Weer een topic over schroeven? Jazeker. Er komen mooie dagen aan. Tijd om te klussen Spartanen! En wie weet, hou je er zondagmiddag tijd genoeg voor over, want het is nog steeds zeer onzeker of Sparta – Den Bosch doorgaat.

Er is een lijst met wedstrijden die zeker doorgaat. NAC – Fortuna en Cambuur – Telstar gaan bijvoorbeeld gewoon door. Die clubs hebben daar met de gemeenten afspraken over kunnen maken.

Maar goed, Sparta – Den Bosch staat niet op de voorlopige ‘gaat zeker door lijst’. Vanuit officiële kanalen is nu het standpunt dat er nog geen uitsluitsel is of Sparta – Den Bosch doorgaat en dat eerst de uitspraak in het kort geding wordt afgewacht en dat vlak na de uitspraak (vrijdagmiddag) er meer meer meer bekend wordt gemaakt.

Zoals bekend stapt minister Grapperhaus naar de rechter om de rechter de uitspraak te ontlokken dat politiestakingen komend weekend niet door mogen gaan. Krijgt de minister gelijk, dan gaat Sparta – Den Bosch zeker door. Maar gaan de stakingen door, tja…..daarover willen Sparta, Den Bosch en de gemeente Rotterdam nog niets over kwijt, maar het lijkt er dus sterk op dat het potje dan afgelast wordt.

Sparta en Den Bosch willen de wedstrijd hoe dan ook laten spelen. De extra maatregel werd ingesteld dat Den Bosch supporters niet meer met eigen vervoer mogen, maar dat voor hen een verplichte buscombi geldt. Maar politie en gemeente hebben dat tot nu toe niet als voldoende beoordeeld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties