Zaterdag speelt onze club uit tegen AZ. Op papier een moeilijk pot natuurlijk, maar het potje van vorig jaar – toen Sparta een punt mee nam uit Alkmaar – geeft maar aan dat we bij voorbaat niet per se kansloos zijn.

Als AZ ruimte krijgt, dan is het misschien wel de beste voetballende ploeg van Nederland, zo ondervond ook NAC vorig weekend. Maar de ploeg uit de Noord-Hollandse kaasstad heeft het thuis met enige regelmaat moeilijk tegen compacte spelende ploegen, die weinig ruimte weggeven. Ongetwijfeld gaat Sparta daarom 5-3-2 of 4-4-2 spelen.

Dougall en Fischer geschorst

Dougall en Fischer pakten beide een gele kaart, waardoor ze tegen AZ geschorst zijn.

Leidinginfo

AZ-Sparta staat onder leiding van Serdar Gözübüyük. Van de Ven en Polman vlaggen. Vierde official is het heerschap Bijl.


Ticketinfo

De wedstrijd begint zaterdag 24 februari om 18:30 uur. Autokaartjes kosten 22,50 euro per stuk. Je kan natuurlijk ook met de bus. Die kaartjes kosten 29 euro, maar leden van de supportersvereniging krijgen weer 5 euro’tjes terug (dus dan 24 euro voor een busreis naar Alkmaar, inclusief wedstrijd). De bus vertrek om 16:30 uur, met zoals altijd weer het vriendelijke verzoek om uiterlijk 16:15 uur aanwezig te zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties