De rest houdt zijn muil dicht en spuwt her en der wat op deze site. Zei het een paar weken geleden al, mag lijen dat de pleuris uitbreekt. En yes. Het gaat nu eindelijk gebeuren. Oprotten met die zooi op Spangen.”

Wat er nu zeker gaat gebeuren is dat Sparta het er niet bij laat zitten en de relschoppers met camerabeelden tracht op te sporen. Als de relschoppers, die volgens Algemeen Directeur Manfrod Laros geduwd hebben en het spelershome zonder toestemming zijn binnen gedrongen, geïdentificeerd worden hebben ze een probleem.

Bron: Telegraaf, ITWM, RTV Rijnmond

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties