sparta podcast

De trainingen zijn koud begonnen en de eerste podcast over Sparta is al een feit. Rijnmond heeft een extra editie van de podcast ‘Sparta naar voren!’ opgenomen. De gasten zijn niet de minsten. Frank Stout, Anton Slotboom en Ruud van Os ontvangen technisch directeur Gerard Nijkamp en kersvers hoofdtrainer Jeroen Rijsdijk.

De podcast trapt af met de vraag of Jeroen Rijsdijk niet de vijfde, zesde of achttiende keuze is als trainer. Dat is volgens Nijkamp niet zo: Rijsdijk is geen zesde keuze, maar de eerste keuze in de B-categorie. Zoiets. Geef er maar een draai aan.

Opvallend was de reactie van Gerard Nijkamp op de vraag hoe het kwam dat informatie over onderhandelingen met trainers uit is gelekt naar de media. Nijkamp zei dat dat heel vervelend was, vooral omdat het vertrouwelijke informatie betreft. Hij wil dat onderzocht wordt wie de Spartaanse mol is. [spannend muziekje] Trust nobody. [/spannend muziekje]

Rijsdijk kreeg aangewreven dat hij (nog) te weinig media-persoonlijkheid is. Rijsdijk reageerde dat, als hij een ontwikkelpunt over zichzelf moest noemen, het dat was. Aan het einde van het seizoen komt de beste man van een showtrap af om op de tuinstoel naast de dugout plaats te nemen. Let maar op.

Nijkamp liet weten dat Jason Lokilo de club gaat verlaten. “Wij hebben een akkoord met een club uit het buitenland”, aldus onze TD.

Verder werd er gebabbeld over nieuwe spelers, de ambities voor het komende seizoen en de dubbele gevoelens tijdens de huldigingsavond na Twente uit. Genoeg inbreng voor een klein uur Spartaans vermaak.

Abonneer
Abonneren op
31 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties