Een still uit een YouTube-filmpje van OMAR REKIK.

Tranfersdagje. VI meldt dit: De huurperiode van Omar Rekik bij Sparta Rotterdam komt vroegtijdig ten einde. De 21-jarige verdediger keert per direct terug naar Arsenal. Zijn vervanger is al binnen op Spangen. Sparta verraste afgelopen zomer door Rekik te strikken, maar het lukte de jongeling niet om een basisplaats te veroveren op Het Kasteel. De verdediger kwam niet verder dan zes invalbeurten voor de ploeg van Maurice Steijn. Arsenal heeft nu besloten om Rekik terug te halen. Hij zal opnieuw verhuurd worden.

Rick Meissen

De opvolger voor Rekik is al: Rick Meissen komt over van FC Utrecht en heeft een contract voor drieënhalf seizoen getekend bij Sparta, met een optie voor nog een jaar. De twintigjarige centrumverdediger speelde de afgelopen seizoenen in totaal 58 duels voor Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie. Meissen is meer voor Jong Sparta en de bank gehaald, denken wij. In de pikorde als centrale verdediger moet hij Vriends, Auassar, Abels, Eerdhuijzen voor zich dulden.

Kjeld van den Hoek

Jong Sparta krijgt er met een Kjeld van den Hoek (ook FC Utrecht) nog een speler, een linksbenige 19-jarige verdediger, bij.

Madi naar Telstar

Sparta laat op haar beurt dan weer weten dat Achraf Madi zijn carrière vervolgt in de Keuken Kampioen Divisie bij Telstar. De middenvelder van Jong Sparta (20) had nog een contract tot de zomer van 2024 in Rotterdam-West, maar maakt per direct de overstap naar het BUKO Stadion.

Madi speelde twee wedstrijden in het eerste van Sparta.

Abonneer
Abonneren op
39 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties