Helaas kwam deze middag het trieste nieuws dat Dick van Putten op 66-jarige leeftijd, na een kort ziekbed, is overleden.

Velen die al wat langer bij Sparta komen kenden Dick persoonlijk, of dan toch in ieder geval van gezicht. Op de tribune, in de Sparta Fanshop, als vrijwilliger van de SV, hij was altijd wel ergens bij Sparta te vinden. Dick was tientallen jaren dan ook meer dan alleen een trouw supporter; hij was een echte clubman. Geheel terecht werd hij op de 125e verjaardag van onze club uitgeroepen tot Lid van Verdienste van Sparta.

Dick was zo’n supporter die meer deed dan alleen de club vanaf de tribune steunen. Hij was samen met zijn vrouw Annemarie jarenlang de drijvende kracht achter ‘De Rood-Witte Winkel’. Al vanaf 1989 waren zij in het oude stadion ‘het gezicht’ van de Spartaanse merchandising, als ook in de eerste jaren van het nieuwe stadion. Ze deden daarna een stapje terug, maar ze hielpen nog steeds vaak mee in de Sparta Fanshop. Dick nam in het verleden ook deel in commissies van ‘Vereniging de Sparta Supporter’, we hebben hem ook weleens achter de bar zien helpen en hij was in het verleden bijna 20 jaar actief als bestuurslid van de supportersvereniging.

De laatste jaren had hij het moeilijk nadat
zijn vrouw Annemarie van Putten -helaas ook al op veel te jonge leeftijd- overleed. De redactie van ITWM wenst de familie, vrienden en kennissen van Dick veel kracht toe in deze moeilijke periode en hoopt dat de nabestaanden troost vinden in de gedachte dat hij en Annemarie nu samen rust hebben. Ter ere en ter nagedachtenis van Dick zal onze club aanstaande zondag volkomen terecht met rouwbanden spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties