Sander Fischer speelt ook volgend seizoen voor Sparta. Moeten we er wel
in blijven. Hoe onze centrale verdediger omgaat met de druk van
degradatie, lezen we in het AD vandaag. Tegen clubwatcher Dennis van
Bergen zegt Fischer dat hij ontspant door zijn hond uit te laten in de
polder van Rhoon.

De 29-jarige verdediger raadt het iedere speler die degradatievoetbal moet spelen aan: een hond. Na een blokje om met je viervoeter, voel je je spontaan een ander mens. Al gaat Fischer nooit gebukt door het leven. “Ik ben een positieve jongen, ja. Maar na PEC Zwolle uit was ik wel even down hoor. We hadden ons zoveel voorgesteld van die wedstrijd en dan sta je uiteindelijk toch met nul punten”, aldus Fischer in het AD.

Fischer blijft optimistisch over de kansen voor Sparta. De thuiswedstrijd tegen VVV moeten drie punten opleveren. “Dan doen we goede zaken. Toch kijken we altijd naar ons zelf. Pas achteraf is het zinvol om naar de uitslagen van de concurrenten te kijken. Wij kijken alleen naar Sparta en willen ook volgend jaar eredivisie op Het Kasteel spelen.”

Vorige week werd de optie in zijn contract gelicht. Voorwaarde: niet degraderen. “Dat gaat ook niet gebeuren”, vertelde Fischer tegen Dennis van Bergen. “We gaan er de komende weken voor zorgen dat we in de eredivisie blijven. En dan ben ik met plezier nog een jaar Spartaan.”

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties