Rosario en Van Wageningen tekenen

3
714

Effe wat later dan gebruikelijk, maar toch even wat ruimte voor Rosario en Van Wageningen. Mogelijk nieuwe sterkhouders voor ons toekomstig eerste! Onvervalst geplukt van www.sparta-rotterdam.nl.

Van Wageningen

Sparta Rotterdam heeft een akkoord bereikt met Dylan van Wageningen (20) over een eerste  contract tot de zomer van 2025. Daarbij is tevens een optie opgenomen vanuit de club voor nog een extra seizoen.

Technisch Directeur Gerard Nijkamp: “Er zit al jaren een stijgende lijn in de ontwikkeling van Dylan bij Sparta Rotterdam. Hij speelt al vanaf zijn tiende bij deze club en is de afgelopen twee seizoenen aan het uitgroeien tot een vaste waarde bij Jong Sparta ondanks zijn jonge leeftijd. Met dit contract leggen we de basis dat hij zich door gaat ontwikkelen tot speler van het eerste elftal. Daar gaat de club hem in ondersteunen en hijzelf zal de arbeid, inzet en kwaliteit moeten leveren om die volgende stap te maken.”

Rosario

Rayvien Rosario heeft zijn eerste profcontract getekend bij Sparta Rotterdam. De aanvaller van Jong Sparta, die regelmatig meetraint met de eerste selectie, heeft vandaag, op zijn negentiende verjaardag, een contract getekend tot medio 2026 op Het Kasteel. Rosario maakte eerder dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal in het uitduel tegen Ajax.

Rosario speelt sinds de zomer van 2020 bij Sparta, toen hij aansloot bij Sparta Rotterdam O18. Dit seizoen speelt hij zijn wedstrijden voornamelijk bij Jong Sparta, traint veelvuldig bij de eerste selectie, en maakte hij dus ook al zijn eerste minuten in het eerste elftal, in de uitwedstrijd tegen Ajax. Gerard Nijkamp reageert op het contracteren van Rosario: ‘De potentie van Rayvien is bekend, hij heeft de afgelopen maanden flinke stappen gezet in zijn ontwikkeling, wat heeft geresulteerd in een debuut. Daarom zijn we verheugd dat we hem hebben kunnen binden. De komende periode gaan we met elkaar verder aan de slag om de volgende stappen te zetten.’

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties