Wat boffen we toch weer. Van alle scheidsrechters die de KNVB in dienst heeft is het affiche Sparta – Go Ahead Eagles vanaf nu enigszins bezoedeld. Niemand anders dan Siemen – ik doe maar wat – Mulder is aangesteld voor de wedstrijd tussen de twee traditieclubs. Dat wordt weer smullen op zijn Siemens.

De wedstrijd om de topposities in de eerste divisie zal naar verwachting opnieuw nagenoeg uitverkocht raken. Het lijkt zondag schitterend weer te worden met een heerlijk voorjaarszonnetje en 14 graden in het vooruitzicht. De laatste 500 kaartjes zullen dan ook ongetwijfeld verkocht gaan worden.

Zelf nog geen kaartje voor dit duel, surf dan snel naar spartakaartje.nl om een ticket aan te schaffen

Wat valt verder nog te melden over deze clash tot nu toe? Dat niemand anders dan Econometrie student Bas Dröge van de Rijksuniversiteit in Groningen van de KNVB Landelijke lijst gehaald is om 4e official te zijn. Dus daar waar Bas in zijn normale leven economische modellen kwantificeert en zich bezig houdt met wiskunde en waarschijnlijkheidsrekening zal hij nu waarschijnlijk rekening moeten houden met een strafschop overnemende fanaat die wordt bijgestaan door de heerschappen van de Ven en de uitgenaste de Nas. Ga er maar eens aan staan, als je weet dat er waarschijnlijk ook nog eens rekening mee gehouden moet worden dat twee trainers buiten de lijntjes gaan staan. Een hele moeilijke klus dus voor Bassie! We gaan het zien!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties