Niemand minder dan de schoonzoon van voormalig international en voetbalanalist Frank de Boer zal a.s. vrijdag de leiding hebben over het duel FC Eindhoven – Sparta. Het vriendje van Romy de Boer, Joey Kooij, is ook bekend van zijn VAR by Good momentjes. Dat geeft helemaal niets want Joey , die onlangs met zijn knappe Romy op Mauritius verbleef, heeft geen VAR tot zijn beschikking maar is in het puike gezelschap van zijn assistenten Frijn en Koopman. En schat de 4e man ook niet uit: Niemand minder dan het heerschap Robin Gansner zal deze zware rol vervullen.

De wedstrijd in het Jan Louwers stadion zal niet op Fox te zien zijn. Er rest de doorgewinterde Spartaan dan ook niet anders dan naar Eindhoven af te reizen en de wedstrijd in het “eggie” te gaan bekijken. Spektakel alom! Ondanks dat de vermaarde IJsbeermascotte van weleer is vervangen door Woutje de Wasbeer zal de sfeer in het knusse stadion gigantisch zijn. Bereid je voor op een kolkende massa blauwwitte supporters die nog meer herrie maken dan een vol San Siro!

Wil je erbij zijn? Er zijn gelukkig nog kaarten voor dit niet te missen duel! Ga snel naar spartakaartje.nl en bemachtig de laatste kaarten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties