Sparta heeft Mario Engels overgenomen van SV Sandhausen. De 26-jarige aanvaller kwam eerder uit voor Roda JC, 1. FC Köln, FSV Frankfurt en Slask Wroclaw en tekent een contract tot en met 30 juni 2022 met een optie voor nog een extra seizoen.

Harroui zo goed als onhaalbaar voor Groningen

Van Stee gaat ervanuit dat hiermee de selectie rond is, ook omdat de gesprekken met FC Groningen tot niets hebben geleid. Groningen heeft drie keer een bod gedaan en drie keer heeft Van Stee dat van tafel geveegd. De technisch manager van FC Groningen heeft nu geconcludeerd dat Harroui zo goed als onhaalbaar is voor FC Groningen.

Van Stee blij met Engels

Als Harroui blijft is met de komst van Burger en Engels de selectie vrijwel zeker rond. Van Stee over de komst van Engels. “Het is al langer bekend dat we op zoek waren naar een aanvaller om onze selectie te versterken. We hadden meerdere ijzers in het vuur, maar na goede gesprekken zijn we met SV Sandhausen en Mario Engels tot overeenstemming gekomen over een transfer naar Rotterdam-West.”

Na het vertrek van Mohamed Rayhi was er ruimte gekomen in het budget. “We hebben nu met het aantrekken van Wouter Burger op huurbasis en Mario Engels als transfer in mijn ogen een betere selectie en zijn we er op vooruit gegaan. We gaan er vanuit dat er nu deze transferwindow niets meer gaat gebeuren en dat we met deze selectie de strijd aangaan in de Eredivisie,” aldus Van Stee.

Abonneer
Abonneren op
119 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties