Sparta heeft Mario Engels overgenomen van SV Sandhausen. De 26-jarige aanvaller kwam eerder uit voor Roda JC, 1. FC Köln, FSV Frankfurt en Slask Wroclaw en tekent een contract tot en met 30 juni 2022 met een optie voor nog een extra seizoen.

Harroui zo goed als onhaalbaar voor Groningen

Van Stee gaat ervanuit dat hiermee de selectie rond is, ook omdat de gesprekken met FC Groningen tot niets hebben geleid. Groningen heeft drie keer een bod gedaan en drie keer heeft Van Stee dat van tafel geveegd. De technisch manager van FC Groningen heeft nu geconcludeerd dat Harroui zo goed als onhaalbaar is voor FC Groningen.

Van Stee blij met Engels

Als Harroui blijft is met de komst van Burger en Engels de selectie vrijwel zeker rond. Van Stee over de komst van Engels. “Het is al langer bekend dat we op zoek waren naar een aanvaller om onze selectie te versterken. We hadden meerdere ijzers in het vuur, maar na goede gesprekken zijn we met SV Sandhausen en Mario Engels tot overeenstemming gekomen over een transfer naar Rotterdam-West.”

Na het vertrek van Mohamed Rayhi was er ruimte gekomen in het budget. “We hebben nu met het aantrekken van Wouter Burger op huurbasis en Mario Engels als transfer in mijn ogen een betere selectie en zijn we er op vooruit gegaan. We gaan er vanuit dat er nu deze transferwindow niets meer gaat gebeuren en dat we met deze selectie de strijd aangaan in de Eredivisie,” aldus Van Stee.

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
119 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
D
Leidschendam
Spartaantje
3 maanden geleden

Ga het nog niet geloven, die Fledderus. Kan altijd nog in blessure tijd toe slaan, echt Duits ventje.

D
Cap
Spangenaar
3 maanden geleden

De Groningen-volger van VI meldt op Twitter dat Harroui definitief bij Sparta blijft. Ook bevestigd door zaakwaarnemer van Abdou.

https://twitter.com/reonboeringa/status/1313544013530750979?s=21

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Cap
D
HansReitzema
Spangenaar
Je reactie op  Cap
3 maanden geleden

Heerlijk!

D
Dikker
Gladiator
3 maanden geleden

WTF is Jan Streuer, vraag je je af.
HvS heeft de wereld rond gereisd maar Jantje weet wel en Henkie weet niet waar Abraham de mosterd haalt.

D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  Dikker
3 maanden geleden

Hij o.a. bijna 10 jaar (t/m 2016) directeur scouting geweest bij Sjaktar Donetsk… Streuer en van Stee zijn bij die club dus zelfs nog 2 jaar collega’s geweest want van Stee was daar in 2007 en 2008 Hoofd Opleidingen…

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Dr. Clavan
3 maanden geleden

Dawizziknie.
Vond Streuer niet googlewaardig.
En mijn parate kennis ging niet zo ver.
Dus hij had het netwerk en Stee roeide ze vervolgens binnen.

D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  Dikker
3 maanden geleden

Ik ook niet hoor, maar jouw eerste bericht lezende wilde ik toch effe checken WTF Jan Streuer is…. 😉 Verder zou het natuurlijk ook kunnen dat Streuer het adressen boekje van v.Stee heeft gepikt… 😉 Ik vind Henk’s verhaal m.b.t. Dervisoglu nou niet echt overtuigend als ik heel eerlijk ben. Zeker wanneer hij claimt al rond te zijn geweest met Brentford… Al zou Dervisoglu’s zaakwaarnemer hem dan hebben voorgelogen dan nog had zo’n Brentford dan kunnen/moeten zeggen ‘wacht eens even wij hebben al een deal met Sparta over verhuur, hij gaat dus helemaal niet naar Twente’… Kan me alleen voorstellen dat het uiteindelijk misschien toch alleen over poen is gegaan in de zin dat Sparta misschien had aangeboden om de helft van zijn salaris over te nemen terwijl Twente op het laatste moment aanbood om zijn salaris helemaal over te nemen…. en Brentford op het laatst een dikke middelvinger richting het Kasteel deed. Overigens vind ik het persoonlijk niet zo heel erg dat Dervisoglu niet terugkomt naar het Kasteel, maar dit geheel terzijde want ik begrijp dat een aantal Spartanen hier toch slapeloze nachten van hebben..

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Dr. Clavan
D
Gompie - Gary Heale
Spangenaar
3 maanden geleden

Ik begin steeds meer een hekel te krijgen aan al die geniepige trucjes en streken die in de voetballerij gehanteerd worden om hun zakken maar gevuld te krijgen.
Al die “zaakwaarnemers”, pff…. waar heb je ze voor nodig, zorgen alleen maar voor onrust en ze liegen alles wat los en vast zit bij elkaar in eigen belang (uitzondering daargelaten).
De spelers zouden moeten overwegen hun eigen belangen te behartigen daar heb je die gladjanussen in hun strakke pakje echt niet voor nodig!

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Gompie - Gary Heale
3 maanden geleden

Spelers hebben ze nodig omdat de (technisch) directeuren ook allemaal geniepige trucjes hanteren.

D
Jaapxx
Spartaantje
3 maanden geleden

Ik kan me zo slecht voorstellen dat Harroui blijft. Hoe moet Sparta hem weer paaien? Mag hij dan voor een vastgesteld bedrag aan het eind van het seizoen weg? Misschien moet je als club je knopen tellen. Dat gebeurt nu natuurlijk.

D
Mark
Spartaantje
Je reactie op  Jaapxx
3 maanden geleden

Goede ideeën West! Hopelijk komt Sparta met een dergelijk voorstel naar Harroui toe.

Cap
Je reactie op  Jaapxx
3 maanden geleden

Hij heeft nog twee hele jaren contract, Jaap!
Sparta zou gek zijn hem te laten gaan op de laatste dag van deze transferperiode.

Dikker
3 maanden geleden

Dervisoglou wordt morgen gekeurd door F.C. Fraude.
Jammer. Ik was fan en hoopte tot het laatste moment.

D
ton
Je reactie op  Dikker
3 maanden geleden

Henk zijn netwerk is nog niet eens umts….hij voelt zich belazerd want Devisoglu zijn manager was niet eerlijk en nu zou Halil zich heel rot voelen…hahaha ja Henkie echt geloofwaardig hoor! Misschien een 4G telefoon kopen of gewoon Halil zijn nummer noteren…of speelt Henk beetje jokkebrok? Hij had anders nooit Engels gekocht…gewoon lulverhaal van Henkie met zijn fop netwerk.

D
ton
3 maanden geleden

normaal niet mijn vriend, maar Geert den Ouden zei hele juiste zaken over Sparta en Harraoui. Hij vond ons aanvallend zeer zwak, Gravenberch nivo KKD, Thy onzichtbaar en een waardeloze keeper. Vooral het gezaag van Harraoui en t maar door etteren vond hij absurd. Hij zegt laat toch dat Groningen het heen en weer krijgen en zeg gewoon dat je hem niet wilt verkopen en laat Harraoui kappen met zaniken…ook heel raar om te verwijzen naar je manager…je kan toch zelf ook gewoon kiezen…..er zat niet veel Spaans bij en ik onderschrijf zijn mening…

Afdeling Schiphol
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Misschien ia dit dan het beste wat ooit uit Geert den Ouden is gekomen ….

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Afdeling Schiphol
3 maanden geleden

Die heeft sowieso de pesthekel aan alles wat Sparta is.

Jay
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

Hij speelt wel in het Rood-Wit van Sparta

D
HansReitzema
Spangenaar
3 maanden geleden

Harroui zit nu bij Jong Oranje. Als hij verstandig is focust hij zich daar op en laat hij zich niet meer gek maken terwijl hij daar zit.

Dikker
Je reactie op  HansReitzema
3 maanden geleden

Zou die Van der Looi er niet achter zitten en zijn kop gek maken?

3 maanden geleden

Appie wordt pas echt geld waard op de 6 positie. Hoewel hij hangend op rechts ook prima presteert.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Eem van Bodegom
3 maanden geleden

Dat is maar de vraag. Als zes in de Nederlandse competitie val je normaal gesproken niet op en er worden geen zessen verkocht aan het buitenland.

Spelers met veel goals/assists worden voor veel geld verkocht.

sterr
Spartaantje
3 maanden geleden

Ik las ook een stukje over Appie dat hij bij Groningen wel op zijn positie mag spelen en bij Sparta niet. Trek dan gewoon je muil open tegen de trainer en ga niet huilen in de krant. En hoe enorm graag hij hoopt dat ze er uit komen. Dan vind ik dat je ons mooie Rood-Wit niet waard bent.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  sterr
3 maanden geleden

Vreemde en overtrokken opmerking naar mijn inziens.
wie zegt dat hij dat niet tegen de trainer gezegd heeft?
alleen bepaalt een speler de opstelling en tactiek niet.
Gelukkig maar, anders staan er 22 in het veld.
En Harroui is zeker wel het enige echte rood en wit waard. Altijd voorbeeldig gedragen en gaat ons flink geld opleveren.
Wat is daar mis mee?

D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

Nou ja, Appie heeft het over dat z’n zaakwaarnemer dat gehoord heeft. Hij heeft zelf niemand van Grun gesproken…

Interview op nos.

D
HansReitzema
Spangenaar
3 maanden geleden

Ik lees geruchten dat Groningen inmiddels achter Tahiri van RKC aan zit nu Harroui niet haalbaar lijkt.

D
ton
Je reactie op  HansReitzema
3 maanden geleden

ze hebben de POEN niet voor Appie…Appie leek zich dat ook duidelijk te realiseren tijdens het interview met Kraaij. Hij zal ook wel denken als Groningen me echt zo graag wil, dan hebben ze ook echt wel 2.5 voor me over. Vervolgens begon ie ook nog eens over zijn stinkende best doen etc….die trekt zijn keutel in, want als er geen aanvaardbaar bod komt kan Appie zich ook niet onmogelijk maken bij Sparta, want op de bank of erger nog de tribune is nooit bevorderlijk voor je marktwaarde en dus salaris!

The Dude
Je reactie op  HansReitzema
3 maanden geleden

Dat zou gunstig zijn! Zijn wij van dat gezeik af en RKC wordt verzwakt. Het leven ziet er nu beter uit dan om 15.30 gister, dat staat vast!

D
ton
3 maanden geleden

Depay naar Barcelona voor een miljoentje of 50, dus dat levert ons 250.000 euro op…helft doorschuiven naar Appie in de vorm van flinke salarisverhoging en de andere helft naar sterk verbeterde contracten Mijnans en Emegha (maar Mijnans zou ik 50 mille verhogen en Emegha 25 mille). Die Fledderus in zijn sop laten gaar koken, man ik gun die gozer helemaal nada!

D
ton
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Depay dus niet naar barcelona…hebben de poen niet…

D
thevoicevanzelzate
Spangenaar
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

De getallen die je noemt lijken me niet correct. Maar geen onzin om met de opbrengst van een Memphis transfer met name de contracten Appie en Mijnans op te waarderen en met een jaar te verlengen waardoor de transferwaarde stijgt.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door thevoicevanzelzate
D
ton
Je reactie op  thevoicevanzelzate
3 maanden geleden

Gaat niet door….barcelona geen geld…

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Hoe kom jij nou aan 50 miljoen?
Als hij gaat, zou t 20 miljoen zijn.
Scheelt nogal.

D
ton
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

Eerdere berichten in de media hadden t over 50 miljoen en dat Barcelona eerst spelers voor 70 miljoen moest slijten eer ze konden gaan kopen…nou ja we zullen t vanzelf een keer horen…elke ton is er 1…

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Klopt, maar bij 20 miljoen is t geeneens een ton.
50.000

Molon Lawe
3 maanden geleden

Engels heeft “Torinstinkt” dat ongrijpbare talent dat je hebt of niet hebt.
Dat heeft hij destijds bij Roda bewezen.

Dat is een groot pluspunt, omdat veel tot spits gebombardeerde spelers dan niet hebben. Hij hij er inmiddels voorstaat weet ik niet, wel dat hij bij een obscure club in DL speelt.

D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  Molon Lawe
3 maanden geleden

Die obscure club waar jij het over hebt staat wel op de 4de plek in de 2de Liga met 1 punt achterstand op HSV wat 3de staat… en vorig jaar net de promotie misgelopen naar Bundesliga 😉

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Dr. Clavan
Molon Lawe
Je reactie op  Dr. Clavan
3 maanden geleden

Ik heb niet het gevoel dat veel voetbalharten in vuur en vlam geraken als FC Sandhausen wordt genoemd. Een club uit een dorpje met een stadion van 10.000 mensen.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Molon Lawe
3 maanden geleden

15.000

Servaas Smit
Spartaantje
Je reactie op  ATX
3 maanden geleden

Dat zijn er al 4500 meer dan bij ons.

Molon Lawe
Je reactie op  Molon Lawe
3 maanden geleden

Hij heeft dat Torinstinkt.
Daarnaast spelen zaken een rol die voor iedere voetballer gelden, voldoende techniek/balbehandeling, (handelings)snelheid,zicht op het spelletje.

Maar van veel centrale spitsen die Sparta had c.q. heeft aangetrokken, opgeleid is het pijnlijk duidelijk dat zij dat o zo belangrijke Torinstinkt missen.

Waarom hij niet verder is gekomen dan een club in de marge weet ik niet.
Ik hoop dat Henk 1 daar wel in is gedoken.

Jay
Je reactie op  Molon Lawe
3 maanden geleden

Ja, en Van Leer was bij RJC de ‘Jan van Beveren’. Niets meer van over dus.

Molon Lawe
Je reactie op  Jay
3 maanden geleden

Jan van Beveren was een wereldtopper, van Leer vooral een doelman die het nooit heeft gemaakt.

Was dan ook pijnlijk verrast toen ik vernam dat H1 hem onder contract had genomen.

Jay
Je reactie op  Molon Lawe
3 maanden geleden

Bij RJC speelde hij de sterren van de hemel

D
SpartaSmurf
Spartaantje
Je reactie op  Jay
3 maanden geleden

Ja dat was toen maar bij NAC waren ze blij dat hij wegging.
Ze vonden hem een vreselijke keeper maar onze Henkie haalt hem doodleuk binnen.

D
SpartaSmurf
Spartaantje
Je reactie op  Jay
3 maanden geleden

Help!!!!???

sterr
Spartaantje
Je reactie op  Molon Lawe
3 maanden geleden

Maar dat was in de Jupiler.

D
Eef
Spartaantje
3 maanden geleden

Zonder Harry gaan we het heel zwaar krijgen
Met Harry trouwens ook!

Jay
3 maanden geleden

Heren HvS en HF
Voor zover nog niet gezien en/of vastgesteld, leest u even mee!
Sven Mijnans (Sparta)
Ingevallen bij een 0-4 achterstand tegen AZ en toch nog met een punt van het veld gestapt: Sven Mijnans had een mooi verhaal voor thuis! De twintigjarige middenveldere was met zijn tomeloze energie één van de pijlers onder de historische Sparta-revival. Zijn 4-4 in minuut 90 was de kers op de taart na een ijzersterke invalbeurt.’
Dus …? Onze jeugd is niet minder dan die van elders!

D
cgh den houter
Spartaantje
Je reactie op  Jay
3 maanden geleden

Soms worden jeugdspelers bij Sparta toch ook te vroeg voor de leeuwen gegooid Jay. Emegha… raakt geen knikker, komt nog zoveel tekort.

Schippers bij Willem II , ook niet bepaald een kaskraker.
Breedveld in het verleden bij ons ook niet. Kros … Kan er veel meer opnoemen.
Kortom, legio voorbeelden te vinden dat lang niet altijd eigen jeugd beter is of was. Mijnans is er gelukkig weer eentje die het waar gaat maken.

D
cgh den houter
Spartaantje
Je reactie op  cgh den houter
3 maanden geleden

Jay , ik bedoelde Breedijk ipv Breedveld uiteraard.

D
cgh den houter
Spartaantje
Je reactie op  cgh den houter
3 maanden geleden

Het reageren niet waard.
Doei knul.

D
cgh den houter
Spartaantje
Je reactie op  cgh den houter
3 maanden geleden

Ja hoor , was ik fan van…
Begrijpend lezen is niet iedereen gegeven.

D
_Stephan
Spartaantje
Je reactie op  Jay
3 maanden geleden

Mijnans is jong, maar heeft nooit in de jeugd van Sparta gespeeld. Wel in die van ADO.

Ik snap je punt ondanks deze feitelijk misser. Er is geen routienier voor zijn plek gehaald. Maar het lijkt het mij dat Henk en Henk Mijnans precies niet weg hebben gedaan en hem de kans geven.

Dus eigenlijk snap ik je punt toch niet.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door _Stephan
D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  _Stephan
3 maanden geleden

Goede post, west

sideburnn
Spartaantje
3 maanden geleden

Las dat Sparta Sadilec wil huren van PSV.

D
ton
Je reactie op  sideburnn
3 maanden geleden

Nee gaat naar Slovenie….en ik ben blij aan toe…we hebben meer dan genoeg middenvelders en laten we de poen besteden aan openbreken contract Appie, waarbij hij verbeterd contract tekent, vertreksom op min 3 miljoen en max 6 miljoen accepteert, centrale rol toebedeeld krijgt en toezegt seizoen af te maken bij Sparta…volgend seizoen mag hij dan naar de hoogste bieder vertrekken…iedereen blij.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Slovenië, lol

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  sideburnn
3 maanden geleden

Kan me na het huren van Burger eigenlijk niet voorstellen dat je óók Sadilek wilt hebben. Zou het geen afweging tussen deze twee spelers zijn geweest?

Laatste wijziging 3 maanden geleden door vakkie20
D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  vakkie20
3 maanden geleden

Dat zo’n bericht in de media op een bepaald moment doorkomt wil toch niet zeggen dat de interesse niet van eerder kan zijn. Het is niet dat Henk van Stee het journaille afbelt als Sparta heeft besloten om verder te kijken.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door vakkie20
D
Andre_T
Spangenaar
Je reactie op  vakkie20
3 maanden geleden

Dacht precies hetzelfde.

D
RWGladiator
Gladiator
Je reactie op  sideburnn
3 maanden geleden

Ja maar ook een club uit zijn thuisland wil hem hebben. En die spelen europees. Dus zal denk ik niet voor Sparta kiezen.

D
thevoicevanzelzate
Spangenaar
3 maanden geleden

Herzlich Wilkommen Mario.
Überrasch uns bitte!

Laatste wijziging 3 maanden geleden door thevoicevanzelzate
halfbloed
Spartaantje
3 maanden geleden

Ik vond het doodzonde dat Engels naar Duitsland ging. Stak met kop en schouders boven de rest uit. Als hij nog op hetzelfde nivo is dan is dit is erg goed nieuws.

Jay
Je reactie op  halfbloed
3 maanden geleden

Dat was met Van Leer ook zo! Niets meer van over!

D
ATX
Spangenaar
3 maanden geleden

Engels, weer een geval van 0,0 scouting.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  ATX
3 maanden geleden

Het is een feit. En daarom(?) veel minnetjes waard?

Jackm
3 maanden geleden

Hoe kan men Engels nu al afserveren hij is nog niet eens begonnen.
als je bij Roda in 1 seizoen er 24 inschiet ken je er wel wat van. Laten we nu eerst maar kijken.En het niveau 2de Bundesliga zit tussen kkd en onderste regionen eredivisie in dus denk dat het leuk gaat worden.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door jack m
Allez OM
Je reactie op  Jackm
3 maanden geleden

Sandhausen was bijna gepromoveerd top 2e bundesliga is ca middenmoot ere. Maar Engels wel vaak reserve we gaan t zien

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Jackm
3 maanden geleden

Het niveau van BuLi II zit onder Eredivisie??? hahah

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  ATX
3 maanden geleden

Niet eronder, maar laten we ook niet doen alsof er daar geweldig gevoetbald wordt. Het is rechterrijtje niveau daar. Door de grote stadions en volle tribunes leek het misschien wat, maar zelfs dat is allemaal weggevallen nu.

Jackm
Je reactie op  vakkie20
3 maanden geleden

Ik bedoel niet onder eredivisie ATx maar onderste regionen dus plaats 12 tot 18

D
ton
Je reactie op  Jackm
3 maanden geleden

Als ie fit is lijkt ie mij echt geen slechte hoor. En Groningen kan gewoon geen 2.5 miljoen ophoesten, lijkt me duidelijk.

3 maanden geleden

Heel mooi dat Fledderus weer probeert Sparta een loer te draaien en nog mooier dat wij Henk hebben. Harroui alleen laten vetrekken naar top 3, dus AZ
Nog even twee dagen poot stijf houden Henk

Jackm
Je reactie op  Leidschendam
3 maanden geleden

Denk dat AZ dit seizoen niet in top 3 eindigt ?

sparta vlaardingen
3 maanden geleden

Wat ik me kan herinneren is dat Mario Engels ook nog eens behoorlijk snel is eindelijk iemand die we diep kunnen sturen misschien een goude koppel met Reda en graag ook mijnals in de basis die jongen liep zijn longen uit zijn lijf voor sparta

D
RWGladiator
Gladiator
Je reactie op  sparta vlaardingen
3 maanden geleden

Iedereen bij Sparta, waaronder ook de spelers zelf, weten dat Harroui je beste speler is. Dat hij daardoor het meeste zou gaan verdienen kan niemand Dan vreemd vinden.

Dus bied hem inderdaad een hoger salaris en een extra seizoen en posteer hem op zijn favoriete positie.

Dan komt er binnen een jaar een grotere club dan Groningen die hem heel graag wil hebben. Groningen is sportief gezien niet de juiste sportieve verbetering voor Appie. Hij moet en kan hoger (AZ, Utrecht).

En dan levert hij voor Sparta ook meer op dan de 2,5 miljoen die we nu vragen.

Steef
Je reactie op  RWGladiator
3 maanden geleden

De voorzitter was toch een varkensboer ?

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  RWGladiator
3 maanden geleden

Harroui gaat echt niet bijtekenen bij Sparta. Ook niet voor een hoger salaris. Hij wil hogerop.

D
Andre_T
Spangenaar
3 maanden geleden

Net interview met Harroui bekeken, Die jongen geeft 2x aan dat het ‘m vooral te doen is om het spelen op z’n favoriet positie. Tuurlijk geld zal ook een drijfveer zijn maar waarom die jongen niet gewoon bij ons op z’n eigen plek laten spelen. Daar moet je toch als staf mee aan de slag. Win win win situatie, Hij wordt nog beter, wordt nog meer waard en sportief profiteer je nog wat langer van zo’n klasbak. En laten we eerlijk zijn zo goed is Auassar op die plek niet meer. Die krijgt steeds meer moeite en heeft wel heel veel overtredingen nodig om op de been te blijven. Middenveld met Mijnans, Harroui en Burger kan best potten breken lijkt me. En vooruit dan mag Henk die 4e middenvelder aanwijzen.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Andre_T
D
ton
Je reactie op  Andre_T
3 maanden geleden

Groningen heeft gewoon een max budget en normaal klop je aan bij een sponsor, maar die voelen zich ook een beetje in de broek gezet omdat Robben brekebeentje bleek te zijn, het stadion leeg moet blijven of praktisch leeg en er wel 12 man op straat werd gezet en dat deed Groningen niet uit luxe. De financien zijn ook bij de sponsors niet oneindig en die kunnen onmogelijk aan hun personeel verkopen dat ze nog een ton in Groningen stoppen voor een middenvelder van een degradatie kandidaat….Groningen heeft naar het schijnt minder dan een miljoen geboden in 3 biedingen. Denk dat ze max 1.5 miljoen beschikbaar hadden, maar dan hadden ze ook nog eens die aanvaller weg gekaapt bij Zwolle…zo een huur kost het salaris en nog wat voor de zaakwaarnemers…dus reken maar op 3 ton. Die kun je van de 1.5 miljoen afhalen voor Harraoui…ik zie echt niet dat Groningen dan plots 1.5 miljoen nog ergens vandaan tovert. Dat ontslagen personeel stapt meteen naar de rechter om hun ontslag dan aan te vechten!

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Wellicht hebben ze wel een doorverkooppercentage voor Idrissi.
Die gaat tekenen bij Sevilla.
Naar verluidt transfersom 12 miljoen…
Als ze 10% hebben bedongen, zitten ze goed.

Brandweer1
Brandweer1
Je reactie op  Andre_T
3 maanden geleden

Als rechtsbuiten? Harroui? Dan begrijp je er echt niks van.

D
ton
Je reactie op  Brandweer1
3 maanden geleden

Fraser zet hem daar neer omdat ie nauwelijks alternatieven heeft daar….met Mijnans is dat mijns inziens nu veranderd. Denk dat je met Appie centraal met Mijnans en Burger naast hem en eventueel Meijers of Adil erachter gewoon een zeer goed middenveld hebben. RB blijft het brekebeentje bij Sparta, hoewel gisteren de 01 en 02 via de linker flank vielen. Adil kon t echt niet aanlopen viel me op, waardoor Pinto telkens 2 man tegenover zich had. Meijers bracht echt meer stabiliteit viel me op. Smeets en Adil zullen denk ik de slachtoffers gaan worden. Fortes was zo dramatisch dat ik hem ook voorlopig niet meer terug zie komen in de basis.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Andre_T
3 maanden geleden

Harroui zei zeer duidelijk dat hij graag rechtshalf of linkshalf wilt spelen. En dan zijn er hier wijsneuzen die hem als controlerende of als verdedigende middenvelder willen opstellen…

Spartaan uut Grunn
3 maanden geleden

We hebben nog ruim twee dagen te gaan . Belangrijkste, lijkt mij, is dat Harroui blijft. Maar de interviews met hem en Fraser na afloop geven nog allerminst zekerheid.

D
Andre_T
Spangenaar
Je reactie op  Spartaan uut Grunn
3 maanden geleden

Misschien nog een keeper en een rechtsback? van Leer is totaal onbruikbaar. Niet als 1e keeper en niet als 2e keeper. En rechtsback is ook een zorgenkindje. Fortes en Abels komen allebei te kort. Schippers werd hier nogal opgehemeld maar die beleefde vanmiddag toch wel een zeer matig debuut. Niet helemaal fair om ‘m naar 1 wedstrijd af te serveren maar dit was niet best.

Steekpas
3 maanden geleden

Dervisoglu naar Twente. Herinnert je er weer aan dat het tegenwoordig in het voetbal alleen maar om geld gaat.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Steekpas
Danny T.
Je reactie op  Steekpas
3 maanden geleden

Schandalig. Zo jeugdproduct bij zo’n club terecht komt. Bleh

Danny T.
Je reactie op  Danny T.
3 maanden geleden

Als je dan hoort dat Sparta rond zou zijn met brentford en dat er dus een zaakwaarnemer (diezelfde die de Turkse deal zag stranden) Twente regelt
Bleh
Maar fraser kan halil toch bellen. Heeft toch ook wat in te brengen

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Danny T.
3 maanden geleden

Ik vrees dat die jongen zelf vrij weinig te zeggen heeft. Twente biedt waarschijnlijk meer handgeld voor die louche zaakwaarnemer.

D
Jan marchena
Spartaantje
3 maanden geleden

Ik denk met Mario heb je extra wapen in handen, en dat is zijn rechterbeen. Daar zit een goed schot in en als ik me goed kan herinneren maakte hij nog wel eens een doelpunt uit een vrije trap. Ik ben blij dat Kharchouch weer gaat aansluiten, dit haalt ook wat druk weg bij die jongen. Want iedereen wacht op smart op Kharchouch, als ik het al niet ben. Wat opviel aan dit Sparta en dat heeft Aboutaleb en Fraser goed gezien, veerkrachtig team. winnaar van de laatste minuten, dat zij onze burgemeester destijds.

D
Cap
Spangenaar
3 maanden geleden
Laatste wijziging 3 maanden geleden door Cap
Danny T.
Je reactie op  Cap
3 maanden geleden

Wat wordt er gezegd over dervisoglu
Filmpje werkt niet bij mij

Cap
Je reactie op  Danny T.
3 maanden geleden

Zaakwaarnemer heeft Halil voorgelogen dat Brentford heeft gezegd dat hij alleen naar Twente mag. Terwijl Van Stee al afspraken met Brentford had lopen. Zaakwaarnemer heeft er een behoorlijk slaatje uit geslagen.
Wat ik niet snap: Brentford is werkgever van Halil. Die kunnen die overstap naar Twente toch dwarsbomen?

D
Henk Valk
Spartaantje
3 maanden geleden

Lijkt me duidelijk Fortes eruit Beugelsdijk eri in, en van leer op cursus.

D
ton
Je reactie op  Henk Valk
3 maanden geleden

Vliegcursus? Kan ie mooi opvliegen…

Danny T.
3 maanden geleden

Het is gewoon schandalig dat groningen na 4x bieden slechts 35% van de vraagprijs biedt. En dan nog klagen “kennelijk willen ze hem niet verkopen”

D
SpartaSmurf
Spartaantje
Je reactie op  Danny T.
3 maanden geleden

Ja echt belachelijk dat doet Henkie wel goed nu nog goede spelers halen daar blinkt hij tot op heden niet in uit.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  SpartaSmurf
3 maanden geleden

Wat doet ie precies goed? Een speler niet voor een belachelijk laag bedrag verkopen…

Top!

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Danny T.
3 maanden geleden

Dat klopt, dat willen we ook niet aan hun. Logisch.

Mark
3 maanden geleden

Engels is een gokje maar dat Harroui waarschijnlijk blijft is erg fijn. Hij was vandaag ook weer belangrijk met de eerste treffer van Sparta. Net na de wedstrijd gaf hij in een interview aan dat hij teleurgesteld is over het niet doorgaan van de transfer maar dat hij dan heel goed wil presteren bij Sparta en dat hij geen moeite heeft met het omzetten van de knop, mede omdat hij sinds jonge leeftijd hier speelt. Een echte prof dus. Groningen blijkt niet veel meer als 1 miljoen te hebben geboden voor Appie. Bizar laag bedrag. Goed dat Henk vast houdt aan minimaal 2,5 miljoen.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Mark
D
Fan
Spangenaar
3 maanden geleden

Twee keer goed
Engels prima speler
Wat moet je op het veld tussen tien boeren en bij een club met een Gudde aan het roer….precies, helemaaal niets

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Fan
Brandweer1
Brandweer1
3 maanden geleden

Super Mario – welkom en scoor er mar lekker op los. Goede aankoop.

D
57 jaar trouw supporter
Spartaantje
3 maanden geleden

Weer een onbegrijpelijke aankoop, met deze man gaan we ook de strijd niet winnen. Heeft niets laten zien het afgelopen jaar.
Maar wie weet is voor 2 jaar vastgelegd, gaat hij vlammen voor ons in de KKD

D
Fan
Spangenaar
Je reactie op  57 jaar trouw supporter
3 maanden geleden

Hij kan echt voetballen hoor

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Fan
3 maanden geleden

Dat 2e jaar bij Roda zaten er heel wat ploegen achter hem aan.
En was het echt prachtig wat hij liet zien.
Maar ja, wel eerste divisie hè?
Dus afwachten hoe het gaat.
maar is hij nou nog geblesseerd of niet?
Wel volgens Transfermarkt.
Verder lees je er niet veel over.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Hans E
Dikker
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

van Leer was ook ooit goed bij Roda….

D
Henk Valk
Spartaantje
3 maanden geleden

Welkom bij de blinden en de lamme.

D
Henk Valk
Spartaantje
Je reactie op  Henk Valk
3 maanden geleden

Kan deze reactie helaas niet verwijderen ,zondag in onvrede geschreven itwm gevraagd om verwijdering.

D
Henk Valk
Spartaantje
Je reactie op  Henk Valk
3 maanden geleden

Dit wat hier boven staat ,als niet geschreven zien Sorry!!!.

Buerman
Buerman
3 maanden geleden

23 wedstrijden Eredivisie, 1 goal. Wel leuk gedaan in de KKD maar ja, vervolgens in de 2de Bundesliga 3 uit 24. Zo hou je RKC wel onder je, maar verder?

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Buerman
3 maanden geleden

In de Eredivisie als linkerspits bij Roda in de onderste regionen.
In de KKD meestal als spits.

D
Houten Klaas
Gladiator
3 maanden geleden

Durf er weinig over te zeggen, toentertijd bij Roda een prima spits maar dat was KKD. Erg benieuwd wat hij kan brengen in de Eredivisie. Of het genoeg zal zijn? Ik heb mijn twijfels..

disqus_fb1yq2KGl4
3 maanden geleden

Onbegrijpelijk matige speler. Bij Roda leuk gedaan maar periode voor en periode na niet gepresteerd.

D
De Titanic....
Gladiator
Je reactie op  disqus_fb1yq2KGl4
3 maanden geleden

Kansloze aanwinst. Past wel goed in dit onbegrijpelijke matige team…

D
Prins
Spartaantje
3 maanden geleden

“We gaan er vanuit dat er nu deze transferwindow niets meer gaat gebeuren en dat we met deze selectie de strijd aangaan in de Eredivisie“

Ik ben niet gerustgesteld.

D
Klaas84
Spartaantje
3 maanden geleden

Even YouTube bekeken… kloon van Thy….