Tot nu toe zijn er ongeveer 800 seizoenkaarten verkocht. Bij Sparta komt de seizoenkaartverkoop altijd wat traag op gang, dus zorgen hoeven we ons nog niet te maken, maar toch, 800 kaarten in de eerste 6 verkoopdagen? Mogen we zeggen dat dat aantal nog wat tegen valt? Ja, dat mogen we zeggen. En schrijven ook. Bij deze. Dus nog maar eens de oproep van onze kant. Koop die seizoenkaart. Juist nu!

Dus Surf naar www.spartakaartje.nl, of ga naar de Sparta Fanshop en koop die seizoenkaart! (Al dan niet met pluspakket).


Meerrrrr info seizoenkaarten

Alle seizoenkaarthouders kunnen natuurlijk hun seizoenkaart verlengen. Dit kan in de Sparta Fanshop of online via
www.spartakaartje.nl Jouw plaats is gereserveerd tot en met zaterdag 23 juni. Vanaf zaterdag 30 juni gaan de niet-verlengde plaatsen in de verkoop.

Een seizoenkaart geeft komend seizoen toegang tot negentien thuiswedstrijden in de Eerste Divisie. Het is mogelijk om een pluspakket aan te schaffen waarmee je de club extra steunt. Dit pakket is exclusief voor seizoenkaarthouders en hiermee krijg je toegang bij de thuiswedstrijden in de KNVB Beker (t/m de 1/8e finale) en bij de thuiswedstrijden in de Play-Offs. Daarnaast krijg je bij één thuiswedstrijd twee business-seats (wedstrijd door Sparta te bepalen) en krijg je een Spartaanse koffiemok cadeau. Dit pakket is te koop voor slechts € 25,- per seizoenkaart en het aanbod is geldig t/m zaterdag 11 augustus.


Verlengen?

Dat kan via
www.spartakaartje.nl of persoonlijk in de Sparta Fanshop, waar je terecht kan met de aan seizoenkaarthouders verzonden brief. In de Fanshop kan je terecht met cash of Pin, pin, pin. Belangrijk daarbij is dat je jouw huidige seizoenkaart óf de brief meeneemt, zodat bij de verlenging van je kaart hier een kopie van gemaakt kan worden. Je kan dan ook direct bepalen of je het pluspakket afneemt.

Uitsluitend wanneer jij je seizoenkaart in de Sparta Fanshop aanschaft, ontvang je een presentje uit De Rood-Witte Winkel. Dit seizoen is dit een Sparta-vlag voor op de tribunes bij thuiswedstrijden.


Extra seizoenkaart(en
)

Eventuele extra of nieuwe seizoenkaarten kunnen ook al aangeschaft worden. Let op: Alle tribunes (ook de Denis Neville- en Bok de Korver-tribune) zijn vanaf 24 mei via de Fanshop te koop. Via
www.spartakaartje.nl zijn voorlopig voor extra of nieuwe seizoenkaarten alleen de nog niet-verkochte plaatsen op de Kasteeltribune en Tonny van Ede-tribune te koop.

De niet-verlengde seizoenkaarten voor alle tribunes gaan vanaf zaterdag 30 juni in de vrije verkoop, zowel in de Sparta Fanshop als via
www.spartakaartje.nl vanaf 11:00 uur. Houd www.spartakaartje.nl in de gaten voor meer informatie.

Let op: De Sparta Fanshop is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11 – 17:00 uur. Op zondag en maandag is de Sparta Fanshop gesloten.


Parkeerkaart P6

Op dit moment is het nog niet duidelijk of er parkeerkaarten voor Parkeerterrein P6 verkocht kunnen worden komend seizoen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties