HENK VAN STEE NIEUWE TECHNISCH MANAGER VAN SPARTA

maandag 12 maart 2018 – 12:50

Sparta Rotterdam heeft overeenstemming bereikt met Henk van Stee over de functie van technisch manager. De 56-jarige Rotterdammer tekent een contract voor vier jaar op Het Kasteel.

Henk van Stee over zijn terugkeer in Rotterdam-West: “Allereerst wil ik benadrukken dat ik blij ben met de samenwerking tussen Sparta en mijzelf. Het is uiteraard ontzettend mooi om weer werkzaam te zijn op Het Kasteel. Het is een uitdaging om aan de technische zaken van Sparta Rotterdam leiding te gaan geven. Leo Beenhakker heeft in de afgelopen periode veel zaken opgepakt om met name op de korte termijn succes te behalen, mijn focus gaat naast de korte termijn natuurlijk ook uit naar de lange termijn om Sparta op sportief gebied, waaronder spelerszaken en scouting, verder te brengen. Ik kijk uit om in samenwerking met Leo Beenhakker het technische beleid vorm te geven.”

Directeur Manfred Laros is verheugd met de komst van Henk van Stee. “Zoals bekend waren wij voornemens om de technische structuur aan te passen voor het einde van dit seizoen. We hebben met Henk van Stee goede gesprekken gevoerd over de portefeuille technische zaken en wij denken met hem de nodige ervaring en know-how binnen te halen om de club te versterken op technisch vlak. Henk van Stee zal per direct starten met zijn werkzaamheden. Wij zijn ook Leo Beenhakker zeer erkentelijk voor zijn vrijwillige inzet voor Sparta de afgelopen periode en ook in de toekomst. We gaan met Leo in gesprek over zijn rol bij Sparta waarbij wij hem graag als uitvoerend bestuurslid technische zaken behouden.”

Bron: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties