Peter Bonthuis is te gast in de Sparta naar Voren Podcast van RTV Rijnmond

Voormalig Sparta directeur Peter Bonthuis schuift aan bij de Sparta Podcast. En dat brengt een mooie dynamiek met zich mee. De flamboyante Bonthuis geeft toe dat die niet alles perfect heeft gedaan, en dat siert hem. Toch horen en zien we de echte Bonthuis in deze Podcast en zien we een persoonlijkheid die nog helemaal dezelfde is zoals wij hem leerden kennen. Bonthuis is niet nep, houdt geen blad voor de mond en is vooral lekker zichzelf. Prima!

Dat zorgt voor een heerlijke podcast waar mooie anekdotes voorbij komen. De dood, uitvaarten en meer ellende zijn telkens niet ver weg als je deze podcast beluistert, toch is de humor ook telkens dichtbij als de inmiddels 74-jarige ITWM fan aan het woord komt. Wat ook duidelijk wordt is dat Bonthuis het in zijn tijd niet altijd even makkelijk had. De club werd door geldschieters opportunistisch bestuurt en de voormalige directeur van Ahoy’ moest daar duiding aangeven.

Verder onthult Peter Bonthuis in de podcast hoe voormalig speler Rachid Bouaouzan zijn excuses aan Niels Kokmeijer aanbood en gaat hij in op zijn relatie met Mike Snoei. Meer dan interessant om dit te horen van de man die tussen 2003 en 2011 leiding gaf aan de club van Rotterdam

De voorspellingen in de het vaste onderdeel, de Glazen Bol, gaan bij nader inzien, helemaal nergens over en ook in de podcast worden we alvast klaargestoomd voor een mogelijk vertrek van onze keeper.

Al met al meer dan de moeite waard om de laatste aflevering van 2023 nog eens even te bekijken of te beluisteren.

Abonneer
Abonneren op
15 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties