Er valt aanstaande vrijdag iets te winnen. Om precies te zijn: een periodetitel. Uiteraard willen veel supporters dit meemaken en de kaartverkoop loopt dan ook al lekker. Op naar een mooie vrijdagavond!

Leidinginfo

Sparta – Telstar begint aanstaande vrijdag 26 oktober om 20:00 uur. Fluitist van dienst is Christian Mulder. Van Kampen en Ketting vlaggen. Vierde official is het heerschap Eijgelsheim.

Kaartverkoop

De kaartverkoop loopt aan Sparta zijde lekker; inmiddels zijn ‘we’ de 9.000 voorbij. Wil je er ook bij zijn? Koop dan je kaarten in de Sparta Fanshop of via www.spartakaartje.nl.

Op het moment van plaatsen van dit stukje is de Bok de Korver tribune al uitverkocht. Voor de Denis Neville tribune, de Kasteeltribune en de Tonny van Ede tribune zijn nog kaarten te koop.

Voorafgaand aan de wedstrijd een Corteo – komt allen!

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Telstar vindt ook weer de eerste Corteo plaats van dit seizoen, om alvast het sfeertje voorafgaand aan de wedstrijd er goed in te krijgen. Tussen 18:30 en 19:15 uur is het verzamelen bij ’t Brouwershuys. En vanaf 19:15 uur wordt dan -uiteraard voorzien van de nodige Spartaanse liederen- de korte wandeling gemaakt van ’t Brouwershuys naar Het Kasteel. Altijd sfeervol. En hoe meer zielen des te meer vreugd, iedereen is welkom, dus komt allen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties