Na Excelsior’20, v.v Nieuwenhoorn wist ons Sparta gisteren ook de derde oefenpot tegen amateurs te winnen. Op sportpark Dijkpolder werd Excelsior Maassluis met 7-0 verslagen door doelpunten van Lauritsen (2x), Arno Verschueren, Pelle Clement, Julian Baas, Agustin Anello en Rayvien Rosario.

Youri Schoonderwaldt stond onder de lat. Internationals Saïd Bakari, Djevencio van der Kust en Shunsuke Mito maakten hun eerste speelminuten van het nieuwe seizoen. Teo Quintero kreeg zijn eerste officieuze minuten bij Sparta. Sparta Rotterdam maakte er een mooi verslag van op haar site. Hier te lezen.

Volgende week zaterdag tegen ADO Den Haag in Middelharnis

Volgende oefenwedstrijd is volgende week zaterdag tegen profclub ADO Den Haag. Anders dan Sparta eerst vermeldde is dat niet in Zeeland, want de plaats Middelharnis op Goeree-Overflakkee ligt toch echt in Zuid-Holland. De locatie is trouwens prachtig: sportpark Spartacus. De club daar heet De Jonge Spartaan. Over Zeeland geschreven. N.E.C speelde gisteren in Bruinisse tegen het Schouws Elftal (waar uw ITWM-redacteur van dienst, bestuurslid van is) en won met 5-0. Lasse Schone at geen mossels, maar pizza’s. Enfin.

Voor je het weet vangt de competitie aan

Na ADO speelt Sparta nog besloten tegen Roda JC (op 20 juli). Een week later is Willem II in Loon op Zand de tegenstander, om 13:00 uur. Dan volgt al de Open Dag op 3 augustus waarbij ook de wedstrijd tegen NAC Breda op het programma staat. Voor je het weet, spelen we weer competitie. Trouwens, heeft het Nederlands Elftal ook nog gespeeld?

Abonneer
Abonneren op
36 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties