Terwijl oud-Spartanen als Van Gaal, Dumfries, De Roon en Memphis zich in de bloedhitte en met airco gevulde stadions proberen te vermaken op een WK is in Rotterdam de december-maand begonnen. Op ITWM gooien we er wat advertentieartikelen aan waar niet iedereen op zit te wachten, zodat deze site ook volgend jaar weer kan draaien. En op de burelen bij onze club gaan ze in feestdagen modus.

Sint

Natuurlijk zijn er de halve seizoenkaarten. Als je geen seizoenkaart hebt of iemand kent die graag eens van Sparta wilt genieten, eigenlijk het beste cadeau van de Sint of voor onder de boom. Voor iedereen die wel een seizoenkaart heeft natuurlijk nog effe langs de Fanshop voor de welbekende HulpSintShopping. De Sparta Fanshop is vrijdag 2 december geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Zaterdag 3 december opent de fanshop opnieuw om 11.00 uur, maar sluiten de deuren alweer om 15.00 uur. Dit laatste vanwege de wedstrijd van Nederland tegen de Verenigde Staten. Tja, of dat laatste nou logisch is of niet, de Sint heeft het er maar mee te doen.

De prachtige zwarte uitshirts lopen als een tierelier. Van de juniormaten zijn er nog maar een paar op voorraad. De gehele voorraad van de seniormaten is uitverkocht. Je kan nog wel bestellen voor eind januari, maar dan geldt ook echt op = op. Dus wil je er een eentje hebben (en wie wil dat nou niet?) wacht dan niet te lang met bestellen via de Sparta Fanshop.

Decemberkalendertje

En ook de ‘Decemberkalender op z’n Spartaans’ (zoals Sparta het noemt) is terug. Een variant op de adventkalender zullen we maar zeggen. Je kan iedere dag meedoen door vragen te beantwoorden of mee te doen aan stemrondes en (iedere dag) kans te maken op prijzen. De winnaars van de prijzen worden persoonlijk benaderd gedurende de december- en januarimaand. 

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties